Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná kuchařská a velkolepá „LIVE" show se Zdeňkem Pohlreichem, který zve celý národ, aby si pod jeho vedením připravil tříchodové menu během jediné hodiny v přímém přenosu. V této jedinečné show máte možnost Zdeňka poznat ve zcela nové roli showmana a učitele vaření, kdy každou sobotní noc bude mít celý národ šanci uvařit si nejlepší večeři svého života. V každém díle se těšte na hvězdného hosta a pořad plný překvapení a hlavně zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Mám rád dobré jídlo… Když tak nad tím přemýšlím, tuhle větu slýchávám často od různých přemoudřelých filantropů, kteří mají charakteristiku tvořenou ze samých záslužních činností a superlativ; „překrásný intelektuál, vznešený altruista, vystudoval všechny vědy, kandidát na ředitele vesmíru, má rád dobré jídlo…“ Z toho logicky vyplývá, že my, obyčejný plebs jen se dvěma vysokými školami, máme rádi jídlo vyloženě odporné: „ještě nevím, co bych si dal, ale musí to chutnat jako zvratky pomočeného bezdomovce před skvotem, protože mám rád hnusné jídlo, yeah!“ Nikdy bych si nepomyslel, že svět se bude rozdělovat na lidi, kteří mají a kteří nemají rádi dobré jídlo. Takže kdybyste byli zvědavi, po každém vysrání si kvalitně vytřu prdel. Měli byste si to zavčas zapsat do životopisu. Ehm, nicméně abych se vrátil k meritu věci. Mám rád dobré jídlo. Bohužel si ho nemám kde vychutnat. Sám nejsem příliš zdatný kulinářský velemág. Jednou jsem se pokoušel uvařit vodu na čaj a skončil jsem s popáleninami na čtyřiceti procentech těla a amputovanou končetinou. Bývalá přítelkyně také neuměla vařit. A když už se o to z mně neznámých důvodů pokusila, čerstvé a chutné ingredience dokázala mávnutím vařečky proměnit ve sračky. Avšak nikdy jsem jí to neřekl. Naopak jsem ji za to chválil, jednak proto, že jsem zmrd od přirození, druhak latentně doufám, že mého následovníka nedopatřením zavraždí. Třeba až mu v koprovce zaskočí rybí kost. Tenhle pořad jsem zkusil ve snaze přijít na to, jak se zapíná sporák, nicméně mně to bylo stejně k hovnu. Asi už navždy zůstanu u čínských poblívek z Lidlu za 2,90 v akci. Ale srát na to, moje životospráva je ztracená už od embrya, kdy jsem v děloze závodně inhaloval nikotin. Tím se také vysvětluje moje mentální retardace, buáááh ééééé! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pohlreich by se již jednou provždy měl odloučit od nekonečného přebírání konceptů po Ramseym. Nesvědčí mu to. A to i z důvodu, že chtě nechtě Prima není Channel 4. „Ano, šéfe“ smysl v našich krajích nesporně mělo (zdejší stravovací návyky i restaurační úroveň výchovnou facku potřebovaly jako sůl) a navíc se mu podařilo celý pořad přizpůsobit našincům na míru. Ovšem že by Česko potřebovalo další generickou kuchařskou show s všemi těmi cool v(ý)stupy a rádoby celebritami, které „dělají humory“… To je naopak to poslední co tuzemské domácnosti/televize/kuchyně potřebují. Zamrzí to o to více, že nebýt těch celeblitek a vší té omáčky lacině útočící na první signální, tak to v jádru (kuchař, který ví co dělá, vaří "online" s diváky) špatné vůbec není, ale to jsme zpět u toho, že Prima není Channel 4. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Že vraj "Česko vaří s Pohlreichem", ale tak sa mi zdá, že aj naši bratia Česi ho už majú pomaly plné zuby. Tu na Slovensku s ním rozhodne nikto nevarí. Pretože už na tie jeho blbé keci a trápne frajerské pózy nikto nie je zvedaví. Vulgárny je ako primitív. Postavu má ako zle vyrezaná kolka. A škaredý je ako trol. Zato arogantného sebevedomia a narcizmu je v ňom enormná dávka. Myslím, že tu u nás by rýchlo dostal po tej jeho prostorekej papuli. Mal by ho niekto poriadne nakopať do zadku, nech sa uvedomí. V prvom rade by sa ho už konečne mala zbaviť TV Prima. Pohlreich už divákov nepritiahne, skôr odradí. Svojich pätnásť minút slávy má už dávno za sebou. Vyhoďte tento opozeraný odpad! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Polhreich je skvělej i v této live show, líbí se mi to. Nemůžu moc srovnat s jinším TV shitem, protože na to nečumím, ale jsem si stoprocentně jistej, že tohle si nadprůměr zaslouží už jen proto, že u toho vydržím. 75% Kostková nic moc, Etzler výbornej, ta třetí kudrlina nic moc, Bílá kopyto, Voříšek skvělej! Alda Háma výbornej - "Aleš Háma vaří ve stylu 'Vaříme z cizího až do posrání'". :D Na truc zdejším idiotům zvyšuju na plnej. Braťa, nezáviďte nám Polhreicha! Nikdo vás čumět na TV Prima nenutí, tak držte co nejlaskavěji tlamy. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Je veřejně známá věc, že Zdendovi Dopsíchkšír Pohlreichovi nadržuji, takže jsou prozatímní tři hvězdy spíše ranou pod pás, nebo rovnou kopancem do koulí, ale i když vím, že to není úplně spravedlivé a košer, musím vzít v potaz všechny učinkující, od zmatené a nafrčené Terky Kostkaté, přes mého neoblíbence Vondráčka a po tom, co Šinkorová předváděla se Sapíkem, by již neměla do žádné show o vaření vstoupit, hle, sebereflexe Čobolům zřejmě chybí. Dokonale na hovno byly obrazovky s internetovými zoufalci, ty si opravdu produkce měla strčit do prdele. Přesto jsem se celkem bavil, o část zábavy se postaral Zdeňour a světe zastav se, nikdy by mě nenapadlo, že takovou kravinu napíšu, ale bodoval u mě kuchtící hokejka, jsem v šoku a každý, kdo zná můj názor na výši intelektu u jedinců v kolektivních sportech (u kopaček jsem si jistý, tam překvapení nehrozí) , musí být také překvapen. Po druhém dílu Zdenda letí do výšin, sice jsem tolikrát hele neslyšel ani za dvacet let, hele, ale , hele, jak se vymění trapná Kostka, která pouze kunduje za Etzlera, který zdatně sekunduje, je vše hned o něčem jiném. Mimo jiné, nereagovat na škemrala JarouškaMěkundu, to by bylo jako šlápnout do hovna a hrdě si ho v dezénu odnést domu, takže jasně, Kulyk má minimálně pravdu v tom, že pokud se takový nudný somrák objevuje na prvních místech (o ničem jiném pointy nejsou, ač si pár hovad za ně chce jednou koupit opravdovou ženu...omyl, zklamu vás), pak je to nejméně tristní a běda nám, kterým Jarda vládne. EDIT: 25.10. Jaroslave, neblázni, vždyť já teď doma seru strachy v každém koutě, tos měl napsat, že jsi tvrďák z Gottwaldova a já bych ani nepípl, ach vy skromní asiaté. Fajtr, hihň hihň, žebrák o body, ne? ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

S křížkem po kuchařském funuse aneb Česko dělá "hamiky papiky" s "kožakem" Pohlreichem. Tady máš naše malá Primo jednu lžičku za maminku, druhou za tatínka, třetí za Pohlreicha a čtvrtou za Kostkovou. Ale koukám, že ty už nejsi takový malý uřvaný spratek a že jsi už odrostlejší dítko, které se už nemusí krmit. Jenže si zakrnělo v trochu jiné oblasti než v růstu, a sice v tom, co už svět viděl a má dávno za sebou, tak ty teprve tento formát přebíráš a nasazuješ tuhle "opajcovanou" show v hlavním sobotním vysílacím čase. No mohu Tě utvrdit, že nebude mnoho těch, kteří po 20. hodině budou s Tebou vařit a ládovat se vepřovým se zelím a trhancem na noc. A to nám milý Zdeněk kázal, jak se pustil nepřímo do křížku ohledně zdravého stravování s Babicem vařícím srajdy. No jednou to přijít muselo a i mistr kuchař se (ne)jednou utne a spadne do unylé show prokládané nekonečným