Reklama

Reklama

BE – 42

(studentský film)
Krátkometrážní / Drama / Animovaný
Česko, 2013, 7 min

Obsahy(1)

Kombinace hraného a 3D animovaného filmu zasazena do postapokalyptické doby, ve které robůtek BE-42 zachraňuje přeživší dívku. Nejdříve jí však musí vysvětlit, že on je ten dobrý a vše ostatní venku je ZLO. Dostane BE-42 nevinnou dívku do bezpečí? (MF studentských filmů Písek)

Recenze (4)

Allica 

všechny recenze uživatele

Obrazově zcela kvalitní práce (jedna z mála). Děj tu pokulhává a u typografie potom kleji u většiny studentských prací. ()

7ynek 

všechny recenze uživatele

Přesněěě... vyloženě ukázka technických dovedností ale fakt mě mrzelo, že to není vypointovaná záležitost. Přišlo mi, jako bych se náhodou kouknul na telku a tam již běžel film, sedm minut na něj mrknu ale pak musím jít a zbytek neuvidím, i když by mě zajímal... ps: Ta mechanická kudlanka působila trochu směšně a neprakticky a na druhou stranu avizovaná robo-kočkovitá šelma, která vypadala cool se tam neukáže, tak ti nevím, čéče... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám jisté drobné problémy se snímky, které nijak nezačínají, nijak nekončí a mezitím se jedna poletující plechovka snaží přesvědčit celkem sympatickou slečnu, aby ji následovala. Mne tedy nepřesvědčila o tom, že tohle mělo nějaký smysl, ale je to studentský film, takže na zápočet to určitě stačilo. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

pokud by se skynet rozhodl vyrobit křížence R2-D2, VALL-Iho a toptéry z duny, vypadal by výsledek hodně podobně jako tady BE-43. Naanimování titulní robotické létavice je skvělé a pokud bych měl brát výsledný film jenom jako sebepresentaci autora, který se chce prodat nějakému zvučnému studiu jako šikovný animátor, povedlo se mu to, ale na děj tu zapomněl, je totiž nezměrně pitomý, stejně jako je lidská samička toporná. Docela škoda u promarněného potenciálu, postapo scifi totiž po českých zemích běhá dost málo.. . ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama