Reklama

Reklama

Steven Universe

(seriál)
USA, (2013–2020), 34 h 58 min (Minutáž: 7–44 min)

Tvůrci:

Rebecca Sugar

Hrají:

Matthew Moy, Kate Micucci, Tom Scharpling, Dee Bradley Baker, Atticus Shaffer, Estelle, Kevin Michael Richardson, Godfrey, Eric Bauza, Toks Olagundoye (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(175)

Steven je tím příslovečným "mladším bráškou" strážkyň lidstva, Křišťálových drahokamů! Steven zatím nedokáže pořádně ovládat své kouzelné schopnosti, ale to mu nebrání, aby se nepřidal ke Garnet, Amethyst a Pearl na jejich kouzelných dobrodružstvích, kde se Stevenovi vždy nějakým nečekaným způsobem podaří vše zachránit. Za starých časů byla Země domovem jak lidí, tak celé řady různých Drahokamů – kouzelných bytostí s úžasnými schopnostmi, dalece přesahujícími ty lidské. Dnes už na Zemi zbyly jen Křišťálové drahokamy a jejich nejnovější člen, Steven! Křišťálové drahokamy jako ochránkyně lidstva putují do dalekých koutů světa a skrytých míst, která tu zbyla z Kouzelné éry. Prozkoumávají chrámy a podzemní chodby, hledají kouzelné artefakty a bojují s tajuplnými příšerami. (HBO Max)

(více)

Recenze uživatele Tambry1231 k tomuto seriálu (1)

Steven Universe (2013) 

Po zhliadnutí viacerých epizódach som sa rozhodla zvýšiť hodnotenie. Síce stále niesom fanynka, ale seriál sa mi strašne zapáčil a určite si ho rada pozriem ak dostanem šancu. Čo sa mi na seriáli najviac páči sú štyri hlavné postavy, hoci moja naj je zatial Garnet. Všetky sú zaujímavé, milé a je fakt sranda ich sledovať. Potom sa mi páči všeobecne kludná, privítavá atmosféra - hudba, animácia, postavy... tento seriál sa vážne neponáhla a to je na ňom skvelé. A napriek tomu dokáže spraviť velmi silné a emocionálne momenty pri ktorých som neudržala slzy. A podla mňa je super že konečne existuje detský seriál, kde existujú otvorene homosexuálne postavy. Ale sú tu chyby - seriál má velmi pomalé začiatky ( čo je dôvod prečo som mu pôvodne dala iba 4* ) a to že každá epizóda má len 11 minút občas znamená, že niektoré epizódy sú podla mňa trochu poponáhlané. Ale inak skvelý seriál, odporúčam pre tých, čo majú radi kludnejšie, pomalšie seriály. ()

Reklama

Reklama