Reklama

Reklama

Ggogdoogagshi

  • Jižní Korea 꼭두각시 (více)

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nešťastnou formou spracovaný celkom slušný námet, ktorý zbytočnými erotickými vsuvkami pokúšal divákovu trpezlivosť. Z neplánovaného vzťahu psychiatra s pochybnou pacientkou, preplnenou nemalým tajomstvom sa dalo vyžmýkať ďaleko viac, čo vlastne dokázal žiaľ až záver. Miestami plasticky pôsobiaci snímok dvíha na úroveň sledovatelnosti len námet, titulné bábky a záver, no aj ten sa v dnešných krvavých dávkach spoľahlivo stratí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Puppet se na první pohled jeví jako duchařina, omyl! Je to čísté erotické drama, kde se 15 minut vkuse intenzivně píchá, beze srandy! V posteli, ve sprše, na stole, Ki-jun Won se s tímhle opravdu nesral! Ke konci se naštěstí přitvrdí a předvede nám alespoň jednu slušnou gore scénu, ale film skončí dříve, než bych řekl švec. Slabota a označení horor je velmi klamné. ()

Reklama

Alisha666 

všechny recenze uživatele

Našel jsem tohle pod štítkem "horror". Proč. Proč! Měl bych dostat sakra velkou medaili, že jsem to dokoukal. I jako thriller to bylo fakt špatné. Film dohromady o ničem a o hovně. Ještěže ta hlavní psychopatka byla tak pěkná. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama