Reklama

Reklama

Pouliční psanci

(seriál)
  • USA Street Outlaws
Ukázka z filmu 3

Obsahy(1)

Podíváte se na závody nejrychlejších pouličních závodníků v Oklahomě. V den závodu napětí eskaluje ve rvačky, které způsobí rozruch v této závodní komunitě. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Ukázka z filmu 3

Recenze (2)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Další z řad netradičních reality show, které jsem absolvoval. Tahle je jedna z těch nudnějších, teda alespoň pro mě. Obsahově bych to přirovnal k Need for Speed: Most Wanted, kde chlapi šplhají žebříčkem TOP10 Blacklistu pouličních jezdců v Oklahomě. Závody většinou bývají posledních 5-10minut z celého dílu, zbytek je opět vyplněn nezáživnou vatou. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých lepších Reality-TV na Discovery Channel. Chlapi vytunia staré autá pod kapotou a zmenia im kone k nepoznaniu. Vtipné bolo sledovať, kedy vyzvali náhodných ľudí sa semafóre na preteky a tí netušili, čo ich na pohľad staré šunky skrývajú pod kapotou. Zaujímavé bolo rovnako tak sledovať, ako "gangy" Pouličných psancov z iných miest medzi sebou súperili, kto má rýchlejšie káry a pár krát to vyzeralo aj na pästnú bitku. Neviem či to bolo len zámerne hrané, ale bolo to cool. No a rovnako super bolo sledovať, ako rýchlo všetci utekajú pred políciou, ktorá si všimla, že sa robia nelegálne závody, často krát aj s nelegálnymi autami. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama