Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (676)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemný film. De Niro mi sice nepřišel jako vhodný soupeř pro Stalloneho ( Rozdíl postavy, fyzičky, věku je podstatně dost rozdílný), ale dáse přihmouřit oko. Celé se to nese v zábavném tempu, příběh je zajímavý, hlášky dle mého postrádaly náboj, spíše jsem se usmíval než smál a závěrečný souboj měl srdce. 75% Zhlédnutí nelituji. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Příjemnej film, kde oba pardálové parafrázují své slavné boxerské hrdiny z dřívějších a o mnoho lepších filmů. Odkazy jako když se Stallone chystá mlátit do masa a De Niro dělá trapnýho baviče ve svý vlastní hospodě jsou fajn, ale prostě už to je jen ohlížení se za starejma dobrejma časama, bez invence. Prostě přesně víte, co se tam bude dít a i když se na to vlastně kouká docela dobře, tak už mi to nějak nestačilo. A ten malej chlapeček byl jednoznačně nejotravnější dítě tisíciletí. Tím jeho pisklavym hlasem bych mučil vězně. Kdybych to ale náhodou někdy naladil v telce, tak bych se zaradoval a dočuměl to. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Expendables (2) byli přinejmenším z poloviny myšleni vážně, proto v nich pokusy o humor ne vždy fungovaly. Grudge Match je v prvé řadě komedie, přičemž obstojně vystupňovaná dramatická linie slouží až jako přidaná hodnota. Humor zde opravdu funguje, Peter Segal má cit pro vypointované gagy i fungující hlášky. A v momentě, kdy už se stává film příliš stupidním, zaútočí na vás element nostalgie, díky kterému vypustíte rozum z hlavy a necháte se unášet příjemnou retro zábavou... 7/10 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film je evidentne veľmi inšpirovaný Rockym a Zúriacim Býkom, tiež preto našich dvoch hlavných hrdinov hrajú Sylvester Stallone a Robert De Niro. Rocky proti Býkovi. Znie to dobre a tiež to dobre vyzerá. Snímka má dej a nie je to len o športe, ale aj o súkromnom živote našich dvoch hrdinov. Páči sa mi, keď starých hercov vo filmoch premenia na opäť mladých, ktorí vyzerajú ako v skutočnosti, keď boli mladí. Srandovné hlášky, fajn herci a prekvapivý snímok. Film sa mi páčil. A tiež vedľajšie postavy (Kim Basinger a Jon Bernthal). ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Návrat Rockyho ani Raging Bulla se sice nekonal, ale jen pro tu možnost, vidět obě tyto filmové legendy vedle sebe v jednom ringu, byl výborným zážitkem, který nebyl jen strhujícím sportovním dramatem o dvou starcích, bývalých boxerech, kteří mají nedořešenou minulost, ale i povedenou komedií. Film s velkým srdcem, duší zápasníka a velice stylovou hudbou i hereckým obsazením. 80 % ()

Galerie (54)

Zajímavosti (28)

  • Sadarias Harrell, který si zahrál jednoho ze členů ochranky, napsal během natáčení texty ke svému debutovému rapovému albu. Když mu při psaní došel papír, psal slova na peníze, co měl v kapsách. (Dr Lizal)
  • Natáčení probíhalo na konci roku 2012 v New Orleansu a Pittsburghu. (jenik71)
  • Razorov (Sylvester Stallone) dom sa v skutočnosti nachádza v New Orleans na ulici Park Blvd. Vo filme sa nachádza v meste Pittsburgh. (danny3l)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama