Reklama

Reklama

Witches of East End

(seriál)
USA, (2013–2014), 16 h 6 min (Minutáž: 40–44 min)

Tvůrci:

Maggie Friedman

Předloha:

Melissa de la Cruz (kniha)

Hrají:

Julia Ormond, Mädchen Amick, Jenna Dewan, Rachel Boston, Daniel di Tomasso, Eric Winter, Bianca Lawson, Anthony Lemke, Virginia Madsen, Tiya Sircar (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Ve středu dění jsou čtyři ženy. Nesmrtelná čarodějnice Joanna a její dvě dcery Ingrid a Freya žijí vcelku obyčejný život a dívky ani netuší, jaké schopnosti vlastně mají.  Dívky neví nic ani o kletbě, která jim přisoudila zemřít ve třiceti letech, aby se mohly znovu narodit.  Za Joannou přijíždí sestra Wendy, aby své příbuzné varovala, že se blíží velké nebezpečí, kterému budou ženy společně čelit. (Kropajda1)

(více)

Recenze uživatele danielosbourne k tomuto seriálu (1)

Witches of East End (2013) 

Názor píši dva díly před finále první série a nevěřil sem, že se u tohoto seriálu nějakého finále dočkám. Pilot seriálu byl hodně slabý. Stejně tak i druhý díl, ale držela mě u něho zvědavost a teď mírný SPOILER, jakou daň si vybere Ingridytino kouzlo a jsem rád, že jsem u seriálu vydržel. Od třetího dílu seriál nabírá na kvalitě i přes mizerné efekty. V podstatě to však, alespoň pro mě, drží dějová linka Ingrid, která opravdu má skvělý vývoj. Na druhou stranu postava Freyi stagnovala na mrtvém bodě a plácá se stále ve stejném problému. I když seriál začal opravdu špatně, jsem rád, že jsem u něho vydržel a těším se na finále první série a další sérii, které by se seriálu mělo dostat. Oblíbené postavy: Ingrid, Wendy, Joanna, Dash ()

Reklama

Reklama