Reklama

Reklama

Poté, co úchylný milionář brutálně zavraždí manželku geniálního doktora, rozhodne se doktor za každou cenu pomstít. Na černém trhu koupí mladou feťačku a začne ji trénovat pro jedinou misi - proniknout k přísně střeženému milionáři a zabít ho.
Japonský snímek na hranici akčního filmu a splatteru je postaven z velké části na herečce Asami, která má na svém kontě již několik obdobně zaměřených děl. (Tamten)

(více)

Recenze (34)

Vykuk odpad!

všechny recenze uživatele

No, jakože mám podobné nápady celkem rád, ale lidičky.. jako vážně.. toto je fakt chujovina:) Tak pro nekrofily a úchyláky to může být zábavné, nic míň, nic ještě méně. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

Asami aj po toľkom tréningu stále bola mäkučká ako na začiatku, čo som samozrejme čakal, ale šunka jedna lenivá, mohla aspoň trochu sa dať do kupy LOL (Terminator 2... :). Keby to hrala nejaká krajšia baba ako Asami (najmä kôli nahej poslednej štvrtine filmu) tak by to možno bolo aj za 4*, ale takto... však oni sami ju tam popísali ako barely fuckable XD................Ďalej, to je ohromujúca pomsta, keď dotyčný ešte 2 sekundy pred smrťou je veselý a istý si happyendom. A potom sekunda strachu a guľka do hlavy. To je infantilná pomsta a takmer maximálne príjemná smrť :) ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Další ze série tkzv. revenge filmů, tentokrát ovšem velmi netradičně a zvráceně zpracovaný. Mladému doktorovi před jeho očima zabijí ženu, takže začne zpracovávat šílený a zvrácený plán. A ten je opravdu velmi netradiční. Japonci prostě umí a nebojí se překvapit něčím novým, neokoukaným a naprosto odporným, v tomto případě mixu nekrofilie, kanibalismu. Pro fandy explotačních a revenge filmů naprostá povinnost. ()

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Vždy ma zaujme, keď sú hodnotenia k filmu kontroverzné (v tomto prípade dokonca od 5 hviezd, až po odpad), väčšinou to totiž býva dobrý film. Teda, pokiaľ máte radi čudné filmy, no a tento takým naozaj je. Je jemne šmrncnutý Tarantínovými absurditami, ponúka prelínačky dvoch zdanlivo nesúvisiacich príbehov, prekvapujúce prepojenie postáv a zaujímavé rozuzlenie. Bol som až nadmieru spokojný s tempom, hereckými výkonmi (Asami), a celkovým spracovaním tohto nízkorozpočťáku. ()

Tomrou 

všechny recenze uživatele

Na tohle se mohou dívat opravdu jen japonci. Že je to naprosto ujeté by ani nevadilo, ale děj i výkony hlavních hrdinů jsou mizerné a film nemá vůbec co nabídnou dnešnímu divákovi. S Kill Billem se to nedá srovnat ani omylem. Dávám tolik procent, co má hlavní hrdinka litrů krve, poté, co si vykve zbraně z těla. [25%] ()

Pe4Ce22 

všechny recenze uživatele

Nemám nejmenší pochybnosti o tom, že tenhle kousek skončí mezi nerozporuplnějšími filmy. Je zaměřený na velice specifické publikum a do televize se s jistotou nikdy nedostane. Jedná se o kombinaci japonského komixu a obecně asijské kultury s velice krvelačnou bojovkou nahatejch ženskejch říznutou nechutně brutálníma scénama s trochou konceptu osobní cti a vendety. Z počátku jsem si říkal že to je konečně nějaké zpestření v 5ádce uniformích filmových béček, ale jak film pokračoval tak jsem zjistil že se jednak nudím a jednak to je už i na můj žaludek moc. 1 hvězda ()

danny79 

všechny recenze uživatele

Nestravitelna bizarnost z japonske produkce. Neni to prvni “zvlastnost”, kterou jsem z rukou japonskych filmaru shlednul, napr. Sin Sono take netoci zrovna tradicni filmy (Vinou lasky, Studena ryba, Pod vlivem lasky...), ale ty maji na rozdil od tohoto filmu nejaky smysl a excentricnost v nich ma sve opodstatneni. To se o Gun Woman napsat neda, film me nesokoval, pouze hrozne nudil. ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Úchylní Japonci jsou zase v ráži. Nahotu bych chápal, dementní příběh bych protrpěl, idiotské akční scény bych prominul, směšnou milostnou zápletku bych ignoroval, ale bezdůvodné zabíjení holek už je na mne moc. Ať už ten slizoun s brejlema nebo ten s dlouhými vlasy, jsou tak odporní, že i rychlé proklikání filmu bylo utrpením. Nějakou 'jednohvězdičkovou' erotickou akci bych možná chápal, ale rozhodně by tam nesměly být ty zmíněné pasáže, s nimi je to jen odpad. ()

moonmare 

všechny recenze uživatele

Námět dobrý,ale chyba byla ve scénáři,jehož autorem je sám režisér.Aspoň jsem se chvílemi zasmál.Asami přežila mission impossible.Ani Ethan Hunt ani James Bond by to nezmákli. ()

Reklama

Reklama