Reklama

Reklama

Dědicové

(seriál)
  • Jižní Korea Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (více)

VOD (1)

Epizody(20)

Po náhodném setkání v LA se mladá dvojice z rozdílných společenských vrstev znovu setkává na exkluzivní střední škole, na kterou dochází jen děti korejské smetánky. (Netflix)

Recenze (27)

andiek05 

všechny recenze uživatele

4 nebo 5? 4 nebo 5? Tentokrát to bylo hodně složité. Na jednu stranu – skvělé herecké obsazení, na každý díl jsem se moc těšila, bavila jsem se, a když se tam z ničeho nic objevil Heechul, bylo to krásné překvapení, ale na druhou stranu, když si vybavím jiná dorama, která jsem hodnotila 5*, tak mi tohle přijde o něco slabší, mám pořád dojem, že na pětku tam něco chybí, ale nevím co … Takže závěr? Zůstanu u čtyřky :-D ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Bylo pro mne jako návrat do začátků koukání na doramata. Připomínalo mi to Love Rain. Teda bylo to úplně o něčem jiném atd.. , ale stejně dobře se mi na to koukalo a mezi Lee Min Hem a Park Shin Hye to vážně klapalo. I příběhy ostatních bylo OK i když musím se na to kouknout znovu. Dokonce se stal jako zatím u žádného seriálu, že jsem myslela, no že se hlavní dvojice vymění. To jsem to zase napsala kostrbatě. To je důvod proč jsem do teď nepsala komentáře. A hlavní věcí proč jsem tomu dala plný počet je to, jak moc jsem se na každý další díl těšila (až vyjde). ()

Reklama

Moiraine 

všechny recenze uživatele

The Heirs u mě drží jeden rekord: je to poprvé, co jsem usnula snad u tří čtvrtin dílů nějakého seriálu. A myslím, že u jedné epizody dokonce dvakrát. Kdyby se tento skvost sestříhal na celovečerní film, potom by se tomu možná daly dát i 2*. Výtek by tu bylo hodně. Začít bych mohla třeba výběrem herců, u kterých jsem těch 18 nevěřila snad nikomu. Další by byly samotné postavy, které byly až neskutečně nijaké. Jediný, kdo tu byl alespoň trochu zajímavý, byl Kim Woo Bin jako Choi Young Do. Ale v těch samostatně nudných postavách by se daly najít celkem zábavné dvojice, a to byly matky hlavních hrdinů.Ty dvě mě spolu opravdu bavily. A potom pár Krystal a Min Hyuk byl, jak poznamenala Zíza, opravdu roztomilý. Dějově skoro škoda mluvit, protože když už tam děj byl, tak buď to pořádně nedávalo smysl, nebo do to vedlo k dalšímu nekončícímu slzopádu. Celkově jsem z toho měla pocit, že chudáci bohaté děti nemají žádné problémy, tak si nějaké musí alespoň uměle vytvářet. Chudí na takovéhle kraviny zpravidla nemají čas. A nesmím zapomenout, na ty módní kreace, které měl Kim Tan na sobě. Jeden by řekl, že když má k dispozici tolik peněz, tak se alespoň zvládně slušně oblíknout. Celkově už synopse mě nenechala na pochybách, že tohle nebude žádné "must see", ale byla jsem hodně překvapená, jak moc špatné to nakonec bylo. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Mé srdce to trhá na kousky, ale nemám jinou možnost než dát 2*. I když miluji Park Shin i Lee Min-ho, tady prostě vyšší hodnocení dát nešlo. Park Shin prakticky celý seriál probrečí, sice jí to jde krásně, ale občas by si to mohla odpustit. Zvládla jsem to dokoukat až do konce, jen díky nádhernému páru - Yoon Chan Young (Kang Min Hyuk) + Lee Bo Na (Krystal Jung) - a největší perle seriálu, kterým byl pro mě Kim Woo Bin coby Choi Young Do. I když jsem se na tohle dílko moc těšila, odnesla jsem si jedno velké zklamání. Na druhou stranu jsem si odnesla zážitek v podobě výše zmiňovaných klenotů. ()

Georgiana 

všechny recenze uživatele

Hádám, že první tři díly pro mě byly víc než útrpný. Kýčovitý amerikánsktví mi lezlo neskutečně na nervy. (Bože, proč je tahle představa jejich modla?) Nuda, kýč, nuda,.. Myslela jsem si, že to fakt nechám plavat. Ale návrat do Koreje byl záchranný zlom a začalo se tam rýsovat cosi, co mě tak neodpuzovalo. Lee Min Ho, Lee Min Ho... tentokrát mu nedám takovou nálož. Role mu sedla značně víc než ve Faith, kde byl jak leklá ryba. Nicméně jeho rival v podání Kim Woo-Bina byl jiná liga. Jeho charisma Lee Min Hoa stejně lehce rozdrtilo. A Park Shin-Hye? Vždycky když natahovala a tupě zírala, což bylo cca polovinu epizody, jsem obracela oči v sloup. Navíc s písničkou Love Is The Moument to mělo fakt grády :D! Byla jsem překvapená po poslechu OST, jaký je dobrý. Jedna písnička vedle druhý. Ale čeho je moc, toho je moc. :D Na druhou stranu mně "tohle nic" v další polovině epizod neskutečně uteklo.. Když už, tak jsem viděla dost tváří, na které se budu těšit napříště. Čekala jsem průměr, který láká na zbožňované tváře, ale je z toho těžký podprůměr. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Časť seriálu sa točila v Spojených štátoch, konkrétne mestách Los Angeles a Malibu v Kalifornii. (DoramaManiac)
  • Yong-hwa Jung (Gentleman's Dignity (2013)), zpěvák populární chlapecké hudební skupiny CNBLUE, měl dle původního záměru seriálových tvůrců ztvárnit jednu z doprovodných rolí. K tomu nakonec ale nedošlo. FNC Entertainment, zpěvákův oficiální mediální zastupitel, nesjednal dostatečně výhodná smluvní ustanovení, týkající se zpěvákovy seriálové postavy, se zastupující filmovou produkční společností Hwa & Dam Pictures. [Zdroj: fncent.com] (Conspi)

Reklama

Reklama