Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svatba představuje v ruském kulturním kontextu velice výjimečnou a specifickou záležitost. Nejedná se pouze o tradiční a často schematizované uzavření sňatku, nýbrž o proces, do kterého vstupují i jiné elementy, jež dávají samotnému obřadu zcela nový rozměr. Snímek Pusu! zachycuje formou fiktivního dokumentu (mockumentary) svatbu Jegora a Julie, kteří se musí vyrovnat se „složitou“ situací – chtějí mít svatbu podle svých představ na břehu Černého moře, ale zároveň čelí tlaku rodin, které trvají na klasickém obřadu v kulturním domě s typicky východoevropským scénářem. (Seminář ruských filmů)

(více)

Recenze (6)

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

V čase môjho sledovania bolo na CSFD k tomuto filmu 10 hodnotení: osem z nich dávalo dokopy priemer neuveriteľných 80% + k tomu 2 odpady. Nejako som dúfal, že tých 8 nadpriemerných hodnotení dáva predpoklad k nejakej vydarenej ruskej komédii, ale až počas sledovania tohto "klenotu" som pochopil tie 2 odpady, ku ktorým pridávam tretí. Tento film nebol ničím iným len úbohou spleťou akože vtipných scénok, ktoré vyznievali v 99% prípadoch vyslovene trápne. Jediné čo ako tak pobavila bola scénka v "klenotníctve" (alias second-hand), kde dievčina zahlásila že by chcela mať prsteň od Bulgariho, a majiteľ záložne jej na to zahlásil, že určite majú aj nejaké prstene z Bulharska... Ale inak to bolo naozaj desne idiotské - vo všetkých smeroch. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Ruská ujetost na maximum.Jediný co by stačilo,kdyby minutáž byla klidně i o kousek menší,protože postupně Vám to přijde na jedno brdo a hlavně stejný.Postavy jsou fakt srandovní a některý kameňáky díky dobrým českým titulkům jsou fakt super.Svatba podle ruského střihu s ruční kamerou,která dost trefně zasahuje i samotné Rusko a různé jejich zvyky a narážky,což bohužel český divák nedokáže ocenit a je trochu mimo dění,přesto tahle svatba byla hodně o vodce.85% ()

jirkah23 

všechny recenze uživatele

Komedie o tom jak až moc se může pod*lat jedna bláznivá svatba. Byl to jeden z nejúspěšnějších ruských filmů. Světlakov z Jolki byl výbornej:) ()

Reklama

Reklama