reklamním blokem a málem i hrajícími si kotaty. Muž, který si vybudoval image nesmlouvavého šéfkuchaře nenávidějícího blafy, který pro nadávku nejde daleko, najednou vaří s Kostkovou, je slušný, kolem plno lidí a nuda o ničem. Po propadáku "Vařte jako šéf" přichází s obdobnou hrůzou, jen velmi nafouknutou, a hlavně pro českého diváka nestravitelnou. Nechci vidět sledovanost příštího dílu, která jistě bude tristní. Pak to pár večerů nechají běžet, následně to přesunou před Walkera Texase Rangera pod názvem "Polední menu se Svatoplukem Kuřátkem Pohlreichem", než to nadobro stáhnou z vysílání. Příští sezonu se pak Zdeněk vrátí v mega ultra show pod názvem "Godzilla Babica versus Kuřátko Pohlreich live" a bude se vařit výhradně v noci, pokud možno nad ránem, aby i ti, co vstávají ráno, se mohli inspirovat svačinou do práce. Mé hodnocení: 0% ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Bylo by velmi jednoduché tohle nemilosrdně odstřelit a byť i mně osobně je mnohem bližší formát typu „Ano,šéfe“, musím konstatovat, Zdenda se s tím pere, jak je mu vlastní. Pravda, nelze přehlédnout fakt, že na jeho poměry se drží poměrně zpátky. Je otázkou, zda-li je to brzkou vysílací hodinou, tj; na popud vedení Tv nebo (mírnou) nervozitou. Přecejenom uhlídat vše(chny) a být přitom nad věcí, bezprostřední, pohotovej a návdavkem vtipnej je v té časové tísni o poznání složitější než v klasickém (předtočeném) formátu, kde se dá lecos sestříhat. Až čas ukáže.... Nic to však nemění na skutečnosti, že pověstná miska vah se bude přiklánět na tu stranu, jak je vám osoba Z. Pohlreicha (ne)sympatická, stejně jako samotný fakt, že celkový výsledek je hodně odvislý od jeho protivníků resp. hostů. Po dvou úvodních dílech musím konstatovat, že narozdíl od Terezky Kostkové mu byl Mirek Etzler více než zdatným konkurentem resp. přihrávačem. 50% (ne)spokojenost. [S osobní poznámkou na závěr. Poprosil bych, Zdendo, malinko „verlangsamen“. Nemám Tv v kuchyni a vrtuli v prdeli. Jestli to půjde takhle dál, nebudu mít s nominací do brazilského Ria nejmenší problém. Protáhnu chodbu a máš, Usaine, problém. Velkej!] ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Protřepat nemíchat, ba ne, rozmlátit a vyhodit (tento pořad). Kdo proboha vymyslel kus tohletoho několikrát oflambovanýho hovna do hněda? To vážně nejde, především povinný potlesk za každou hláškou, ať vtipnou či ne, je více než otravný. Pro jistotu tomu už nedám příště další šanci (aspoň ne vědomě). 41% ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Koncept je trapnej a poplatnej komerční mašinerii, koho by navíc bavilo vařit a jíst (ok, tak jenom vařit) takhle pozdě večer? A co ten megatrapnej rozjebanej přenos přes skype? Pro mě je ale důležitý, že vznikl další televizní formát, ve kterým Pohlreich může pronášet jednu neodolatelnou hlášku za druhou, takže se na to zřejmě sem tam podívám. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Byl jsem dost skeptický k dalšímu křečovitému pokusu TV Prima ještě maličko podojit Zdeňka Pohlreicha, ostatně ten se už léta chlubí svýma legendárníma dvojkama, takže proč to nevyužít, dokud ještě diváci na jméno uznávaného šéfkuchaře slyší, nicméně jak jsem se obával, v rámci dalšího pořadu o vaření se Zdeňkem došlo k dalšímu kvalitativnímu poklesu, obávám se, že u toho sjezdového lyžování už zůstane !! Vidět Pohlreicha vařit jistě lze považovat za velmi zajímavou zkušenost, ostatně sem tam utrousí i nějaké moudro, které by jinak kuchařům amatérům zůstalo utajeno, ovšem Pohlreicha jako profesora jsme měli možnost vidět už v rámci Vařte jako šéf, takže se musím ptát