Reklama

Reklama

Poté, co úchylný milionář brutálně zavraždí manželku geniálního doktora, rozhodne se doktor za každou cenu pomstít. Na černém trhu koupí mladou feťačku a začne ji trénovat pro jedinou misi - proniknout k přísně střeženému milionáři a zabít ho.
Japonský snímek na hranici akčního filmu a splatteru je postaven z velké části na herečce Asami, která má na svém kontě již několik obdobně zaměřených děl. (Tamten)

(více)

Recenze (34)

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

,,NEKOUPIL JSEM SI TĚ A NEZACHRÁNIL JEN TAK PRO NIC ZA NIC. ZACHRÁNIL JSEM TĚ, ABY SES STALA MÝM NÁSTROJEM. V MÝCH OČÍCH NEJSI LIDSKÁ BYTOST. JSI MŮJ NÁSTROJ. VYCVIČÍM Z TEBE PRVOTŘÍDNÍ VRAŽEDKYNI...“ /// Čekal jsem notnou dávku parádního ujetýho japonskýho gore výplachu. Místo toho – laciná (v mnoha směrech spíš amatérská) sračka! Pardon – filmařina. Jsem votrlej divák, ovšem tyhle herecký kreace mě budou strašit dlouho. Hned po tom tempu, kterým se vypráví příběh vo hovně. Teda dva dementi vyprávěj příběh, jak doktor … stvořil Mayumi. Doktor tvoří, cvičí (čekám, kdy k tomu začne hrát ta hudba z Rockyho – víte co myslím, to tudůdá, tudůdá...). A vono nic. (teď nevím, jestli je to dobře nebo špatně…) Tohle točili Američani převlečený za Japonce. (nebo jiní sráči!) Tohle totiž nemá s těma krásnejma(?) ujetejma kravinama nic společnýho. Navíc ta Japka není ani hezká, ani sympatická, ani… prostě ani. (Ani když mává bobříkem.) A tak, když po hodině jdeme do akce, su vod krve víc než vona, páč zkouším, jestli mám podobnou výdrž. (navíc musím čumět na tuhle sračku, takže vlastně vedu!) Hurá! AKCE! Ne, ne… je to stejně strašidelný, jako to předtím… (Navíc přibydou další dva neherci.) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se točit ,,Jak vycvičit fetnu 2“. 2.) Jsem členem tajnýho spolku ,,mrdači mrtvol“. 3.) Potřebuju zjistit, jak ve starý ukrejt bouchačku. 4.) Thx za titule ,,mevrt“. /// PŘÍBĚH Odpad! HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně násilný Japan Shock revenge thriller! Spousta krve, nahoty, sexu, nekrofilie no uff pro běžného diváka velmi těžce strávitelná záležitost, ale kdo je otrlý jako já, tak klidně do toho. V rámci revenge žánru film určitě nedělá ostudu. Ovšem story, herci a vše ostatní stojí za prd, ale to se zde dalo čekat. 60% ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kurando si sKurandoval neobjavný nápad, nakúpil Shikiho barevnú červeň, brnkol Asami či má v kalendári voľný riadok a ďalší "blády náter" osvietil vychádzajúce slnko. V skratke, je to filmová pauza, ktorá úsmevne podľahla svojmu žánrovému zaradeniu. Nič viac, ale sakra ani nič menej ! Okrúhla 3ka. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Doktor, ktorému sadistický milionár zabije ženu sa rozhodne pre netradičnú pomstu. Zmocní sa mladej ženy, vytrénuje ju na profesionálnu vrahyňu, implantuje jej do tela zbrane a ponúkne jej slobodu, pokiaľ sa jej podarí splniť úlohu a pri tom nadobro nevykrvácať. Bizarný, brutálny a špinavý, japonský revenge počin, ktorý sa pohráva so svojim subžánrom a snaží sa zo svojej jednoduchej podstaty vytrieskať viac. To sa mu občas aj darí, navyše ponúka pestrú paletu postáv na ktoré divák nezabudne (hlavný záporák je top psycho!) a emotívny príbeh zaliaty v množstve krvi. Ale na druhú stranu; nič ma v tom nenadchlo až tak moc, aby som mal potrebu hodnotiť vyššie. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V podstatě se shodu s komentářem George Stobbart(a). Jen dodám, že jsem rád, že to nebyla šílenost ve stylu The Machine Girl, ale na druhou stranu jsem od tohoto kousku čekal něco víc než čím nakonec byl. Navíc část filmu kde se bývalá smažka zaučuje v chladnokrevnou killerku nudí a místy to vyznívá komicky. Průměr. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Soundtracku solidní kvality je v tomhle debilním nesmyslu až škoda. Naprosto stupidní příběh, špatně nasnímáno a ještě hůře zahráno. Tohle vše snímek nabízí. Blbější herce jsem nikde hoOodně dlouho neviděl. Film na sto honů páchne amerikou a s Japonskem má společných maximálně pár párů šikmých očí. Jsem vážně frajer, že jsem to utrpení dovedl hravě snášet až do konce. Zavzpomínal bych, kdy naposledy jsem zahlédl něco tak nepovedeného, ale tak daleko moje paměť nesahá. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Slušné. Oproti klasickým japan revenge filmům z 80. let je to ještě čajíček, ale aspoň to má trochu mozku a i ten příběh a jeho vývoj není vysloveně zlý. V závěru to už všechno jde trochu do kytek. A Noriaki Kamata jako Hamazakiho syn je vyloženě hnusák k pohledání. A nesmíme ani zapomenout na nejpraktičtější využití vlasů v historii filmu. Silné 2. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto stupidní, poloamatérská debilita.Nevaděj mi šílený a ujetý náměty, nevadí mě brutální násilí a dokážu překousnout i nechutnosti, ale to by režisér nesměl být idiotský kretén.Scénář je tuna nesmyslných píčovin, nemá cenu je vypisovat všechny, to bych tu vypsal bychli jak 50 odstínů šedi, ale zmiňme tu nejpodstatnější.On totiž hlavní hrdina potřebuje cvičit vražedkyni, protože se k hlavnímu zmrdovi nedá dostat, proto do ni zašije zbraň a ona se pak musí rozříznout a tou zbraní je pokosit.....ehm.Hlavně že tam pak v klidu stojí a střílí po tom autě, takže mu stačila jedna bazuka a sejmout je, když příjížděli na místo, nebo když ta hnusná píča začne ty lidi kosit v tom doupěti nekrofilů, tak jí mohli sejmout asi desetkrát, ale vždycky čekali až je sejme, v klidu si zamíří atp.Taky je super, že se nabušeným zabijákem stanete po tahání pneumatik do kopce.Námět byl příjemně debilní, ale když je režisér totální čurák bez talentu, scénář je stupidnější neš Miloš Zeman a všechno to okořeníte rockově/synťákovou hudbou z jak druhořadýho fekál porna ve stylu Hluboké hrdlo, máte zaděláno na nejdebilnější film tisíciletí.Takovýhle tvůrce bych bez milosti střílel.0%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Možná je mé hodnocení trošku korumpováno tím, že jsem ten film viděl v kině na velkém plátně a chvíli předtím jsem se fotil s Asami a krátce rozmlouval s režisérem Kurandem Mitsutakem. Ale jak jsem po zhlédnutí říkal Kurandovi. Je to skvělý film. Šílený, ale skvělý. V lehké a letmé kombinaci Kill Billa, Kickboxera a Brutální Nikity se vdovec po brutálně znásilněné a zavražděné manželce snaží pomstít jejímu vrahovi (naprosto démonická postava, výborně zahraná, ten herec je fakt démon), který je nekrofil, tak, že od překupníků koupí feťáckou trosku se sklony k sebevraždě (skvělá Asami), kterou vycvičí ve vraždící stroj a nabídne ji svému nepříteli jako mrtvolu k hrátkám. Prostě klasika - utrpení, výcvik, dokonalá pomsta, střílení, bitky, krev, lámání končetin. Jak už jsem psal, je to šílené, klasicky japonsky šílené, jedna obrovská WTF scéna (kterou sám režisér po projekci okomentoval, že moc dobře ví, že je to bullshit, ale je to přeci jenom film). Je to akční, je to krvavé, je to humorné a zábavné. Prostě klasické ultrakrvavé akční béčko, které sedne jako prdel na hrnec. Asami je prostě boží. Během celého filmu neřekne ani slovo. Celou druhou půlku odehraje úplně nahá, oblečená jen do dvou zduřelých bradavek, krásně rostlého bobra a tak dvou litrů umělé krve. Dobře, nachytali jste mě - má ještě rukavice a hodinky. Výborná lehce retro hudba. Prý bude pokračování. Někdo mě má hrozně rád. Viděno na Weekend of Fear 2014. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Postavy relativně sympatické. Příběh a nápad dostatečně obskurní (né, tentokrát se nehraje ani na náznak reality). Prvoplánová snaha vmanipulovat hezkou nahou holku do přestřelky je v jistém smyslu sympatická... Jen se to příliš táhne, celkově to není bůh ví co a v hlavě to nezůstane.... Snaha se ale cení. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Gun Woman je totální POLOAMATÉRSKY natočená sračka, pardon za ten výraz. Déčková hudba, céčkový look, béčkový scénář... áčková Asami. Pokud někdo náhodou pamatuje éru osmdesátkových VHSek, ví, co si má představit. Hudební doprovod opravdu osmdesátky, scénář jakbysmet, ke všemu okořeněnej o typicky japonský úchylárny typu nekrofilní retard, ale řekněme si narovinu, že i v tom je jakýs takýs kouzlo Gun Woman. Asami řekne za film jedno slovo, ale zato 40 minut pobíhá nahá, všechno ostatní nemá cenu nějak výraznějš komentovat. Rozhodně bych film nedoporučil filmovým fajnšmekrům a odpůrcům japonské krve. Ale kouzelnej pro openminded pýplz určitě je :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bože, ta neklidná kamera už mě vytáčí. Tady je strašně moc vidět, jak je zbytečně nadužívána. Jinak se ale jedná o výborné béčko, od kterého dostanete to, co čekáte. Je to místy neskutečně tuctové, ale jsou tu výborné ujeté nápady, které sice logicky nefungují, ale jinak vypadají moc dobře. Japonci jsou skvělí magoři a v tomhle podání dokazují, že si dovolí hodně. A proč ne? ()

