Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počátkem 70. let byla americká mafie nedotknutelná. Když však agent FBI Joe Pistone pronikl do jejích řad, předznamenalo to její pád. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Moc zajímavé hlavně díky schopnosti dát významné mafiánské události do souvislostí a odhalit pro mne dosud neznámé autentické video záznamy, audio nahrávky a fotografie. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled na asi nejdůležitější moment s bojem proti organizovanému zločinu. Tento dokument vám ukáže jaké rodiny vládly v 70 letech New Yorku, příběh Joe Pistona, tajného agenta a mafiánské postavy, které mu nevědomky dopomohli až k nejvyšším pozicím jedné z rodin. A bonus k tomuto všemu, opravdová zpověď, opravdového mafiána Michael Franzese... HODNOCENÍ: 75% (4*) ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

Poměrně komplexní dokument zachycující vzestup a pád italsko-americké mafie. Zatím to asi nejlepší co bylo na dané téma natočeno. 4,5* ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky, ať nežeru. Ale s vodřenýma ušima, protože i když se jednotlivé díly příjemně prolínají a představení mafiánské organizace Cosa nostra je celkem povedené a koukatelné, nevyhnuli se tvůrci drobnému opakování a vycpávkám z dramatických keců. Ale docela se snažili, i když tahle ztráta stopáže a fakt, že se pokusili pokrýt komplexní téma v poměrně dlouhém čase jen prostřednictvím šesti pokračování, znemožnilo uvést podrobnější informace. Asi kmotři ze studia nedali větší rozpočet, škoda. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Ikdyž se seriál nevyhne opakování jistých věcí, je výborně zpracovaný. Mně se nejvíce líbila rodina Genovese - chytří to zmrdéčci. Krycí jméno Donnie Brasco je určitě zajímavé pro každého. Doporučuji, stojí za shlédnutí. ()

Reklama

Reklama