Reklama

Reklama

Ajťáci: Přichází internet

(TV film)
  • Česko Ajťáci: Jde po nás internet (více)

Není radno dráždit bosou nohou internet. Grandiózní finále britského kultovního seriálu. Čas o něco poskočil, ale v suterénu Reynholm Industries se zdá být vše při starém. Zatímco Moss obdivuje znalosti marvelovského universa Royovy nové přítelkyně Alice, Jenny laškuje s fešným prodavačem v nové kavárně hned za rohem a Douglas plánuje účast na monstrózní párty, organizované majitelem nejlepšího řetězce striptýzových barů v Soho. Obraz všeobecné pohody však při bližším pohledu již začíná vykazovat drobné vady na kráse. Co mohla jen Alice myslet tím, že Roye označila za emocionálního artistu? A proč je nová webizoda Mossova herního magazínu tak k uzoufání nudná? To vše jsou ale skutečně jen drobnosti, blíží se mnohem fatálnější katastrofa. Zdánlivě banální incident s bezdomovkyní a malým prodavačem kávy se stane virálním videem roku a přivolá na hlavy nešťastného Roye a Jenny nejen Douglasův hněv, ale co je mnohem horší, hněv celého internetu. A jak známo, před internetem není úniku. Ještě že zaměstnanci oddělení IT Reynholm Industries umí v okamžicích krize držet při sobě! (Česká televize)

(více)

Recenze (99)

novoten 

všechny recenze uživatele

Konec přichází v době, kdy divácká obec na partičku ze sklepa skoro zapomněla. A přichází ve dvojité dávce a v náladě, kdy se evidentně končit nechce. O to větší radost pak mám z toho, že se Graham Linehan zachoval jako chlap a dal hladovému obecenstvu poslední pořádné sousto, po kterém sice zůstává bránice rozbolavělá určitě méně než po nejkultovnějších epizodách, ale nostalgický úsměv je o to širší a trvalejší. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Ajťáci jsou má britská srdcovka a pokud se řekne britcom, vybavím si právě tento seriál. Po dlouhé době jsem se však dostal teprve ke čtvrté sérii, přičemž jsem zjistil, že existuje i loučíčí dvojdíl. Ten sice nejde ve šlépějích klasických dílů, ale minimálně stejně příjemně utíká. Při závěrečných vteřinách ukápne nostalgická slza se zjištěním, že tohle bylo prostě něco jiného, něco na co se vždycky rád podívám. Thx Roy, Moss a Joan ... vlastně Jen ,) ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jako finále celého seriálu je to povedené, ale taky opět ukazuje, že už se to celé prostě vyčerpalo. Být to díl čtvrté série, řadil bych ho mezi ty lepší a vtipnější, ale i tak nemůžu říct, že bych se u toho bůhvíjak bavil. Některé scénky fungují sice skvěle (pohřeb, obě epizody Game Board, Moss kupující ženské kalhoty), potěšil mě návrat některých postav napříč seriálem (Richmond, Pedofil (fakt si nepamatuju, jak se jmenuje skutečně, ale tahle přezdívka mu prostě zkultovněla :D)), ale celkově mě to bůhvíjak nevzalo a silnější dojmy z toho taky nemám. Závěrečná scéna mě sice potěšila, ale i tak není tak silná, jak by závěr seriálu měl být. Silné 3* ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Roy: - "Hele Mossi, viděIs už to video, jak to mimino mluví francouzsky?" Moss: - "Je to virál od půI jedenáctý. Jasně, že jsem ho viděI." Roy: - "Musel sem bejt na záchodě." & Roy: - "Malí lidé nejsou rasa. Nejsme ve Hře o trůny." ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Sice už ne tak vymazlené, jako předešlé seriálové epizody (i když i mezi nimi se sem tam, výjimečně, našel slabší díl), ale i tak důstojné zakončení(?) mého nejoblíbenějšího seriálu. Potěšila i přítomnost už opět goticky vymalovaného Richmonda. Přesto tak nějak doufám, že už necháme Roye a Mosse pěkně ve sklepě samotné, páč mám takové blbé tušení, že další řada by už vařila z vody. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (10)

  • Poté, co Jen (Katherine Parkinson) vylije kávu na bezdomovkyni, tak drží v jedné ruce kelímek a ve druhé víčko. V následujícím střihu už má ale ruce prázdné. (Duoscop)

Reklama

Reklama