Reklama

Reklama

Witches of East End

(seriál)
USA, (2013–2014), 16 h 6 min (Minutáž: 40–44 min)

Tvůrci:

Maggie Friedman

Předloha:

Melissa de la Cruz (kniha)

Hrají:

Julia Ormond, Mädchen Amick, Jenna Dewan, Rachel Boston, Daniel di Tomasso, Eric Winter, Bianca Lawson, Anthony Lemke, Virginia Madsen, Tiya Sircar (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Ve středu dění jsou čtyři ženy. Nesmrtelná čarodějnice Joanna a její dvě dcery Ingrid a Freya žijí vcelku obyčejný život a dívky ani netuší, jaké schopnosti vlastně mají.  Dívky neví nic ani o kletbě, která jim přisoudila zemřít ve třiceti letech, aby se mohly znovu narodit.  Za Joannou přijíždí sestra Wendy, aby své příbuzné varovala, že se blíží velké nebezpečí, kterému budou ženy společně čelit. (Kropajda1)

(více)

Recenze (21)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Slátanina, která jen vaří z vody. Typický seriálový prefabrikát, který stojí jen na hezkých tvářičkách a nechutně velkém množství klišé. Pilot - 40% ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Už dlouho tu nebyl žádnej seriál o čarodějkách, nebo vlkodlacích, nebo upírech...oh, wait, to jsem je jen úspěšně vytěsnil. Další zoufale neoriginální seriál pro náctiletý holčičky, ale ve výsledku o třídu lepší než ostatní Vampire Diaries, Originals a jiný. 30%. ()

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Ja jsem zaprely milovnik fantasy, tajemna, nadprirozenych schopnosti, takze kdyz jsem objevila cirou nahodou v Mexiku na Netflixu tento serial i rodine carodejek, mela jsem o zabavu pri opalovani postarano! Neni to zadne mistrovske dilo, ale je to velice zabavna oddychovka, krasni lide, celkem vtipne, boj dobra a zla, bladibla... ale hodne me mrzi, ze serial nebyl dostatecne uspesny, aby natocili treti serii, protoze konec druhe serie skoncil tak otevrene a ja proste chci vedet, co by bylo dal!! Rozhodne je to serial pro holky/slecny/divciny/zeny/females. Chlap se na to asi podiva jen proto, ze Freya a Ingrid, no nakonec i teta Wendy jsou naproste kocky. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 23 Dokoukáno: 1 Zahozeno: 9+1 _ Knižní předlohu jsem nečetl a o seriálu jsem si moc nezjišťoval. Očekával jsem něco jako Charmed nebo Eastwick, bohužel nedostal. Herecké obsazení je otřesné, na nikoho se nedá koukat, příběh taky za nic nestojí a celé je to hrozně nudný. Bylo mi to jasný, že to takhle dopadne, hned když jsem u první epizody viděl logo stanice. Přeci jen stanice je pro maminy a teenky a celý den jede převážně tupou romantiku. Kdo chce vidět něco kvalitního o čarodějkách, tak radši šáhněte po luxusní třetí sérii American Horror Story. Navíc to vypadá, že čarodějky jsou na vzestupu a že se dočkáme nových Charmed o kterých se momentálně jedná. 30% ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Názor píši dva díly před finále první série a nevěřil sem, že se u tohoto seriálu nějakého finále dočkám. Pilot seriálu byl hodně slabý. Stejně tak i druhý díl, ale držela mě u něho zvědavost a teď mírný SPOILER, jakou daň si vybere Ingridytino kouzlo a jsem rád, že jsem u seriálu vydržel. Od třetího dílu seriál nabírá na kvalitě i přes mizerné efekty. V podstatě to však, alespoň pro mě, drží dějová linka Ingrid, která opravdu má skvělý vývoj. Na druhou stranu postava Freyi stagnovala na mrtvém bodě a plácá se stále ve stejném problému. I když seriál začal opravdu špatně, jsem rád, že jsem u něho vydržel a těším se na finále první série a další sérii, které by se seriálu mělo dostat. Oblíbené postavy: Ingrid, Wendy, Joanna, Dash ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Začátek mne vcelku navnadil. Tedy ne že by šlo o bůhví jaký klenot, ale seriál v prvních pár dílech působil vcelku koukatelně. Jenže s každým přibývajícím dílem se čím dál víc zamotával, dialogy byly pořád trapnější a trapnější, spousta dlouhých a hluchých míst. Kdyby obě řady secvakly každá do 4 dílů, rozhodně by to bylo lepší. první řada ta k za 50%, druhá ještě něco méně. Třetí snad už nenatočí a pokud ano, tak já se rozhodně koukat nebudu. A nebo budu, neb jsem praštěná, když jsem zvládla i většinu dvojky. ()

Aresse 

všechny recenze uživatele

Sladká, nenáročná a kouzelná holčičí podívaná. Velké plus za úžasnou Julii Ormond. Neplastiková kráska působí přirozeně a zajímavě. Po Čarodějkách vyplňuje seriál mezeru na trhu a je fakt, že obdobný žánr je nyní v kurzu. Mou pozornost však seriál vzbudil a na další díl se těším. Celkový dojem tedy nadprůměrný. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Rutina a klasický propletenec vztahu mezi nadpřirozenými bytostmi, která se v rámci zachování sebe sama stále rozvíjí odhalováním dalších a dalších "tajemství". Dobré při žehlení. ()

A_san 

všechny recenze uživatele

Jsem hodně zvědavá, jak to bude dále pokračovat. Zatím se mi seriál náhodou moc zamlouvá, i když pilotní díl mě zase tak nebral, tak to dostalo spád během ostatních. Jen doufám, že to nebude jeden z těch nechutně dlouhých seriálů, který se zkazí tím, že nebudou vědět, o čem točit už další epizody. Zatím je to zajímavý příběh s čarodějnickou tématikou, jak někdo psal, s pěknýma tvářičkama (Mädchen Amick mě překvapila, jak je i po těch letech, co si jí pamatuju z Twin peaksu nádherná). Pro ležérní večery, bez nějaké potřeby koukat na seriály nebo filmy s tak hlubokým příběhem, až se vám z toho dělají mžitky před očima, je to prostě taková fajn oddechová záležitost, u které se těšíte (já rozhodně těším) na další díly :). ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Julia Ormond s přehnaným make-upem v seriálu s příběhem, který už jsme viděli stokrát jinde. Po 1,5 dílu končím, pro nenáctileté ztráta času. ()

haribo11 

všechny recenze uživatele

...jako seriál vyplňující hluchá místa při čekání na nové díly "Toho Co Za To Opravdu Stojí" to jde... ale to je tak všechno ()

Nyanka 

všechny recenze uživatele

Já tak ráda čarodějnické a kouzelné seriály. Ale tenhle seriál je osinou v mym za*ku. Nudné, až protivné postavy, kouzla takové, že nikdo nic neumí a přitom umí všecko, prostě slátanina, kterou už jsme viděli milionkrát. Too bad. ()

BaHa 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem váhala mezi 3 a 4 hvězdami...Ale nakonec čtyři vzhledem k některým hodně, dle mého, nespravedlivě, nízkým hodnocením. Začátek je slabý, rozpočet se rozhodně podepsal na efektech. Ale příběh se brzy rozjede, tomu navíc lichotí krátká (10 dílů) první série. Takže za 4, možná z nostalgie k Charmed, ale rozhodně se budu dívat na druhou sérii. A jelikož druhá série je naprostá tragédie a oproti té první tam chybí slušný příběh, který by vykupoval mizerné herecké výkony a hloupoučké dialogy ()

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Dávam za 5 pretože je škoda, aby tento seriál spadol do zlých čísiel + vyvrátim väčšinu nižšie uvedených komentárov! Ocitla som sa u Halliwellových v kuchyni. KDE? Okrem odvaru hneď na začiatku, kt. varí Wendy si na žiadne ďalšie kuchynské srágory nepamätám ... Je to mix upírov, vlkolakov a dnešných teen seriálov. KDE? Nie je tu jediný upír ani vlkolak! Čarodejný seriál sme dlho nemali, a tak som bol rád keď som narazil na toto. Na wiccu mám slabosť. Súhlasím jedine s tým, že herecké výkony sú slabé no, dialógy tiež. Mohlo to byť lepšie, ale načrtli dobrú vidinu, príbeh, ideu, linky - mohol z toho byť fakt dobrý seriál keby sa niekto poriadny na to podujal. Teraz k tomu, že 2. séria je ešte slabšia ako 1.! KDE?!? Ako môže byť 2. séria slabšia? Veď sa toho toľko deje oproti 1. V 1. sérii sa rieši jediný nepriateľ celý čas, keď sa snažia zistiť kto je menič - a je to také trápne, až to bolí - a tiež som skoro so seriálom kvôli tomu sekol, ale treba to pretrpieť. Navyše to zistenie, že sú čarodejnice? Nikto normálny by tak nezareagoval. Zlato sme čarodejnice! Hej vážne? OK, fajn idem kúzliť. WTF?!? :D 1. séria - baby zistia, že sú čarodejnice ... normálny život sa zosype ... 1 nepriateľ, celé je to nudné a trápnučké. 2. séria - rieši sa rodina, vzťahy, milostný trojuholník, Asgard, minulosť, zlatý had, z Asgardu na našu stranu prejde obluda a dávno stratený potomok! Tu sú minimálne 4ja nepriatelia, sú tu aj čarodejníci, vraždy, kliatby, Wendy dochádzajú životy! Strašne ma 2jka bavila a skončila tak brutálne, že ja som veľmi nešťastný, že nie je 3tia séria ... Navyše ... 1 je prekliata nesmrteľnosťou, 2. zvieracou podobou a má 9 životov (čo je to, ale v porovnaní s nesmrteľnosťou) ... stratený potomok ... vraždy, Asgard, vzťahy, kúzla ... Ako to môže byť nudné? A klišé - no lenže okolo mágie sa toho veľa nového vymyslieť nedá a ešte ten rozpočet a tv stanica ... Moc moc dobrý základ, kiež by sa toho niekto chytil ... väčšinou čarodejné seriály padajú na neschopnosti tvorcov a teamu :( Obľúbené postavy: Wendy - teta Wendy je to NAJ NAJ NAJ na tomto seriály. Prosím nech je ten náhrdelník znova zelený alebo modrý !!! Ingrid - napriek tomu, že z jej hlúpych rozhodnutí ma ide poraziť, aj tak ma jej osud a dejová línia bavia oveľa viac ako jej sestry Freyi, ktorá je trápna & nezaujímavá & nesympatická ... 1. séria = 60% 2. séria = 100% a som si istý, že 3tia by bola ešte lepšia! Dobre sa rozbehli, škoda, že je koniec! :( A ešte video o WENDY ... Weeendyyyy :3 ♥ ()

mpet 

všechny recenze uživatele

No je vidět, že se bere odkud se dá. Jako bych viděl novou reprízu čarodějek (ať žijí kouzla), spojenou dohromady s nějakou telenovelou typu Esmeralda (ať žijí hodiny dialogů o ničem a děj bez děje), a také jako bych se koukal do nějakého módního časopisu na všechny ty krásné tvářičky. No zkrátka není to nic extra. Dávám asi 40% ()

Korra 

všechny recenze uživatele

Ještě tak do třetí epizody se zdá, že půjde o psychologicky realistický seriál tak trochu ve Whedonovském duchu. Jenže pak se rozjedou klasická klišé jak z červené knihovny, obehrané zvraty a kvalita dost značně poklesne. Nad vodou to drží duo starších sester, zejména teta Wendy mě bavila. ()

nezdula 

všechny recenze uživatele

jako nenáročný divák jsem spokojená...neni nic extra,ale koukat se to dá a aj se těším na další díl...jen tam mohlo být víc ošklivek(nebo aspoň jedna),ale ty tak netáhnou,že? ()

Reklama

Reklama