Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Zajímavosti (28)

Creed (2015)

  • Jedná se o již několikátý boxerský film, v němž se objevuje legendární ringový uvaděč Michael Buffer. Ve snímku se Sylvesterem Stallonem (Rocky) je to dokonce podruhé během dvou let. (Naposledy tomu tak bylo ve filmu Zpátky do ringu, 2013.) I zde před začátkem zápasu použije slavnou větu: "Let's get ready to rumble!" Buffer ji má patentovanou a její používání a licencování mu v době vzniku tohoto filmu vyneslo už přes 400 milionů amerických dolarů. (Punisher)

Ip Man 3 (2015)

  • Jako každé jiné natáčení akčního bojového snímku, ani tomuto natáčení se nevyhnula zranění. Nepříjemného zranění nosu se dostalo představiteli hlavní role, čínskému herci Donnie Yen (The Monkey King (2014), Ip Man (2008)). Tomu, během natáčení specifické scény, jeho herecký protějšek, Max Zhang (The Grandmaster (2013), Rise Of The Legend (2014)), zapříčinil ošklivě vypadající pořezání nosu. Ihned po incidentu se ale herec svému protějšku omluvil a ochotně asistoval při jeho ošetření. Donnie Yen si ovšem z natáčení odnáší jizvu. Dalšího zranění se dostalo americkému představiteli hlavní záporné role, Miku Tysonovi (Grudge Match (2013), Mike Tyson: Undisputed Truth (2013)). Tomu během natáčení specifické zápasnické scény čínský herec Donnie Yen kolenem zlomil palec na levé ruce. Mike Tyson celou scénu ale i přes bolesti s profesionálním výrazem zkušeného boxera dotočil, za což si, dle vybraných zdrojů, vysloužil potlesk celé řady momentálně přítomných filmových tvůrců. (Conspi)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama