Reklama

Reklama

Keep Watching

  • USA Home Invasion (pracovní název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po tom, čo ich komunitou otrasie prípad brutálnych vrážd, ktoré útočníci nahrávali a naživo vysielali pre tisíce fanúšikov, sa do spárov týchto vrahov dostáva aj rodina Carla Mitchella (Ioan Gruffudd). Stanú sa väzňami vo svojom vlastnom dome a majú len málo času na to, aby desivú noc prežili. (Marceloo)

Recenze (44)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Podarený home invasion, ktorý si vďaka napätiu a solídnej atmosfére miestami pýta 4 hviezdy. Výborná práca s kamerami, fajnové masky záporákov, funkčná hudba aj zvuky, sympatické postavy. Dokonca by som povedal, že od mojich obľúbených klasík ako "Strangers" a "Ils" to možno patrí k tomu najlepšiemu, čo sa v tomto žánri urodilo, pretože to šlo za posledné roky pekne dolu vodou. Takže ma trochu mrzí konečný výsledok, ale nepustí ma to vyššie. Gore šlo úplne do úzadia, vraždy väčšinou mimo záber a rozuzlenie mi absolútne nesadlo (nebudem však spoilerovať). Napriek tomu, že veľa vecí pokazili, to za pozretie stojí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus docela nuda s otravným lookem a příšernou kamerou. Gore žádné, alespoň Bella Thorne je kost a občas se daří filmu dolovat napětí, jinak lehce pod průměrem. 45% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Bavia vás horory, kde po sebe hodinu a pol hystericky vrieskajú nesympatické, protivné a otravné postavy a robia čoraz väčšie blbosti? Mňa nie, takže Keep Watching som si príliš neužil. Vlastne som si ho neužil skoro vôbec. Niektoré scény nie sú zlé, ale inak jedna strašne neoriginálna záležitosť a stereotypný, predvídateľný mix home invasion a found footage. O rok starší Hangman Adama Mansona ma bavil o kúsok viac. Plus aspoň za Bellu Thorn. Mínus za Ioana Gruffudda. 30% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo ich komunitou otrasie prípad brutálnych vrážd, ktoré útočníci nahrávali a naživo vysielali pre tisíce fanúšikov, sa do spárov týchto vrahov dostáva aj rodina Carla Mitchella (Ioan Gruffudd). Stanú sa väzňami vo svojom vlastnom dome a majú len málo času na to, aby desivú noc prežili. - Tak už podla toho neustáleho posúvania dňa vydania mi bolo jasné, že to za vela stáť nebude a že sa na to roky teším viacmenej zbytočne. Bella Thorne si tu upevňuje svoju pozíciu ako momentálne jedna z najhorších a najotravnejších hororových herečiek, rating R je tu úplne nepodstatný, pretože to aj tak vyzerá ako PG-13 horor bez krvi a námet už tiež v posledných rokoch nedokáže velmi zaujať, pretože vznikol v ovela lepších podobách. Poteší malá ale podarená úloha Leigha Whannella, celkom zaujímavý spôsob snímania kamier a podarené masky záporákov, ktorí však nedostanú tolko priestoru, kolko by som si predstavoval. Od človeka, ktorý sa vo filme pohybuje už 15 rokov, by som čakal trochu výraznejší celovečerný debut. + Leigh Whannell + herečka z Scream, Boo! A Madea Halloween, The Babysitter a Amityville: The Awakening + herec z Mercy + herec z The Horde + herec z Fear the Walking Dead ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ja si teda nemôžem pomôcť, no okrem formy "F.F." a snahy o budovanie atmosféry, tu skutočne niet čo pochváliť. Miestami som mal doslova dojem, že scenár, písal nejaký ľahko zaostalý jedinec, ktorý sa chce serióznym spôsobom baviť na účet diváka. V mojom prípade teda šľápol vedľa .. SLABOTA. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Docela dobře předem propracovaná home invasion, která po malých krůčcích nabourá poklidný život jedné rodiny. Líbilo se mi třeba jak bylo určený, na kterým místě kdo zemře pomocí kříže, ale jako bych už něco velmi podobného někdy viděl. :-) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hororovej subžánr Home invasion mám rád. Keep Watching je ale jakýmsi skloubením Home invasion a found footage a nejsem si zrovna jistej jestli tohle spojení(aspoň v tomhle případě) bylo dobrou volbou. Za mě teda ne. Film nenabídne moc atmosféry a stejný je to i s napětím. Když už dojde na nějakou akci tak ta je snímána díky FF formě chaotickou kamerou na což doplácí i vraždy potažmo divák jelikož z nich prakticky nic moc nemá. Moc pozitiv se na tomhle filmu opravdu najít nedá. Nezachrání to ani finále(rozuzlení). Slabší 2hvězdy. