Reklama

Reklama

Ratatoing

Animovaný / Pohádka
Brazílie, 2013, 44 min

Obsahy(1)

Skupina krys se spikne, aby odhalila tajemství oblíbené restaurace Marcella Ratatoinga v Rio de Janeiru. Netuší, že Marcell bere ingredience restaurace z nepravděpodobného a nebezpečného zdroje. Marcell a jeho kolegové krysí přátelé musí bránit slávu Ratatoingu v sérii výkonů ve stylu Mission Impossible. (KGBelik)

Recenze (7)

dan.nad odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dvacet minut tohoto Ratatouille rip-offu na youtubku. Ultimátní, nestoudná sračka, která vás zneuctí nasazovacím dildem vyrobeným ze slz malých dětí, jejichž matky tenhle patos omylem koupili, protože si mysleli, že se jedná o ten animák s krysou od pixaru. ()

Madhuri odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tom je že ve stejném duchu vzniklo i "Little Panda fighter" a ano, jedná se o stejně ohavný a stupidní rip-off na Kung Fu Pandu...Proč se tyhle věci sakra tvoří, vždyť to sakra nemůže nikoho bavit když může mít milionkrát lepší Ratatouile?! A ne, nezkoušejte namítat že v tom jsou prachy, i kdyby to stálo celé jen 100 kč, pořád mi to sakra za tuhle ohavnost nestojí! ()

Reklama

Artien odpad!

všechny recenze uživatele

Připomíná to animace z laciných videí pro výuku jazyků ze začátku 90. let. Velmi nepovedené. Pokud bych se rozhodl udělat někdy 3D animovaný film, věřím, že takhle nějak by vypadal; na odbornou práci mají zkrátka být odborníci. ()

JesterKruger odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad tomuto filmu jsem nedal jen proto, že je to špatná kopie Ratatouille, ale také kvůli tomu, že dokoukávat tenhle film byl pro mě nadlidský úkol. Je to extrémně nudné. Takže tomuhle skvostu se vyhněte obloukem. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama