Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná kuchařská a velkolepá „LIVE" show se Zdeňkem Pohlreichem, který zve celý národ, aby si pod jeho vedením připravil tříchodové menu během jediné hodiny v přímém přenosu. V této jedinečné show máte možnost Zdeňka poznat ve zcela nové roli showmana a učitele vaření, kdy každou sobotní noc bude mít celý národ šanci uvařit si nejlepší večeři svého života. V každém díle se těšte na hvězdného hosta a pořad plný překvapení a hlavně zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

z.z.jarush

z.z.jarush (hodnocení, recenze)

tahle země je tak kulturně zaschlá, že zde může mít úspěch klidně i tenhle voslintanej vocas.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

miso1099

miso1099 (hodnocení, recenze)

dal som este jednu sancu a koncim. Je to nepozeratelne. Zasa drble celebrity, tri blondave fifleny na telemoste, na druhom absolutne nekomunikativny dilino.... Strata casu

Příspěvek byl smazán administrátorem.

reich

reich (hodnocení, recenze)

Zdeněk Pohlreich je skvělý kuchař i tento pořad je skvělý, ale má to jeden háček, kdyby v tomto pořadu neúčinkovali naše debilní, ožralý a především jak někteří říkají slavní tzv. osobnosti Česka jako je Kostková nebo Etzler a mnoho dalších, tak by pořad byl ještě lepší. Sledovat tyto hosty je hrůza a to co tam kolikrát předvádí je ostuda. Bohužel si myslím, že každým dílem sledovanost a kvalita bude stále klesat.

pan Hnědý

pan Hnědý (hodnocení, recenze)

JARDAHONDA **** všechny komentáře uživatele
Zdeněk je hold šikula. Není žádný " Pét´a z páté B," který by se nechal rozhodit už jen tím, že vaří před celým národem živě. Osobně pořad rozhodně podpořím. Oceńuji lidi, kteří v životě něco poctivě dokázali.. Ovšem - pokud chce být člověk "elita" tak je potřeba na sobě neustále pracovat. Závěr = 85% Ps : Reaguji na komentář zakomplexovaného kašpárka, který si říká Segrestor - rádoby drsńák :) A vy dva vlezdoprdeláci : kulyk - Peytl.. Vaše slova jsou silná pouze v digitální podobě. Pokud máte problém, tak ho přijedte vyřešit do Zlína. Kýbl na zuby a neprůstřelné vesty si vemte sebou :)

 

JARDO co ty jsi za chuligána Zlínska? 

stration

stration (hodnocení, recenze)

No, čekal jsem víc. Ty celebrity mě fakt serou. Ať mi nikdo nevykládá, že nějaká kráva zvedne sledovanost. Místo toho měl Zdéňa pořádně vařit a pořádně to všechno vysvětlit. Ach jo. Třeba se to zlepší.

miso1099

miso1099 (hodnocení, recenze)

celkom som sa na to tesil a vyzera to ako tazka picovina. Ukecana krava ako host, zbytocny telemost. Je jasne vidno ze aj Pohlreichovi to ide miestami na nervy... Preco musi byt v kazdej TV relacii nejeka ´´CELEBRITA´´???? Preco??? Mal radsej spravit dalsie pokracovanie Sefa na grilu a spravil by omnoho lepsie.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Muhammadah

Muhammadah (hodnocení, recenze)

Absoultni okopirovani show Gordona Ramseyho...humus, chce se mi blejt, Polreich trapny jako vzdy, nevymysli nic vlastniho, nejprve kopirka ANO sefe, a ted tohle ? A kdy otevre "svoji "ceskou" Pekelnou kuchyni" ???

fyluta

fyluta (hodnocení, recenze)

Zatím je to sranda, jak se u Pohlreicha očekává ..., mouchy nevidím, ale časem přidá určitě i jiné hlašky, než je to suchý jako cesta...

 

Určitě je to good a NAŽIVO  ( i když to určitě na živo být nemuselo)

ALE zaje se super, že je tam ve studiu i lama, která není tak rychlá a tak i doma si můžete určitě uvařit pecka věc..

 

NO,  DĚLALI JSTE NĚKDY HOUBY SE ZTRACENÝM VEJCEM ? :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

stration

stration (hodnocení, recenze)

Zajímavě to vypadá, snad to tak i bude. Obávám se tzv. celebrit, které si tam budou jenom honit trika blbě pindat a taky cenzury. Jako když to bude v hlavní vysílací čas v sobotu, aby se Zdéňa nemusel nějak moc krotit.

stration

stration (hodnocení, recenze)

Těším se. Ale mám i trochu obavy o spád a záživnost. No, snad si do toho nenechá Zdéňa moc kecat a pořádně to rozjede i se svým originálním slovníkem.

Reklama

Reklama