proč !! Proč znovu totéž ?? Jistě nejde o totéž, protože tentokrát TV Prima podobnou záležitost v rámci svých zvyklostí zabalila do rádoby moderního západního stylu, který však nakonec vyznívá stejně estrádně jako všechny ostatní tuzemské odpudivosti, když máte možnost sledovat i honoráře chtivou rádoby celebritu a na obrazovkách jako bonus i další naprosto nezajímavé tragédy v předem prohraném souboji s rutinérem Pohlreichem, který si je jen vlastně svým způsobem arogantně dobírá !! Vrcholem všeho jsou však ty Pohlreichovy megatrapné skeče, které ani nezasluhují komentář, měl by kurva raději zůstat u toho, co mu jde nejlépe, u vaření a hláškování !! Přímý přenos sice ukazuje, že Pohlreichovi nechybí ani pohotovost, což mě překvapuje, nicméně na druhou stranu také odhaluje nepřipravenost a neumětelství režiséra přenosu, zvukařů, kameramanů a dalších primáckých amatérů !! A to publikum ?? Banda nezaujatě stojících diváků, která se na povel změní a směje jako protržená, tleská jako o život, jasně ukazuje jak moc se tvůrcům tento pokus, navíc nechutně dlouho dopředu avizovaný jako nějaká nevídaná pecka, vymyká z rukou.. No, ale nakonec mě Česko vaří s Pohlreichem nijak zásadně neuráží, protože mám prostě Zdeňka rád, byť chápu, že on je právě tím člověkem, kterého buď můžete milovat nebo nesnášet, nic mezi, uznávám ho jako profíka a při jeho nádherných zemitě úderných a krásně přisprostlých hláškách si prostě rochním jako prase v pomejích..;) ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Uspěchaný a nepřehledný koncept. Pár pohotových hlášek pořad nezachrání. Pohlreich je sice profík ve svém oboru, ale role moderátora není jeho šálek kávy. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Zajímavý koncept pohužel trochu tahá k zemi špatné technické řešení. Pokud to produkce vychytá, nemám nejmenší problém. Zdeněk utáhne i podobně náročný pořad a to i v případě, že jeho partner úplně nespolupracuje. ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Těchhle debilních pořadů o vaření už je tolik, že se jim programově vyhýbám. A arogantnímu sprosťákovi Pohlreichovi ještě víc. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale pokaždé mi přijdou podobné pořady s vařením (krom Ano,šéfe, který je sice taky přebraný, ale dá se to sledovat) jako nekonečná napodobenina Gordona Ramsaye. Nejsem prostě zastáncem toho, že se přebere koncept určitého pořadu (jak je bohužel v ČR zvykem :-( ) a funguje to zde jako originál, protože spousta lidí nemá ani ponětí o tom, co se v zahraničí děje nebo vysílá. Nevědomost mi v našem státě trochu připadá jako denní chléb a s tím se velmi nerada vyrovnávám. Jelikož jsem přežila i mnohem horší věci, než je živý vstup z vily vyvolených, kde vařil tuším Vladko s tou uřvanou ženskou Romanou, tak nemůžu hodnotit naprostým odpadem. Jen čekám, kdy už se u nás objeví něco, co není doslova okopírováno odjinud, ale má to svůj nápad a zajímavou formu. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Tentokráte trochu jiný koncept, který osobně Zdendovi sedí. Bohužel kvalita jednotlivých dílů roste a klesá především v závislosti na hostech. A tak díly s Hejmou či Etzlerem jsou naprosto skvělé, ale naopak třeba s Bílou či Kostkovou šílené. Za šťastný také nepovažuji nápad s hangouty atd. Jinak mě osobně jako celek tento formát oslovil, ale kvalita se bohužel odvíjela především od hostí. Lehce nadprůměrné 3* ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Je velice smutné, když host kazí jinak slušný pořad. Lucie Bílá z role pitvořící se blbky stále ještě nenašla cestu, bohužel.... ()

Reklama

Reklama