carlos 2010 

všechny recenze uživatele

Pozor! Veľmi zaujímavé spracovanie a pre fanúšikov žánru povinnosť. Pre silné žalúdky odporúčam. Ale stale platí: Japonci sú úchylaci !!! ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky těchto snímků musí Gun Woman být trefou do černého. Aby tento nízkorozpočtový akčňák zaujal i širší publikum byla by potřeba tu hutnou porci vášně se kterou tento snímek jistojistě vznikl trochu ještě dopilovat do prezentovatelnější podoby. Filmu, který nabídne přesně padnoucí soundtrack a z rukávu častokrát z ničeho nic sympaticky vytáhne hned několik cool nápadů a scén, byť sice sebevíc nevybroušených, je možné odpustit ledacos. Úvodní dialog v autě doplňený o powerpointovou slideshow několika fotografií a následné občasné dovysvětlování děje těmito dvěma charaktery je tak špatné až to bolí a odpustit vážně nejde. Obzvlášť když zbytek filmu překvapivě není ani až tak cheesy jak by se mohlo zdát. A tím spíš když výkon ústřední hrdinky byl v kontrastu prakticky prvotřídní. Objektivně to je sotva na jednu hvězdu, za mě za přísné ale veskrze spokojené dvě a pro žánrové fajnšmekry to skvěle shrnul uživatel eraserhead666. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

