Reklama

Reklama

Top Gear: Olympijský speciál

(pořad)
  • Velká Británie Top Gear: Winter Olympics (více)
Dokumentární / Sportovní / Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2006, 60 min

Obsahy(1)

Jeremy, Richard a James si to namierili do Lillehammeru, kde si spoločne vymysleli disciplíny, s pomocou ktorých si v tomto nórskom meste môžu zorganizovať svoje vlastné zimné olympijské hry. Všetky disciplíny majú ale čosi spoločné. Ich spoločným prvkom sú autá. Motivácia nikomu z nich naozaj nechýba; porazený totiž dostane za úlohu vychutnať si žltý sneh. (Patrik200s)

(více)

Recenze (18)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

No páni, takový šílenosti se jen tak neviděj, to dokážou opravdu jen hoši z Top Gearu. Tohle byla asi ta nejlepší olympiáda, které jsem byl svědkem. No posuďte - biatlon s auty, hokej s auty (geniální), létající Mini (ještě geniálnější), Stig na skůtru, auto proti člověku (tam ale bylo jasné, jak to dopadne), Clarkson jako naprosto nestranný rozhodčí a Hammond pracující na komerční televizi a ještě ke všemu odpoledne. Geniální, prostě geniální. 100%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

S auty se jistě dá sportovat, ale mě na biatlonovou, bobovou ani rychlobruslařskou dráhu s čtyřkolovým posouvátkem nepustili, šmejdi jedni úplatní. A to ani nechci spekulovat o tom, jak by asi prskal majitel areálu, kdybych si vytlačil své rodinné MPV na skokanský můstek. Nicméně hvězdám Top Gearu je vše povoleno a tak si to užívají. Mně se to taky líbilo, zejména létající Mini a clarksonovo rychlobruslařské trápení, ale v mrazáku to nebylo nic moc a biatlonový souboj mi připadal hodně nahraný. Přesto jsem s touto olympiádou spokojen a tímto ji považuji za ukončenou. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Ty ses na mě vykašlal!" "Nesmysl. Dal jsem dva skvělý góly, zatímco sis povídal v baru s nějakou fešnou Norkou." "To byla moje žena." "Jo, to byla jeho žena." "Jo, byla to vaše žena." ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Za nejlepšího uživatele této databáze musím konstatovat, že se jednalo spíše o slabší speciál, který nám představil zimní olympijské hry, jak je neznáme, kde v hlavní roli tradičních sportů byla právě auta. Reportáže s představením všemožných aut pěkně zestárly a absolutně mě nezajímalo prohánění se Jaguarem po ledu, zavření se do mrazáku, či okatě sehraný biatlonový závod. Naštěstí, ta nejlepší esa v rukávu si tvůrci nechali na druhou polovinu dílu, která byla podstatně šílenější a mnohonásobně zábavnější. Ať už je řeč o ledním hokeji, či neskutečnému blbnutí na skokanském můstku. [70 %] ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Létající Mini mi připomnělo časy, kdy jsem lítával s vytuněným starým broučkem, VW Karmannem Ghiou a VW Speedsterem z rampy do dálky. Ale ne v reálu (sami pánové řekli, že by to lidi nepřežili, smozřejmě :)), ale v PC hře Beetle Crazy Cup. Už si moc nepamatuju z tohohle bláznivého speciálu, ale bavil mě hodně, snad víc než původní pořad. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Tohle byl první díl Top Gearu, který jsem viděl, a dodnes ho považuji za nejlepší. Takové šílenosti jako biatlon nebo hokej s auty se jen tak nevidí. A korunu všemu nasadil Stig na skútru. 100 % ()

chubaka 

všechny recenze uživatele

Na to aby jste vymýšleli takové šílenosti, jako je letející Mini, musíte být dostateční magoři, a to je přesně to co mé milované trojice čekám :) Geniální!! PS: rád bych potkal jezdce ( Stiga ), který měl tu odvahu a sjel skokanský můstek na sněžném skůtru :) ()

SG-1 

všechny recenze uživatele

"Pilot mi řekl, že to dělá šest let, a že se zmenšil o tři centimetry. O tři centimetry míň, to si nemůžu dovolit. -Richard Hammond- ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Dosť odviazaný špeciál, taký trošku orientovaný na jedno miesto, ale pokus s Mini na skokanskom mostíku???? To môže len týchto napadnúť. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Geniální nápad! Zimní Olympiáda v autech? A proč jako ne? ... Tyto závody mají opravdu smysl, jsou zábavné, napínavé a opravdu promyšlené. Samozřejmě tu nechybí spousty vtipných scén a geniálních hlášek. Každý pád jednoho z moderátorů mě dokáže pokaždé naprosto rozervat. Taky nesmím zapomenout na úžasný skok malého Mini a samozřejmě neuvěřitelnou odvahu Stiga při skoku na skútru ... No a taky stojí za zmínku Richardova jízda na bobu, docela odst ho obdivuju, že to zvládl ... Opravdu, tento speciál má jen jednu chybu - že nemá pokračování v podobě letní Olympiády ... ()

Patrik200s 

všechny recenze uživatele

Tá najlepšia zimná olympiáda. Biatlon dvoch značiek Audi verzus Volvo. Raketové mini a veľa ďalších absurdít so spoločnou témou. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Tyhle speciály miluju. Zde se dá vidět i to, co by nikoho v životě nenapadlo. Skok na lyžích v autě, biatlon v autě a hokej. Jen to rychlobruslení mi připomnělo krasobruslení. Když je nápad a možnosti, tak jde všechno. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Když máme tu zimní olympiádu 2022, tak to chce něco tématického. Je tady celé trio, takže zábava zaručena. Některé disciplíny povedené více, jiné méně. 4+* ()

LordLaser 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné veci v tomto dieli- závod bobov s autom, závod auta s korčuliarom, vydrží auto dlhšie zimu ako človek?, skok na lyžiach človek verzus auto. ()

Reklama

Reklama