Reklama

Reklama

Top Gear: Olympijský speciál

(pořad)
  • Velká Británie Top Gear: Winter Olympics (více)
Dokumentární / Sportovní / Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2006, 60 min

Obsahy(1)

Jeremy, Richard a James si to namierili do Lillehammeru, kde si spoločne vymysleli disciplíny, s pomocou ktorých si v tomto nórskom meste môžu zorganizovať svoje vlastné zimné olympijské hry. Všetky disciplíny majú ale čosi spoločné. Ich spoločným prvkom sú autá. Motivácia nikomu z nich naozaj nechýba; porazený totiž dostane za úlohu vychutnať si žltý sneh. (Patrik200s)

(více)

Recenze (18)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

S auty se jistě dá sportovat, ale mě na biatlonovou, bobovou ani rychlobruslařskou dráhu s čtyřkolovým posouvátkem nepustili, šmejdi jedni úplatní. A to ani nechci spekulovat o tom, jak by asi prskal majitel areálu, kdybych si vytlačil své rodinné MPV na skokanský můstek. Nicméně hvězdám Top Gearu je vše povoleno a tak si to užívají. Mně se to taky líbilo, zejména létající Mini a clarksonovo rychlobruslařské trápení, ale v mrazáku to nebylo nic moc a biatlonový souboj mi připadal hodně nahraný. Přesto jsem s touto olympiádou spokojen a tímto ji považuji za ukončenou. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

No páni, takový šílenosti se jen tak neviděj, to dokážou opravdu jen hoši z Top Gearu. Tohle byla asi ta nejlepší olympiáda, které jsem byl svědkem. No posuďte - biatlon s auty, hokej s auty (geniální), létající Mini (ještě geniálnější), Stig na skůtru, auto proti člověku (tam ale bylo jasné, jak to dopadne), Clarkson jako naprosto nestranný rozhodčí a Hammond pracující na komerční televizi a ještě ke všemu odpoledne. Geniální, prostě geniální. 100%. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Létající Mini mi připomnělo časy, kdy jsem lítával s vytuněným starým broučkem, VW Karmannem Ghiou a VW Speedsterem z rampy do dálky. Ale ne v reálu (sami pánové řekli, že by to lidi nepřežili, smozřejmě :)), ale v PC hře Beetle Crazy Cup. Už si moc nepamatuju z tohohle bláznivého speciálu, ale bavil mě hodně, snad víc než původní pořad. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Za nejlepšího uživatele této databáze musím konstatovat, že se jednalo spíše o slabší speciál, který nám představil zimní olympijské hry, jak je neznáme, kde v hlavní roli tradičních sportů byla právě auta. Reportáže s představením všemožných aut pěkně zestárly a absolutně mě nezajímalo prohánění se Jaguarem po ledu, zavření se do mrazáku, či okatě sehraný biatlonový závod. Naštěstí, ta nejlepší esa v rukávu si tvůrci nechali na druhou polovinu dílu, která byla podstatně šílenější a mnohonásobně zábavnější. Ať už je řeč o ledním hokeji, či neskutečnému blbnutí na skokanském můstku. [70 %] ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Geniální nápad! Zimní Olympiáda v autech? A proč jako ne? ... Tyto závody mají opravdu smysl, jsou zábavné, napínavé a opravdu promyšlené. Samozřejmě tu nechybí spousty vtipných scén a geniálních hlášek. Každý pád jednoho z moderátorů mě dokáže pokaždé naprosto rozervat. Taky nesmím zapomenout na úžasný skok malého Mini a samozřejmě neuvěřitelnou odvahu Stiga při skoku na skútru ... No a taky stojí za zmínku Richardova jízda na bobu, docela odst ho obdivuju, že to zvládl ... Opravdu, tento speciál má jen jednu chybu - že nemá pokračování v podobě letní Olympiády ... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama