Reklama

Reklama

Animal

Trailer

Partia piatich kamarátov prichádza kempovať do hlbokých hôr. V minulosti v danej oblasti trávili s rodičmi každoročné letné prázdniny. Dnes sa do Holland Creek vracajú z iného dôvodu: chcú sa rozlúčiť s Jeffom, ktorý je opätovne povolaný do služieb armády U.S. Pôvodne plánovaný relax sa hneď v prvú noc mení na krutý boj o život s neznámym tvorom, bažiacom po čerstvom ľudskom mäse. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hola, hola, Syfy Channel volá, aneb kdo se bojí, musí do lesa s Brettem Simmonsem. Jen při jeho filmech totiž lhostejnost a spánek dokážou hravě přemoci strach a očekávání.. Po vyjevení šokujících informací o těhotenství a homosexuální aférce jsem už jen čekal, že se objeví outlocitnej hajnej z Krkonošských pohádek a všechnu tu škodnou (myslím ty lidi v chatě) postřílí.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nikoho som nezabil. Len som posunul hodinky, ktoré už beztak tikali.“ Dosť neskutočné béčko, od béčkarských postáv po béčkarský scenár plný kreténskych a hysterických postáv, správajúcich sa miestami vyložene nelogicky, vinou čoho takým blbcom nemienite držať palce. Zďaleka jedinou hviezdou široko ďaleko je ten holohlavý týpek z Prison Breaku podobajúci sa na Billyho Zanea, pričom ale Billy Zane je lepší. Fakt nechápem, prečo TOTO preboha produkovala Drew Barrymore. Nevravím, že Drew Barrymore niekedy bola zárukou kvality, ale vo fachu je od cca troch rokov a tak by snáď už mohla vedieť, čo za to stojí a čo nie. Našťastie, nízky rozpočet, podpriemerný scenár a nesympatické postavy sú jedna vec. Druhá je miestami celkom solídna atmosféra, relatívna krvavosť a dosť dobré ústredné monštrum. O dva roky mladšie a nie úplne nepodobné The Monster od Bryana Bertina ma každopádne oslovilo o čosi viac. Režisér Brett Simmons sa s tým každopádne zrejme vôbec nekašle a celkom si užíva svoju pozíciu „nenáročného“ žánrového režiséra (viď. Husk o zabijackom strašiakovi do poľa). ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Docela překvápko. Trailer se mi sice moc nelíbil, ale ve výsledku se jedná o nadprůměrný horůrek o příšerce a partě lidí. První co hodnotím kladně je samozřejmě největší tahoun filmu a to příšera. Je velmi dobře zpracovaná, nezaprasila jí žádná CGI vychytávka a ačkoliv je mírně gumovější, pořád vyvolává dost respektu a taky divné zvuky. Dále atmosféra je na velice dobré úrovni a někdy jsem prostě tak nějak nevěděl co čekat a byl jsem v napětí. Postavy jsou cca sympatické a hrajou co umí. Přidat ještě malinko víc gore, byla by to dokonalá podívaná. Pořád se ale jedná chválitebný snímek, kterému se nestydím dát i tu 4*. (Rebel vole) ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Dal by som aj tri hviezdy ale niečo mi na tom proste nesedelo.Ta kreatúra na mňa pôsobila miestami dosť smiešne.Tiež jasné,že námet ako taký je veľmi otrepaný.No na druhej strane film je celkovo slušne natočený a herecky sa to tiež dalo.Silné dve hviezdy,na tri to proste nevidím bohužiaľ. 40 % ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sem si chtěl po Transformers oddechnout u něčeho jednoduchého, bohužel sem nečekal, že to zase bude totálně debilní píčovina.Monstrum směšné, lekačky předvídatelné, chování postav imbecilní, logika nulová.Typický příklad úplně tupého filmu bez špetky invence, podle všech žánrových klišé.Kolosální čurákovina jejíž existence opět dokazuje, že film může dělat už úplně každý, protože i já bych to natočil desetkrát líp.Sračka. 0%. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Prvý film produkčnej spoločnosti Flower Films, v ktorom nehrala šéfka tejto spoločnosti, herečka Drew Barrymore. (beso74)
  • Některé zvuky, která vydává příšera, pocházejí z počítačové hry "Doom". (Corpsegrinder)
  • Film bol natočený za 2 týždne. (beso74)

Reklama

Reklama