Reklama

Reklama

Ajťáci: Přichází internet

(TV film)
  • Česko Ajťáci: Jde po nás internet (více)

Není radno dráždit bosou nohou internet. Grandiózní finále britského kultovního seriálu. Čas o něco poskočil, ale v suterénu Reynholm Industries se zdá být vše při starém. Zatímco Moss obdivuje znalosti marvelovského universa Royovy nové přítelkyně Alice, Jenny laškuje s fešným prodavačem v nové kavárně hned za rohem a Douglas plánuje účast na monstrózní párty, organizované majitelem nejlepšího řetězce striptýzových barů v Soho. Obraz všeobecné pohody však při bližším pohledu již začíná vykazovat drobné vady na kráse. Co mohla jen Alice myslet tím, že Roye označila za emocionálního artistu? A proč je nová webizoda Mossova herního magazínu tak k uzoufání nudná? To vše jsou ale skutečně jen drobnosti, blíží se mnohem fatálnější katastrofa. Zdánlivě banální incident s bezdomovkyní a malým prodavačem kávy se stane virálním videem roku a přivolá na hlavy nešťastného Roye a Jenny nejen Douglasův hněv, ale co je mnohem horší, hněv celého internetu. A jak známo, před internetem není úniku. Ještě že zaměstnanci oddělení IT Reynholm Industries umí v okamžicích krize držet při sobě! (Česká televize)

(více)

Recenze (99)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jak se říká "Závěr patří mistrům" a i když tahle finální epizoda není tak napěchovaná humorem, jako mnohé jiné, na celou sérii navazuje dokonale a ukončuje ji přesně ve stylu "V nejlepším přestat". Děkuji všem tvůrcům za hodiny smíchu, které mi (doufám) o něco prodloužily život! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Konec přichází v době, kdy divácká obec na partičku ze sklepa skoro zapomněla. A přichází ve dvojité dávce a v náladě, kdy se evidentně končit nechce. O to větší radost pak mám z toho, že se Graham Linehan zachoval jako chlap a dal hladovému obecenstvu poslední pořádné sousto, po kterém sice zůstává bránice rozbolavělá určitě méně než po nejkultovnějších epizodách, ale nostalgický úsměv je o to širší a trvalejší. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Na záverečný seriálový špeciál, ktorý sa vyznačuje predovšetkým dvojnásobnou dlžkou, museli fanúšikovia čakať dlhé tri roky. Stálo vôbec čakanie za to? Ak sa veziete na vlne nostalgie, viacero narážok a návrat starých postáv budete kvitovať a možno aj ľutovať, že je koniec. Ak však čakáte humor adekvátny tým vrcholným epizódam, budete to mať ťažšie. Ja z pohľadu diváka, u ktorého kredit seriálu s každou ďalšou sériou mierne upadal, hovorím len "nebolo to zlé, ale nedalo sa za ten čas prísť aj s niečím lepším?" ()

