Reklama

Reklama

No Doubt - Settle Down

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2012, 6 min

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Trvalo to skoro deset let, ale opět se našli a tak je to dobře. Měli čas na své rodiny a své sólové projekty. Reunion postupně zahájili novou šňůrou už v roce 2009 a udělali cover prastarého songu Stand and Deliver (který pak prodali do Gossipky). Vrátili se v čase do dob vlastních začátků, celý proces je osvěžil a znovu spojil a výsledkem je nová éra Push and Shove. Díky za ni. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Comeback hudební formace, která v minulosti kvalitně smíchala ska punk s alternative rockem a navrch experimentálně přidala celou řadu dalších hudebních prvků, nepřinesl z hudebního očekávání nic oslnivého. Vyvstaly tak pochybnosti, jestli to byl včasný návrat. Jejich hudba za tu dobu totiž vyčichla. Album "Push and Shove" bylo očekávané, ale první ochutnávka z něj moc nenadchla. Všichni jsou na svých místech, dokonce i nenahraditelná frontwomanka je opět po letech za mikrofonem, ale přesto je to hudebně jalové, když vezmu v potaz, jak dlouho měl band čas na přípravu. Výsledkem není ani pořádná písnička, ale disharmonický shluk, který se jen vzdáleně upomíná na lepší hudební a tvůrčí časy skupiny, které zažívala především v devadesátých letech minulého století, kdy se hřála na výsluní popularity, než přišly její první komerční propadáky. Poté se zpěvačka Gwen Stefani vydala na úspěšnou solovou dráhu a jen potvrdila svůj status osobité zpěvačky, která nemusí mít za zády svoji kapelu. Jenže píše se už jiné datum, jiná kapitola skupiny a nic velkého se nekoná. Chybí osobitost, kterou se dříve prezentovala. Už ani příliš neobstojí ani tradičně originální sestava tanečních kreací "ulítlé" zpěvačky, protože už na to nemá věk a připomíná sušenou tresku. Klip by mohl mít své kvality, ale párty se zaparkovanými trucky je tak natahovaná, až běda. Šest minut písničky se v klidu dalo smrsknout na polovinu, protože v klipu, kromě pozitivní nálady zúčastněných, není nic jiného k vidění. Na rozdíl od skupiny, jsem se vůbec nebavil a písnička je to hodně nepovedená. Zejména technická kvalita klipu se dá hodnotit velmi kladně. Mé hodnocení: 40% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Jde o v pořadí 6. studiové album No Doubt natočené po jedenáctileté pauze, během které se většina členů realizovala ve svých sólových kariérách. Také proto je téma nového klipu šťastné shledání Gwen Stefani, Toma Dumonta, Tonyho Kanala a Adriana Younga. (NinadeL)

Reklama

Reklama