A jednou za čas proč ne. Já tedy s touto tvorbou nemám příliš velké zkušenosti, takže nemohu až tolik porovnávat a důvěryhodně hodnotit, nicméně konkrétně Gun Woman ve mně zanechala spíš rozporuplné pocity a určitě mě nepřesvědčila o tom, že bych měl tomuto asijskému subžánru začít věnovat nějakou výraznější pozornost. Kdyby celý film vypadal jako poslední třetina, jo, to by byla jiná, šlo by totiž o skutečný klenot! První dvě třetiny ale bohužel tak nevypadají, a tak mě výsledný dojem na prdel rozhodně neposadil. Ony dvě třetiny jsou totiž nudné jak sviňa. Ať už uvedení do děje, tak představovačka postav a i poměrně velkou část zabírající výcvik hlavní hrdinky, to vše je fakt o ničem, akce žádná, krev žádná, nahota žádná, herci a jejich postavy nevýrazné a nesympatické, průběh veškerého dění zcela bez tempa, žádné vychytávky, velice lacině působící vizuál, jak jsem již zmínil, prostě nuda. Jakmile ale započne samotná pomsta, v tu chvíli se kvalita filmu zvedne o 200%, neboť začne parádní, masakrální, nekompromisní inferno, které snese ty nejpřísnější měřítka. Brutalita, násilí, krev, nahota, perfektní akce, neotřelé nápady, jednoduše nářez bořící veškeré mantinely, prostě úžasný úsek, který mě na tu prdel sakra posadil. Za zmínku tedy ještě stojí odporný hudební doprovod, ten mě hodně vytáčel a naopak určitě nezapomenutelným je pak hlavní záporák, to je hodně přehrávající slizák. Takže, určitě nelituji, že jsem Gun Woman vůbec viděl a na zde zpracovanou pomstu jen tak nezapomenu, ale díky hodně nezáživné více než polovině filmu nemohu hodnotit nějak líp. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Japonská sadistická verze Brutální Nikity - doktorovi zabijou ženu, tak unese feťačku a vycvičí z ní zabijáka a zašije do ní zbraně, aby mohla jako mrtvola zabít vraha v klubu nekrofilů. Úchylný béčkový bizár,  kde posledních dvacet minut běhá Asami Sugiura  nahá, celá v krvi a stále krvácející , načež má asi jen patnáct minut splnit svůj úkol než vykrvácí úplně a čas ji hlídají hodinky Rolex, které sebrala prvnímu zabitému. Hodně úchylná věc, ale mezi podobnými japonskými zvrácenostmi místy zábavné , tedy pokud člověk nezačne dřív zvracet. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ono je to třeba stupidní, levné a nechutné, ale mně to přišlo i zábavné. Taková "parodie" a akční gore horor v jednom. Takový povedený mix. Ono totiž ti z východu si dokáží vymyslet mnohem větší kraviny. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nie je to zase az taky extrem,ako tu poniektori pisu,nic extra,co ludia nevidia aj v telke,zabijanie,rezanie,krv,to urcite nie je nic sokujuce,skor ma to nudilo,dve hviezdicky davam za zaver,lebo len ten stal za nieco...:-) ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslíme, že je to celé chujovina, dá se to pozrieť... Ale raději bez partnerky. Tedy pokud ze sebe nechcete udělat totálního uchyla a dát jí pádný důvod, aby se s vámi rozešla... Na rozdíl od podobných fláků je Gun Woman relativně dobře zahrané a řemeslně zpracované a nahotou a krví se ve filmu nešetří. Díky nadsázce a nesmyslnému vybudování celého děje - od záměru využít feťačku až po celou pointu - ta brutalita nakonec působí spíš absurdně, až směšně. - - - - Proč má film smysl vidět: 1) Lámete si hlavu s problémem jak do těla vopereovat rozloženou pistoli. 2) Chcete zjistit, po jak dlouhé době po notné ztrátě krve přestanete vidět (ale pokud nejste žena, nebo nechcete-li zjistit, zda-li opravdu "Bůh stvořil ženu silnější než muže", raději to nezkoušejte...). - - - - Proč na sledování filmu pozvat také svoji partnerku: 1) Chcete ze sebe udělat v jejích očích uchyla - sadistu, nekrofila nebo něco horšího.... 2) Chcete dát partnerce pádný důvod, aby se s svámi rozešla. ()

Reklama

Reklama