Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na cestě milosrdenství Kevin přijme jinou totožnost. (HBO Europe)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bolo jasné, že sme sa do "Kevinovho sveta" museli ešte raz poriadne naplno vrátiť a táto návšteva bola minimálne tak zaujímavá ako naposledy. A niektoré veci dostali zmysel. A asi sme sa tu najviac priblížili k atmosfére Lost z poslednej série. A Justin Theroux všetko s prehľadom zvláda. Menej už jeho postava a že to v Najmocnejšom mužovi sveta nemal vôbec jednoduché. A zvládol to nakoniec chlapec jeden... ()

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lindelof a spol. si dali pořádně záležet na tom, aby jen nerecyklovali úspěšný koncept, ale aby jej důkladně posunuli a rozšířili a ospravedlnili tak jeho opětovné použití. Tvrůci předkládají spoustu zajímavých nápadů a zároveň úhledně spojují až překvapivě hodně detailů z předchozích částí (i řad). Další poznatek z nového dílu: Kevin Garvey je bůh. Pardon, chci říct Justin Theroux je bůh (Kevin je přece Ježíš, samozřejmě). Není to žádná velká novinka, Justin je ale každopádně obrovský sympaťák, se kterým to všechno budete naplno prožívat a kterému bych hodně přál po konci Pozůstalých nějakou velkou dramatickou roli, v níž by pořádně zazářil i na stříbrném plátně. Tahle epizoda se zkrátka maximálně povedla, po delší době mě zase naprosto strhla, vtáhla a semlela. Posledním hřebíčkem pak byla Richterova geniální melodie, s níž už tvůrci rozumně šetří. ()

Pfff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem se na to musela podívat 2×. Přesto, že si myslím, že už jsem toho viděla hodně, tak tady to byl takovej bizár, že se moje tělo i fyzicky vzpíralo to akceptovat. Podruhé, když šok odezněl tak jsem to plně docenila. Všechno dává smysl! Fakt! Nic tu nebylo bezúčelný, vůbec nic. Musím taky ocenit humor. Na to, jak "osudová" tato epizoda byla, tak byla asi zatím i nejvtipnější. "What happend?! What was that noise?" "I don't know, you tell me. You're God." ()

Reklama

Reklama