Reklama

Reklama

Subete wa kimi ni aeta kara

  • Japonsko すべては君に逢えたから (více)

Obsahy(1)

Film sleduje různé lidi a páry v šesti volně propojených příbězích. Všechny příběhy se odehrávají na tokijském nádraží těsně před Vánocemi. Sledujeme různé postavy; od prezidenta společnosti, který nedůvěřuje lidem, až po strojvedoucího, který se právě dozvěděl zdrcující diagnózu, že mu zbývá jen půl roku života. (Zíza)

Recenze (4)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že to bylo natočeno k jubilejnímu 100. výročí založení Tókjó eki, posloužilo to trefně, protože každý z šesti příběhů se o to místo přímo či nepřímo "otře". Ačkoliv si to odehrává o Vánocích, vánoční duch z toho na vás nedýchne, protože prostě Japonci Vánoce berou trochu jinak a z filmu to jde jasně cítit. Přesto je to pěkná rozkouskovaná romantika, která s hodně odřenýma ušima dosáhla na 4*. Většina osazenstva předvedla solidní herecký výkon až na Hondu Cubasu, bohužel ta zde nezahrála ani prd. Jinak tu můžeme vidět spoustu zajímavých hereckých tváří, takže si každý vybere. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Soubor několika převážně smutnějších vztahových příběhů odehrávajících se ve vánočním období. Postavy jsou sice celkem sympatické, ovšem příliš mne to jako celek nedokázalo oslovit a problém není v tom, že jsem si to pustil v září :-) Celkově to na mne působí příliš roztříštěným způsobem, nedokázal jsem se do takového množství různých událostí dostatečně vcítit, nevýrazná hudba moc nepomáhá a i přestože je zde k vidění mnoho dojemných i veselých situací, nemohu dát více jak 65%, zejména konec některých příběhů mi nesedl a vzhledem k celkovému průběhu mi připadal dost přehnaný. ()

Reklama

Reklama