Reklama

Reklama

Africké Safari

  • Belgie African Safari
Belgie, 2013, 85 min

Režie:

Ben Stassen

Hudba:

Ramin Djawadi

Obsahy(1)

Pozorujte lvy, jak loví lachtany na pobřeží koster v Namibii, koupejte se společně se slony v deltě řeky Okavango, vstupte mezi 15 milionů netopýrů v národním parku Kasanka, abyste byli svědky největší migrace savců na zemi, nebo sledujte lvy, jak v Tanzánii lezou po stromech. Africké safari je opravdová cesta do těch nejodlehlejších a nejúžasnějších afrických zemí! (Filmbox)

(více)

Recenze (3)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Cestovateľský dokument za veľkými kolóniami zvierat s mimoriadnym priblížením k niektorým druhom. A hlavne k tým najviac nebezpečným ako levy, slony a hrochy sa približujú až na dotyk. Sympatické je, že do sveta divých zvierat nijak nezasahujú, nekŕmia. No a ten nočný prepad levov v ich stanovom tábore vyzeral, že môže dôjsť k niečomu zlému, a udivuje ma, ako to niekto dokazal úplne nezúčastnene natáčať. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Africké Safari je pozoruhodný dokument, který se jen tak nevidí. Jako diváci máme možnost nahlédnout k dvěma průvodcům, kterým se ne vždy všechno povede. Ale když se jim povede přiblížit ke zvířatům, pak to stojí za to. Škoda jen, že se divoké přírodě tak zmenšuje prostor a díky zásahům člověka tak ubývá jednotlivých druhů. ()

Reklama

Reklama