Reklama

Reklama

Háčkovaná dečka

(festivalový název)
  • Rakousko Spitzendeckchen (více)

Obsahy(1)

Nový byt Anny není obyčejný činžákový byt: stává se majitelem svých obyvatel, únik se zdá být nemožný. Jediná šance Anny: najít bytu novou oběť... (Das Filmfest)

Recenze (8)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Super věc. Ve své podstatě strašlivě děsivý námět, přitom se film nese v příjemném, odlehčeném duchu. Ústřední byt vizuálně retrokrásný, povedené atmosféra. Taková děsivá vídeňská pohádka. Ke zhlédnutí na vimeu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začátek tohoto rakouského snímku je více než povedený a hlavně vtipný. Kombinace mysteriozní atmosféry a černého humoru mi nikdy nevadilo. Tvůrčí myšlenka o zákeřném bytě a jeho teroru se mi líbila. Jen škoda, že to nedotáhli do zdárného konce. Přece jenom s přibývajícími minutami jsem se začal lehce nudit. Pořád jsem ve skrytu duše doufal, že se to pořádně rozjede, ale bohužel. Někdo z toho byl asi unešený, ale já přece jenom očekával trochu více. Když už to tady je v červených číslech. Každopádně nápad i první polovinu oceňuji nadprůměrnými 60%. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hypotéka na vlastné, alebo podnájom? Čo je lepšie? Na to vám dá odpoveď tento skvelý kraťas. A nemyslite si, že to bude odpoveď jednoznačná. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rakušané mě tímhle hodně překvapili, a to jak po stránce atmosféry, hereckých výkonů, kvality obrazu, tak i po stránce trikové. Tady funguje všechno, jak má, všechno je na svém místě. Hororová atmosféra výborná a závěr má naprosto skvělou trikovou sekvenci, na níž jsem jenom zíral. A také výborné masky. Tenhle kraťas se opravdu povedl. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Odchod novej podnájomníčky zo staršieho apartmánu bude náročnejší ako si myslela. Dostatočne nápadité, miestami dokonca vtipné. Z hororových prvkov je zachovaná iba myšlienka. Divák očakávajúci mimoriadne strašidelnú atmosféru či gore strieľa mimo terč - 65%. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama