Reklama

Reklama

Top Gear: Vietnam Special

(pořad)
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní / Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2008, 74 min

Recenze (34)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších (nejzábavnějších) speciálů co jsem od TG viděl. Můžní je to právě tím, že místo aut sedli na motorky, nebo tím neskutečným sešupem událostí (přece jen 74 minut není 120 jak je zvykem v posledních TG speciálech). Motorky nemusím, ale po tomhle jsme měl chuť na nějakou sednout a vyrazit taky do Vietnamu :D. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Speciály jsem ještě neviděl ani zdaleka všechny, ale troufnu si říct, že tohle nic nepřekoná. Motorkový speciál s ještě mnohem větším množstvím naschválů a situací než obvykle. Clarkson na skůtru, Mayovo velké finále, neskutečně tupý Hammond, patnáct milionů dongů, růžová motorka, americká motorka a vzájemné kupování dárků. A samozřejmě, velká, ale opravdu velká (největší) nálož hlášek, která se vynaložit dá. 100%. ()

Reklama

Wenca888 

všechny recenze uživatele

Jeden komentář za všechny TG speciály (nevím, proč tu jsou k hodnocení jednotlivě, když jsou všechny součástí probíhající série, ale budiž). Každý speciál je z velké části nahraný a krkolomné situace jsou předem naplánované, tedy až na pár výjimek. Ale přesto je to ohromná zábava a tyto díly patří mezi ty, které nejvíce očekávám. Takže nezbývá než doufat, že pánům nedojdou nápady, BBC prachy a divákům hlad po nových dílech, abysme se všichni mohli těšit na další a další speciály... ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Další z mých nejoblíbenějších speciálů :) Pravděpodobně nejvtipnější ... Opravdu nádherné prostředí. Pravdou je, že kluci mají ode mě velký obdiv, že takovou cestu zvládli na motorkách, obzvlášť teda Jeremy. Já osobně bych takovou cestu na motorce neujela a to mám s motorkou možná úplně ty stejné zkušenosti - v životě jsem na tom nejela a taky bych to nedokázala nastartovat. Každopádně je to opravdu úžasný speciál, na který se opravdu dívám strašně moc ráda a který mě dokáže dokonale pobavit. Oblíbených scén mám sice víc, ale moje totálně nejoblíbenější je "Takže ty jsi mě současně trefil hlavou do slabin a urval příď galeony ... Jsi totální idiot, Hammonde." ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Tentokrát auta vyměnili za motorky a hned jsem si řekla, že to mám stejné jako Clarkson s tím, že motorky nemusí a neumí na nich jezdit. Ale nevzdal to, nasednul a jel. Jinak podle záběrů je Vietnam hezká země, až na ty jejich jídla. Mini vrabce, ani bijící hadí srdce nemusím, to by mi bylo líto těch zvířat. Asi bych se živila rýží jako Hamster. A ty jejich dary. Více vhodnějšího nemohli vymyslet. ()

Reklama

Reklama