kinej 

všechny recenze uživatele

U seriálu IT crowd jsem se hodněkrát při sledování upřímně nahlas zasmál, což se mi až zase tak často nestává. Od poslední a ještě speciální epizody takto skvělého seriálu jsem čekal trochu víc, sice je to rozloučení vtipné, ale nedosahuje výšin dílů prvních dvou sérií. Na druhou stranu byly i slabší kusy, takže na závěr takový lepší průměr. I kdyby si měly další série držet alespoň takovouto kvalitu, tak by to ale stálo za to. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Příjemné a povedené rozloučení s IT partičkou, které přišlo sice dlouhou dobu po seriálu, ale zábava zůstala, navíc s časovou dávkou navíc. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Veľmi trpký odchod zo scény. Najviac zamrzí tá hlúpa prvoplánovosť. Štyri sezóny sa buduje prepracovaný realistický charakter Roya a zrazu nastáva totálny a hlavne samoúčelný obrat, že je vraj emočne farboslepý. A to všetko len kvôli asi trom gagom. Zrejme bol fakt čas na koniec... 50% ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Spíše na úrovni sérií posledních než prvních, ale i tak příjemné (dodatečné) ukončení skvělého seriálu... 80% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení skvělého seriálu ze světa IT. Roy, Moss a Jen v této závěrečné (a extra prodloužené) epizodě vykouzlí úsměv na tváři každého fanouška série. Díky, Grahame! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Výborné ukončenie seriálu s dobrými nápadmi a skutočne ukážkou aká katastrofa je dnešný virálny marketing, kde ľudia sú schopní kohokoľvek odsúdiť na základe toho, že niekto si natočil niečo zaujímavé a je mu jedno aké to môže mať pre daného človeka následky. To je niečo, čo výrazne odsudzujem a je mi proti srsti. A seriál opätovne poriadne pobavil. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tohle by potřebovala veliká řádka seriálů.Jeden hodinovej díl na rozloučenou a já se ho u Ajťáků konečně dočkal.Kdo s timhle seriálem strávil všechny série a miluje ho, tak není co řešit.Matt Berry do parlamentu,vlády, na hrad, do senátu...prostě všude!!! 100%. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Sice už ne tak vymazlené, jako předešlé seriálové epizody (i když i mezi nimi se sem tam, výjimečně, našel slabší díl), ale i tak důstojné zakončení(?) mého nejoblíbenějšího seriálu. Potěšila i přítomnost už opět goticky vymalovaného Richmonda. Přesto tak nějak doufám, že už necháme Roye a Mosse pěkně ve sklepě samotné, páč mám takové blbé tušení, že další řada by už vařila z vody. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Dost vyčichlý. Veškerý vracečky k dobrym fórum z původních sérií byly jaksi hluchý. Ale Game Board (Bored) a epizodka s pepřákem mě stejně málem dostaly pod stůl. :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem si osvěžoval svůj oblíbený seriál a až při tom zjistil, že existuje tohle. Příjemné a sympatické rozloučení. Pepřák a superhrdina v ženských kalhotách lámou do kolen. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl po letech finále znovu v televizi, moc jsem se nebavil... V podstatě většina lepších vtipů vycházela ze starších dílů... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Skvelé zakončenie jedného výborného seriálu. Veľa podarených referencií na predchádzajúce časti, pritom to nestráca svoj štýl humoru a trefnosť. Britain comedy rules! ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

příjemné padesátiminutové rozloučení s oblíbenou trojicí ajťáků, které sice není v porovnání se všemi vtipy, s nimiž jsme se setkali během předchozích 24 dílů, kdovíjak originální, ale jelikož víte, že je to (pravděpodobně) naposled, tak to vlastně vůbec nevadí, spíš naopak.. a sranda to pořád je.. takže zasloužené 4* ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Ale nakonec jo, povedená rozlučka. Sice díky délce závěrečného dílu nemá takovou údernost jako klasické dvaceti minutové díly, ale pořád padají hlášky za hláškou a není čas se nudit. Tvůrci si mohli se závěrem více vyhrát, neboť rozuzlení nabere rychlé obrátky až úplně na konci. Ajťáci mi budou hodně chybět......7/10 ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Rozlúčkový diel s dvojnásobnou minutážou, ktorý je kvalitatívne na úrovni priemeru z bežnej produkcie Ajťákov. Nedosahuje teda úroveň tých najlepších dielov. Úroveň práve tých, vďaka ktorým si seriál získal svoj status. Pre fanúšikov ide samozrejme o povinnú jazdu. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Ano, postavy jsou pořád stejné a nemění se jejich humor (recenze na stolní hry, namalování Jen do kafe), což je super. Jenže pak uběhne pětadvacet minut a najednou zjistíte, že to celé má dost slabou myšlenku a neznat předchozí díly, byla bych z toho hodně zklamaná. Tahle docmrdávka je stejná jako Gilmorky po letech: nostalgie táhne, herci stárnou, humor zůstává. Zavzpomínala jsem si, párkrát se usmála, ale tyhle věci nevznikly, asi by se nic moc nestalo. ()

Reklama

Reklama