Reklama

Reklama

Dámy z Bouloňského lesíka

  • Francie Les Dames du Bois de Boulogne (více)

Obsahy(1)

Nešťastně zamilovaná Helene se svěří svému přelétavému milenci Jeanovi, že už k němu necítí to, co dřív. Ten se o jejich vzájemném vztahu vyjádří obdobně a následně se spolu rozejdou. Jenže Helene lhala a její vyznání bylo jen zkouškou milencovy věrné lásky, při které Jean neuspěl. Zhrzená žena se rozhodne pomstít a využít k tomu dceru své staré známé, kabaretní tanečnici Agnes. (Sarkastic)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Pohrobek

Pohrobek (hodnocení, recenze)

Uznávám, Agnes hrála asi tu nejčistší hru, ale z mého pohledu by ji diskvalifikovalo přinejmenším to, že zůstala jenom u jednoho dopisu a neobjasnila Jeanovi svou minulost ve fázi, kdy si ještě nebyla jistá svou láskou k němu - pak to už asi nešlo.

Radko

Radko (hodnocení, recenze)

Pohrobek: K tvojej otázke: Áno, podľa mňa to bola Agnes. Bránila sa láske, a chápal som aj pohnútky. Zamilovaná, nechcela byť po odhalení minulosti zase len telom, ktoré jednorazovo poslúži. Minulosť ju ale z môjho pohľadu nerobí nejakou vyvrheľkou, či zápornou. Okrem toho si bola vedomá pasce, ktorá sa okolo nej obmotáva, ale vydrživaná finančne osobou splietajúcou intrigy, nemala silu meniť túto situáciu, mohla sa len vrátiť k minulej obžive, čo sa skoro podarilo. Na jednej strane zamilovanosť, na druhej pomstychtivá intriga. Isteže, aj na strane Agnes sa dajú nájsť šrámy, ktoré ju nerobia práve zjavom anjelským, ale v celkovej línii príbehu bola pre mňa na tej správnejšej strane spektra. Aj keď s odstupom času sa mi javí ako zaujímavý manipulátor s citmi a vôľou ľudí práve Helén:)

Reklama

Reklama