Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Loren tajně doufá, že se z něj jednoho dne stane šéfkuchař a tak se vydá do Francie, aby se tu přiučil řemeslu od svého idolu, francouzského superkuchaře Louise. V jeho restauraci sice nejdřív působí spíš zmatek a jemné nuance francouzských pokrmů jsou jeho americkému stylu cizí, ale tak už to chodí. Nakonec se Loren dokáže vyšvihnout a dokonce při Louisově indispozici převezme velení důležité akce, při které se budou podávat ty největší delikatesy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

davidek 

všechny recenze uživatele

Takový průměrmý romantický film jak popelák ke štěstí přišel . .. Navíc docela nezáživný. Myslím, že jsem u něj i usnul a pouštěl jsem si ho na dvakrát. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Kuchař nejsem a rozhodně být nechci, takže tuhle lehce podanou telenovelu beru, ale nijak extra si jí nevážím. - 4/10 - ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

Krásný, pohodový a poměrně komplexní pohled do zákulisí špičkové francouzské restaurace. Příběh je prostinký a romantický a vytváří pouze kostru vyplňující prázdná místa mezi jednotlivými kuchyňskými scénkami. A když vidíte, jak si kuchaři ke každé pečlivě připravené svačince otevřou špičkové vínko, sliny se vám sbíhají jak na povel. Jo a ošvihnout trochu cibul, než ji dám do hambáče, je fakt good idea!!! ()

Reklama

Reklama