Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Recenze (676)

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Měl bych dát tři, ale asi bych se cítil krapet provinile. Protože mě to fakt bavilo. I přes počáteční obavy. Přece jen dvě stárnoucí legendy a dokonce v ringu. Mohlo to dopadnout všelijak. Není to typická řachanda od začátku do konce. Když to mělo bát vtipně tak bylo. Žádné trapné momenty. Nevadila mi předem odhadnutelná dramatická linka. Kevin Hart byl v pohodě, Kim byla sexy. Stallone a De Niro si parádně sedli. A hlavně Alan Arkin byl neskutečně skvělej. Plus závěrečné posezení dvou jiných rivalů. ()

BenchPress 

všechny recenze uživatele

Je to točený pro zábavu a taky to tak vypadá. De Niro a Stallone si to náramně užívají a já si to užíval s nima. Stallone je ve svým věku neskutečnej. 4/5. ()

fingerme 

všechny recenze uživatele

Prostě geniální ! Rocky si tam ze sebe dělá srandu, Zuřící býk si dělá srandu z Rockyho a pak si oba dělaj prdel z MMA ..:D nakonec si pěkně dávaj do tlamy jako by jim bylo 20.. i když konec byl trošku moc happyend ..:D jinak supr zábava .. 5* ()

xtomyx 

všechny recenze uživatele

S chutí jsem se zasmál a náramně se pobavil. Starouši zaváleli nad moje očekávání. Zuřící průserář Niro je slizkej, drzej a hrubej jak smirkovej papír, kterej se na konci rozmočí a zjihne. Oproti Nirovi dobrácký Rocky ukázal zase svojí dobrosrdečnost a morální usazenost. Za vtipné hlášky, které film osvětlili a dobře natočené dramatické scény dávám plných pět bludišťáků. ()

chrustie 

všechny recenze uživatele

Nemůžu hodnotit jinak. Abych se v posledních letech u komedie opravdu zasmál, se nestává moc často. Výborně uplácané, dokazující, že značná část zdejších přispivatelů, nemá absolutně žádný vkus. Čisté 4* a pátá z principu. ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Ty dnešní filmy se Stallonem ve stylu "Starci na chmelu" mě pořád celkem berou. Všichni staří herci najednou začínaj blbnout. Teď i De Niro. Kdybych film sledoval v padésati, asi bych se bavil víc. Takhle je to "jen" další snaha o nostalgické působení na diváka. Rocky byl super, co si budeme povídat. Zuřící býk měl taky své kouzlo, ale tihle dva ve spojení s celkem špatnou režií pro tento film... Prostě to zas tak nesedí. Chybí tomu víc šťávy nebo dramatu. Já sem teda ulítlej na filmy typu ještě jedna šance, ale tohle nebylo dobře zpracovaný. Proč to nešlo víc do dramatu a smutku? Sakra, jsou to staří dědci. Nezajímají mě vtipné scény, ale líp vykreslené postavy. Ani s jedním sem se nějak nespojil. Jasně, že Stallone je sympatičtější v této roli, ale nějaké citové vcítění sem vůbec nezaznamenal. Warrior zůstane stále v mém srdci jedničkou jako sportovní drama jen pro muže. Film doporučen starším lidem toužících po ještě jedné šanci dělat to, co vždy chtěli. Nikdy není pozdě. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nostalgie vystihuje všechno.Komedie je žánr,kterýho se v tomhle filmu člověk musí držet zuby nehty,díky Arkinovým fórkům byla výborná.Narážek bylo hromady,Kevin Hart házel spíš trousil do větru,ale mě to osobně i někdy pobavilo.Basinger je snad ještě krásnější,ikdyž se tam mihne v závěrečných fázích filmu,na druhou stranu odpadá zbytečné lásky z minulosti o síle 30minutách,jak jsi byl hezký,miluju jeho...atd.Je to lehká příchuť,člověk dostane dva filmy do jednoho a pro někoho je to přímo sen.Na tom celý film staví,těma osobnostma.Je fakt,že film dost průměrný,nepředstavuje kromě hláškujích postav nic extra navíc.Závěrečný zápas je uměleckým slovem šokézní,buď jak buď je to komedie:) ()

Keen.lady 

všechny recenze uživatele

Předně naprostý souhlas s názorem uživatele Malarkeyho na tento fajnový kousek. Humor mi sedl, herci jsou suproví a vše odsýpá. SPOILER - Přesto jsem na konci nechápala, proč Adriana na konci během zápasu svěřuje se svému synovi (koučovi Kida), že Razor je slepý na jedno oko. Přece byla na straně Razora, ne? Co to sakra mělo znamenat? Fail. Samozřejmě nemůžete očekávat něco nového, je to prostě Rocky v novém obalu, obohacený o vykreslenějšího a téměř neméně důležitého protivníka. Stačí se vcítit. Závěrečný match jsem prožívala stejně jako všechny důležité zápasy ve filmech Rocky, a to s napětím a požitkem. A co, koneckonců místo 4* dávám 5*! Prostě je to můj šálek kávy :) ()

dzz 

všechny recenze uživatele

Škoda že jsem to nestihla v kině,byla bych v sedmém nebi.(Ale je fakt,že asi bych podle popisku a traileru na to nešla.) Velmi milé překvapení. Kdo jen trošku uvažuje že by na to nekoukl jako já,tak by toho velice litoval,stojí to za to. ()

Turby 

všechny recenze uživatele

Souboj Stalloneho a De Nira přitáhne pozornost většiny diváků. O samotný souboj ani tak nejde, spíš tu jde o příběh, který se mi líbil a přesvědčil mě sedět a koukat až do konce. ()

t.b.kat 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že jsem se náramně bavil (byť se jedná částečně o filmové drama, řešící problémy obou aktérů), je to takový další díl filmu rocky, má to koule, humor a člověk neví, komu více fandit, proto 3* ()

ruzmim 

všechny recenze uživatele

Zuřící býk a Rocky v jednom ringu. Už kvůli obsazení jsem se na film těšil a nikterak nezklamal. Role Kim mi chvílemi přišla tak nějak navíc. Slušně proloženo ftipem. De Niro by s tím pupkem a kozama měl něco dělat :-D. Sly je stále ve velmi dobré formě. 80% ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Splnený sen fanúšikov filmov o boxe. Páni to uhrali celkom solídne a je vidieť, že sa ešte udržujú v kondícii. Miestami je to vtipné, miestami dojemné a hlavne autori dodržali všetky klišé športových filmov. Veľká spokojnosť... 70% ()

AAVATARR 

všechny recenze uživatele

Tento film som dlho očakával s nie práve najväčšími očakávaniami po stránke kvalitatívnej, skôr ma zaujalo kvantum hercov - kvázi veteránov a bol som preto veľmi zvedavý, akým smerom sa uberie spojenie SLY-HART-DE:NIRO vzhľadom nato, že Hart je komik ktorý (ne)chcene narúša tradičné normy. Film bol vtipný, poučný a miestami pre slabšie povahy možno aj mierne dojemný. Necelé dve hodiny tak utiekli ako voda a ja osobne by som si podobných počinov prial vidieť oveľa viac. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

To je proste predevsim komedie, ale velmi vydarena, ktera ma dej a vse jde kupredu hladce a vy se tesite na dalsi minuty filmu. Tak to ma byt. Hlasky jsou uplne skvele, herci taky, proste tohle se povedlo. A svete div se, dabing taky. Prekvapeni. Dlouho jsem nevidel nic tak sikovne vtipneho. ()

toomm 

všechny recenze uživatele

"Co dubeš dělat, mlátit do masa? To není hygienický. Jsme tady abychom si koupili oběd, nemusíš mlátit do všeho." Sly za vrcholem se opět vrhnul na box a tentokráte se proti němu postavil Robert De Niro. Jednoduše je to komediální varice na posledního Rockyho. Pár scén docela vtipných nebo aspoň úsměvných. Pohodová oddychovka. Plus za poslední scénu s Mikem Tysonem a Evanderem Holyfieldem. 75% ()

Meow86 

všechny recenze uživatele

Moře vtipných glos, které mi polechtaly bránici. Nehledě na to, že pánové si utahují především ze sebe samotných. Dobře zvolený Jon Bernthal jako De Nirův syn, já snad i vidím podobu. "Did you just fart?" ()

Vasyl 

všechny recenze uživatele

Tohle mě dost minulo. Už když jsem se dočetl že chcou udělat film o tomhle, čekal jsem průser. Pak z toho vylezla komedie, což mě trochu uklidnilo. Ale spokojenej rozhodně nejsu. Nejvtipnější byla ta parodie na box na konci, to nemohl zachránit ani Michael Buffer. ()

JannieMc 

všechny recenze uživatele

Hola Guys!=´) Vážně (až na toho užvaněného a praštěného promotéra - proč??? :D) super! A až to jednou pojede v televizi, usměju se a fakt moc ráda se kouknu! ()

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama