Reklama

Reklama

Surfařky z vesmíru

(seriál)

Epizody(26)

Vypadají jako dospívající holky a mají rády surfování, ale ve skutečnosti jsou z jiné planety. Zoey a Kiki na první pohled vypadají jako obyčejné dospívající holky, ale to je jen mimikry. Ve skutečnosti totiž jsou mimozemšťanky z planety Lumina, které přiletěly na Zemi sbírat vzorky. Shodou nešťastných náhod, kde svůj díl sehrála fascinace mimozemšťanek ve velkých vlnách a surfingu, ale uvízly v australském přímořském městečku Lightning Point. Za pomoci nové kamarádky Amber, která se současně stane jejich lektorkou surfování, musejí najít cestu domů, a při tom se chovat jako obyčejné holky. V malém městečku stačí, když je někdo z vedlejšího města, aby byl pro místní usedlíky podezřelý, ale co teprve, když je cizincem z jiné planety?
Seriál spojuje tradiční téma vztahů mezi dospívající mládeží s prvky dobrodružných sci-fi seriálů a přidává atrakci efektně natočených sekvencí surfingu. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Hej, to je tak sprosté a nespravedlivé hodnocení od ostatních. Je vidět, že většina v sobě spolehlivě odstřelila dětské já. Pravda námětově se to podobá mnoha jiným sériím, jenže má to svoje klady, pro pubertální děti do 15 let a lehce nad ideální. Jednou jsem prostě kontroloval, čím nám to Česká televize kazí mládež a ejhle po prvním dílu minulou neděli pocity závislosti (a někdy guilty pleasure jako hrom). Podle mě je to velmi svěží, hravá, uvolněná série, která nic nepředstírá, dá fajn charaktery, kdy Phillipa Coulthard oddře nejvíce herecké práce (není supr kráska, ale má charisma), ačkoliv ji zastiňují kočky jako Lucy Fry (Zoey) a neskutečně krásná Jessica Green (Kiki). Alienky si řeší svoji agendu odcestování, city, přitom trochu zasurfují. Ideální relaxační série, to že je něco pro děti, neznamená, že je to hloupé. Není to vůbec trapné, podbízivě moralistické, celkem často je to vtipné, dobré obsazení, hudba, skvělá kamera. Původně jsem tomu chtěl dát jen tři hvězdy, ale má to fakt svoje kouzlo, pocity provinilosti ve Vás vzniknou nikoliv snahou tvůrců o dokonalý fanservis, ale prostě předkládají pastvu, která se každý den nevidí. Chci se vydat surfovat do Austrálie. Jestli dáváte přednost původnímu znění jako já můžete, ale ani dabing není špatný. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Děj sice není nic moc a připomíná mi to spíš Četníka a mimozemšťany, ale holky jsou docela pěkné. :) ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

A já si říkala, co se bude dít těch ostatních 25 dílů, když hned v prvním zase odletí. Takže neodletěly a nejspíš budou hledat novou loď či co.. Ale první díl zatím fajn :) ()

Galerie (108)

Reklama

Reklama