Reklama

Reklama

No Doubt - Don't Speak

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1996, 5 min (Special Edition: 5 min)

Obsahy(1)

Dont Speak je pátý singl rockové kapely No Doubt z jejich třetího alba Tragic Kingdom vydaný 15. dubna 1996. Zpěvačka Gwen Stefani napsala píseň se svým bratrem Ericem Stefanim o jejím ex-příteli a baskytaristovi Tony Kanalovi krátce poté, co ukončili svůj sedmiletý vztah. (Epistemolog)

Recenze (12)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vynikající song s výborně zvoleným tématem klipu. Příběh No Doubt byl vždycky o tom, že navzdory rozchodu Gwen a Tonyho hvězda jejich skupiny vyšla až po té a oni spolu přesto dokázali vyjít. A samozřejmě to taky trošku bylo vždycky o tom, že Gwen velmi vyčnívala, ale ve skutečnosti je velkým týmovým hráčem. A proto je Don't Speak tak důležitým mezníkem pro No Doubt. Píseň i klip přinesli komplexní příběh. A ten pokračuje dodnes. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Největší hit No Doubt o rozchodu dvou členů kapely. Sice jim to asi přineslo nemálo sporů, ale zároveň největší příval slávy. Údajně to kytaristovi dávala Gwen dost sežrat a na koncertech mu po většinu téhle skladby stála přímo před xichtem a zpívala. Nooo tak takhle nějak to je s touhle slavnou peckou. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Kromě kombinovaného klipu s hranou částí a sestřihem z živého vystoupení existuje také verze jen z koncertu. (NinadeL)

Reklama

Reklama