Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zločinci, ktorým sa vždy podarí obísť systém. Dobre ho poznajú a preto s ním vedia šikovne zaobchádzať. Sú jednoducho dosť bystrí na to, aby ich chytili. Utajené policajné oddelenie pod vedením Jacka Quinna má právomoci zaobchádzať s elitou zločincov podľa vlastných pravidiel s cieľom dostať ich za mreže za každú cenu. Policajní vyšetrovatelia zo Sivej zóny Jack, Jessica, Thomas, chcú odhaliť a potrestať Nicholasa Masona. Je to nový typ zločinca - celebrity, ktorý neváha odstrániť každého, kto sa mu postaví do cesty. Má na svedomí množstvo životov, no polícia sa mu nevie dostať na kobylku. Všetku špinavú prácu zaňho robia iní. Vyšetrovatelia chcú na neho niečo nájsť, vytrhnúť ho zo zóny komfortu a dostať do väzenia. (STV)

(více)

Recenze (6)

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Prijemne prekvapeni, ikdyz jsem paradoxne ocekaval neco krapet jineho. Vicemene se jedna o UK pojetí americke serie Leverage, ktera paradoxne cerpa z dalsi UK predlohy - Podfukari. Stavi na sympatickych postavach a pomerně propracovaných zápletkách s primerenou porci vtipku. Warrenu Brownovi ta role sedla. Pokud se vam libi Leverage/Podfukari a mate slabost pro UK tvorbu, jako oddechovka vam BAM prijde pravdepodobne vhod. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Warren Brown a Gina McKee jsou těmi, kteří mě nalákali na další britskou minisérii. Po pátém díle si myslím, že se už nic převratného nestane a já budu rozhodně doporučovat By Any Means jako relaxační podívanou, kde je velkým plusem rychlý spád, dobré a vtipné zápletky a zpracováním mně to připomíná Podfukáře. Kdo má rád Warrena, tak si přijde na své i když celá ta jejich parta je fajn. 70%, ale já jako vždycky nebudu škrob a vyšroubuju to směrem nahoru :-) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak teď jsem dokoukala poslední 6. díl a ten konec mi vyrazil dech... až tak, že aktuálně nejsem schopná nic víc napsat... doplním později. Je to tak na 4*, ale momentálně se mi líbí, že díky jedné přidané * se to dostalo do červených čísel... tak až opadnou ty skvělé pocity, tak možná to hodím na ty 4*. 12. 2. 2015: Tak už jsem popadla dech. Snižuju na 4*, i přestože se to propadne do modrých, ale bohužel vážně na plnou palbu to není. Parádní britská třešnička, která mísí řadu žánrů, takže při sledování jste udivení, zmatení, překvapení, pobavení, bojíte se, jak to dopadne a 6. díl vám vrazí kudlu do zad.. no přesněji kulku a jen nevěřícně zíráte na tu černou tmu a závěrečné titulky. Připomíná to lehce Dannyho parťáky a v podstatě jakýkoliv film, kdy nějaká banda má téměř neprůstřelný plán a přestože to vypadá, že se hatí, je to součástí plánu. Rozdíl je v tom, že tahle banda dělá neoficiálně pro ty "dobré" aka pro policajty a nesnaží se získat nějaké prachy nebo cennost či cokoliv jiného kromě spravedlnosti. Více takovýchto sérií prosím! ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

partička štyroch kriminalistov u tajení, rieši zaujímave prípady a najmä po svojom. Dej má rýchly spád a veru je sa na čo kukať. ()

noby 

všechny recenze uživatele

Parta cool mladých kvazipolicajtů trumfuje zločince rafinovaně připravenými pastmi. Zápletky jsou zajímavé, postavy na oddechový seriál dobré, bohužel jejich na první pohled geniální chování je vrchovatou měrou hloupé. Co mě ale opravdu vytáčelo a přimělo jít s hodnocením tak nízko je iritující schéma: Parta připraví past - na pasti se něco nepovede - parta dostává zlouna - vysvětlující flashback „ejhle, to co se pokazilo byla součást plánu.“ Navíc jakoukoli blbost parta udělá, nejhorším výsledkem je bububu od nadřízené, případně smutné výrazy samotných hrdinů, obojí maximálně na pár minut, než se zase vrací jako páni tvorstva. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 29 Dokoukáno: 5+1 Zahozeno: 17 _ Začal jsem koukat protože tam hraje Potts, samozřejmě Brown a Connová jako bonus. Hodně mi to připomíná Leverage, akorát místo navrácení peněz nebo majetku klintovi se tady dělají léčky na zločince. Byla to příjemná podívaná, která pobavila a určitě bych byl rád za druhou sérii. 70% ()

Reklama

Reklama