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Možno som zarytý optimista, ale osobne som mal z "Keep Watching" lepší dojem, než som si myslel, že reálne dostanem. Výsledne tu máme film, ktorý je podľa mňa okey, má dobré nápady a snaží sa mať aj nejaký hlbší zámer. Reálne mám pocit, že v niečom funguje, v inom zase absolútne zlyháva. Ale poďme sa pozrieť na to. V prvom rade tu máme Bellu Thorne, ktorú som naposledy priam zakopal do zeme za jej výkon v neskutočne otrasnom filme "Amityville: The Awakening". To bol stereotyp tínedžerky, že človeku sa chcelo plakať. Hádajte čo hrá tu? Zase ten istý tínedžerský stereotyp, čo naposledy. Mám pocit, že ma tu otravovala menej, než v "Amityville" ale dôvod je asi len ten, že netrávime veľa času s jej tínedžerskými problémami a ideme celkom rýchlo do home invasion časti. A rovnako jej to pomáha v tom, že tu nemáme neustále odbočky do jej nudného a otravného života. Tentokrát môžeme viac nasať atmosféru filmu. Takže dávam jej trošku krediť, že ma neotrávila do vývrtky. To je asi trošku plus. Chcel som vidieť našich hrdinov sa zo situácie dostať, ale viete asi odhadnúť, kam to celé bude smerovať a k čomu nakoniec dospejeme. Niektoré scénky (ako napríklad na plagáte predvedené balóny) sú už podľa mňa stupídne a prestrelené. Nerozumiem logike, ale čo už? Čo ma na filme osobne berie je asi fakt, že je to všetko vysielané naživo, ľudia vedia čo sa deje, no reálne neurobia nič, lebo súčasne ich to natoľko fascinuje, že chcú vedieť ako to dopadne, či to prežijú a podobne. To je zaujímavý nápad, no nie som si istý, či s tým film vie dostatočne pracovať, aby to pôsobilo trošku sviežejšie. Ako celok film hodnotím okey. Chcel som to vidieť až do konca, chcel som vidieť, či sa dostanú naši hrdinovia z tejto situácie, no nemôžem sa ubrániť pocitu, že som chcel súčasne aj vidieť viac v rámci padouchov vo filme. Tých tu moc neuvidíme a myslím si, že by to pomohlo dodať filmu lepšiu atmosféru. Niektoré twisty vo filme fungujú. Nebudem ich rozoberať, ale ako som povedal, funguje to. Ak máte radi home invasion horory, myslím si, že v tomto niečo môžete nájsť. Nie je to super, ale v porovnaní s inými horormi, čo som mal možnosť vidieť je toto podľa mňa v pohode. Hodnotenie: C+ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příšerná kamera. přepínání z klasiky do FF film podle mě jednoznačně zabilo. Jasně, ten formát FF se sem občas hodil, ale neustálé změny lezly na nervy. a je to docela škoda, protože se Carterovi navzdory tomu všemu dařilo vybudovat celkem solidní napínavou atmosféru a k ruce měl i slušné herce. Lze si jen představovat, jak by to bez toho kameramansko-střihačského běsnění vypadalo. 35% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký film „Keep Watching“ je dle mého takový celkem obyčejný hororový průměr, který se za Atlantikem točí. Je zde nějaké známé jméno, je zde snaha o lekačky – ne vždy funkční – je zde i snaha budovat nějakou atmosféru, což se místy překvapivě daří. Navíc musí ocenit využití moderních technologií. Myslím, že se to docela povedlo. I dron dovede být celkem strašidelný. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Home invasiony mě už pomalu, ale jistě přestávají bavit. Nemůžu říct, že námět byl dobrý, jelikož námět je vždycky stejný, v tomto subžánru. Kamera na tomto místě vůbec nefunguje, záběry byly hrozné. Občas to tedy mělo světlou stránku, ale to prostě nestačí. Já jsem se teda pěkně nudila. Ale abych furt jen nehanila, tak musím pochválit masky, ty se mi páčily. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Home Invasion ve většině případů potěší, zvlášť když je to takhle důmyslně promyšlený. Desítky kamer po celým domě, vrazi měli všechno do detailu naplánovaný a hned se jde na věc. Jediná novinka byla, že si chtěli s obětma hrát a dát jim někdy šanci se bránit. Mě to celkem napínavý přišlo, a upřímně ono ani nešlo nepřát Belle Thorne. Navíc se nechovala ani extra hloupě v situacích, ve kterejch si jindy klepeme na čelo, takže plusový body. Konec dost otevřenej, to se moc u takovejch filmů nevidí. Ale těch možností co se dělo dál stejně moc není. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak aspoň to má na horor docela dobře vymyšlené postavy, ale jinak je to nelogická nuda. V závěru to nemá čím překvapit, když je nám vlastně skoro všechno odhaleno už v úvodní scéně a jelikož mě postavy nezaujaly tak jako tak, neměl jsem komu fandit a až do konce se spíš jenom nudil. Ono to skloubení found footage a home invasion není blbý nápad, ale musí se umět. Tady sice jakž takž vypadá, ale člověk nad ním nesmí myslet - Ta skupinka zabijáků tam ty kamery instalovala přes noc, když spali? To se jim fakt povedlo nacpat a schovat ty kamery všude, do všech prostorů, jako třeba do menážky nebo vnitřku dřezu (!!)? Aniž by se někdo vzbudil, přišel na ně, zavolal policii? To fakt ne... Navíc vraždy se na truc odehrávají mimo obraz (to teda skupinka zajišťuje svým fandům kvalitní podívanou, když stejně jako já nic při tom hlavním nevidí - a to je ten barák plný skrytých kamer!) a většinu času se tady jenom ječí, než aby postavy logicky postupovaly. Slabé 2* ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele

Gradace atmosféry mi přišla hodně intenzivní a fakt jsem z toho měl bobky, bylo tam hodně solidních lekaček, takže jakožto horror uspěl, ale z příběhové stránky už to bylo slabší, avšak jde o solidní horror, který je dost v pohodě. Swag John. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V Americe někdo vraždí lidi vždy se dostane do jejich domů nainstaluje tam kamery a pak ty rodiny zabije. Film sleduje osudy jedné takové rodiny ve složení těhotná puberťačka, její macecha, brácha co je závislák na kompu a jejich fotík. V domě jich nahánějí vrahové, kteří jim dají možnost buď, aby ti členové rodiny zabili je nebo ti vrahové je celé se to ještě vysílá na internetu pro pobavení lidí. Body za originalitu nula něco podobného už tu bylo https://www.csfd.cz/film/409237-hangman/komentare/, nebo tady https://www.csfd.cz/film/428805-scare-campaign/komentare/ námět a la vraždy vysílané na internetu třeba zde https://www.csfd.cz/film/236004-smrt-on-line/komentare/ a myšlenka zabij nebo budeš zabit v již zmíněném třeba https://www.csfd.cz/film/244311-the-belko-experiment/komentare/ gore kromě jednoho pořezání ruky žádné postavy příšerné (vede postava toho děcka, který by v reálné situaci nepřežilo ani 10 minut jelikož kdyby mu někdo zabíjel někoho blízkého tak by na něj hleděl jak Drahoš na výsledky prezidentských voleb) a i scénář bída. Chválím ten nápad s dronem a konec. P.s. na závěr si dáme test situace ve filmu takže ve vlastním domě Vašeho otce někdo napadne a zabíjí ho co uděláte A) Pomůžu mu (myšleno tomu otci) a můžu tím zvýšit jeho šance na přežití B) Budu jen blbě čumět třeba přežije co na tom, že my jsme 3 a on jeden C) Budu tam jen stát a křičet sračky ve stylu ´´Neubližujte mému otci,, ´´Proč to děláte,, v tomto filmu je správná odpověď kombinace B s C ()

Reklama

Reklama