Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Života Teda Morgana (Seann William Scott) vystihuje jediné slovo - průměrnost. A poté, co od něj odejde manželka, dochází k závěru, že již nemá pro co žít. Než však opustí tento svět, hodlá čelit všem, které viní z toho, kým se stal. Čím více se však snaží udělat tlustou čáru za svým životem, tím více si uvědomuje, že lidé okolo něj se musí každý den vypořádávat s daleko většími problémy a že všechno má své řešení. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Že SW Scott je pro mě výborný herec, to tvrdím zhruba už tak deset let (holt Southland Tales), takže pro mě jeho obsazení a výkon vůbec překvapivý nebyly, překvapivá pro mě byla režie - hodně civilně a hodně uhlazeně vyprávěný příběh s očekávaným koncem, ale zato na filmový debut precizní režie. Vtipy jsou zpola dětinské, herecký ansámbl výborný, hudba a soundtrack skvělý. Jako zápor ani neberu fakt, že konec samozřejmě víme všichni od úvodních titlí, a ani fakt, že prostříháno bylo z natočenýho materiálu opravdu dost, jen aby tempo vyprávění neopadlo, což zrovna u filmu o smrti a vztazích a tak vůbec je jednou z dobrých úliteb. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tenhle film zachycuje život tak nádherným způsobem, že to snad ani není možné. Život je smutný, život je veselý, živo je nelehký, život je život a přesně takhle jednoduše je koncipovaný tenhle film. Jsem velmi velmi překvapený prvním počinem Courteney jako režisérky a vůbec by mi nevadilo, kdyby přešla od herectví hlavně k této branži. Stejně tak mě překvapil mnou ne zrovna oblíbený Seann W. Scott, který se pro mě tímhle z neoslnivých výkonů v přihlouplých komediích vyhoupl podobně jako Jennifer Anniston v Cake. Nemám Just Before I Go absolutně co vytknout. ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Hrozně by mě zajímalo koho napadlo, že obsadit do indie oddychovky Stiflera (nezbaví se toho) je dobrý nápad. Monika (nezbaví se toho) rozhodně není zkušenou a ani příliš originální režisérkou a tak se nudně pomalý film utápí hlavně v předvídatelnosti děje a divných pokusech o komedii. Menší roličky Elishy Cuthbert a Roba Riggla sice potěší, ale když už tak chatrnou zápletku/podzápletky ani hlavní představitel filmu neutáhne, těžko můžu dát více než dvě hvězdy. 40 % ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Courteney Cox umí i za kamerou! Už obsazení Scotta je hodně překvapivé. Většina diváků si ho nedokáže představit ve vážných polohách. O to větší zážitek je pak sledování jeho civilního projevu. Pravda, plánovanou sebevraždu je zrovna Stiflerovi těžké uvěřit, jenže on je i celý film prokládaný prcičkovským humorem, který na první pohled k ústřednímu tématu vůbec nesedí. Ovšem opak je pravdou a vznikl tak hořkosladký mix podobný skutečnému životu každého z nás. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zápletka jednoduchá. Outsider se rozhodne pro sebevraždu, ale ještě předtím si to rozhodne vyřídit se všemi, co ho v dětství šikanovali. A postupně zjišťuje, že jeho osobní bolístky jsou ničím proti problémům jeho nejbližšího okolí. Je to prvoplánová citová ždímačka s několika úsměvnými momenty a kýčovitým projevem v závěru, ale díky obsazení, slušné muzice a relativně svižému tempu se na to dá v pohodě koukat. Podobný film bych čekal jak od Courteney Cox, tak od seriálové Moniky. Slušný debut. 65% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Pracovným označením filmu bol názov Hello I Must Be Going. (MikaelSVK)
  • Cameo úlohu si zahral aj scenárista David Flebotte, konkrétne v reštaurácii pri raňajkách Teda a Vicki. (MikaelSVK)

Související novinky

Courteney Cox popírá návrat Přátel

Courteney Cox popírá návrat Přátel

23.04.2014

David Letterman se netají tím, že i on je velkým fanouškem komediálního seriálu Přátelé, který skončil před deseti lety a o jehož návratu se po stejnou dobu neustále diskutuje. Když jej tedy v rámci… (více)

Reklama

Reklama