Reklama

Reklama

V srdci pouště

  • Německo Wüstenherz - Der Trip meines Lebens (více)

Obsahy(1)

Krátká, ale romantická dovolená doprovázená žádostí o ruku se pro Lucii stala bojem o holý život. A nejen o svůj. Přežít v poušti bez vody a spoustou překážek, to je výzva, které musí čelit. Lucie a David jsou mladí snoubenci, kteří se vydali na společnou dovolenou. David je právník ve významné farmaceutické firmě, která ho královsky platí. Zato však vyžaduje, aby byl neustále k dispozici. Jejich dovolená tedy nemůže být delší než 5 dní, ale oba doufají, že si ji i tak náležitě užijí. David dokonce požádá Lucii o ruku. Druhý den mají jet na výlet do pouště, ale David musí zůstat na hotelu a zúčastnit se videokonference. Lucie se tedy rozhodne jet na výlet sama, i když z toho nemá radost. Ještě než odjede, setkává se s mužem, který jí předchozího večera v restauraci poslal místní specialitu. Pak bez zaplacení zmizel. Tento muž, jménem Ben, nabízí Lucii cestu do pouště svým vlastním vozem a slibuje, že to nebude nic nudného pro turisty. Lucie zprvu odmítá, ale nakonec se rozhodne s Benem jet. Vyhrazuje si však, že se musí vrátit stejně jako výletníci s cestovní kanceláří. Zpočátku se zdá tento nápad jako skvělá volba. Lucie se uvolní a obdivuje krásy arabské pouště a s Benem si užije i legraci.... (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

mira007 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá nesložitá dobrodružná věc,která se formou blíží k Danielle Steelové a spol., nicméně celkem to bylo koukatelné. Jennifer Ulrich je pěkná ženská a ke konci dvakrát ukáže , že má i hezký prsa, takže dávám víc než dvě hvězdy, a taky zabodovalo, že se mi to líbilo víc, než jsem čekal. ()

Hannibal1913 

všechny recenze uživatele

Ono to celou dobu vypadá, že má ta hlavní herečka až obrovsky velká prsa, což mne přinutilo se dál a dál dívat, i když to zas tak za moc nestálo... No a na koncu, až ty koziska vytáhne, tak člověk se zklamáním zjistí, že je to vlastně běžnej velikostní průměr! Hanba! Hnusná němka! Ale jinak jako v pohodě filmík ()

geo311 

všechny recenze uživatele

Jak to, že Němci neumějí dělat filmy? Já si myslím, že je to jazykem. Jakoby němčině chyběl cit pro empatii, pocitovou hloubku, váhavost či co... nevím.... ()

Aileena 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem naprostou kravinu, ale nakonec docela příjemně překvapilo. Píší na základě skutečných událostí, tak by mě docela zajímalo, co filmaři přibarvili a co byly true events... Nicméně poctivé tři si u mne zaslouží za několik napínavých zvratů - zkrátka dobré. P.S. Kdo proboha píše ty komplet obsahy filmů, včetně závěru ve třech odstavcích, místo třířádkové upoutávky!?! ()

Reklama

Reklama