Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl druhé řady. Skeptický John přestane Kevina podezírat ze zmizení Evie poté, co se Zázrak na čtvrté výročí osudného Nanebevzetí ocitne uprostřed nečekané vřavy povstalců. (HBO Europe)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi dôstojné zakonečenie série. Ako sa dalo očakávať, jedna mystery-záhada s tajomným démonom sa ukázala ako slepá ulička, ale riešenie jedného zmiznutia zo začiatku pobytu v Miracle každopádne vyrazilo dych a vlastne išlo asi o jedinú logickú odpoveď na túto záhadu. Pozrieme sa opäť do Kevinovho "alternatívneho sveta", a jednoducho to má presne taký spád, ako sa na finále patrí. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezesporu nejlepší díl. I přesto mi vadily dvě věci. Za prvé, chtělo to vysvětlení, proč ty tři holky to udělali. A za druhé, to ty lidi nemohli udělat předtím, vlítnout tam, když samotná ostraha nebyla nějak velká? Ale jinak úžasné zakončení druhé řady. Jsem hodně zvědav na třetí, s čím tentokrát tvůrci přijdou. :) ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I kdyby předcházejících devět epizod stálo za prd (nestálo), i kdyby děj celého posledního dílu stál za prd (nestál), tak jen tou poslední scénou si nejen epizoda, ale i celá sezona zaslouží plnej nářez orionů... Něco emočně tak silného jsem zatím nenašel v žádném jiném seriálu... ()

Reklama

Reklama