Reklama

Reklama

Bady

(amatérský film)
Krátkometrážní
Česko, 2013, 22 min

Obsahy(1)

Bady je člověk. Člověk s malým „č". Jeho bývalý Páníček jej tloukl a vyhodil na ulici. Bady se ale prostřednictvím tv pořadu dostane k novým Páníčkům a dostává druhou šanci začít nový život. Takový, jaký jen lidé u Lidí můžou mít... (Brněnská 16)

Recenze (5)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Zábavná myšlenka, dobré řemeslné zpracování (a to ve většině možných ohledech, magnusku uč se), snad jen ději schází nějaká řádná katarze, nebo vyvrcholení. Na každý pád (a dokonce i na každé skloňování) je to povedená práce a tvůrci moc dobře ví, co dělají a hlavně mají jasno v tom jak. Čuju pokračování s gargantuovskou porcí absurdna, plné mimozemšťanů, chapadel, klonů novofundlandských ohařů, nedorozumění a výstavních fenek, howgh. /slabší čtyří/ ()

Borrtex odpad!

všechny recenze uživatele

A toto mělo být co? Asi mi ještě hodně dlouho potrvá vzpamatovat se z tohoto snímku, který byl podle mě zcela ve všem kompletně na hlavu. 15%. Viděno v kině na 40. LFŠ. ()

Cal El 

všechny recenze uživatele

Dlouhodobě sleduji tvorbu Jana Haluzy a ten člověk jednoduše umí. Má partu spolupracovníků, kamarádů, kteří s ním točí a po technické stránce jsou ty díla špičková. Stejně tak Budy. Sice mi ten samotný námět moc nesedí, ale zpracováno je to nádherně, a že v tom účinkují samí neherci ani není poznat. V záplavě dnešních šíleně špatných českých filmů jako Kameňák, Donšajni, Babovřesky, ale i těch docela povedených, se filmy Jana Haluzy blýskají jako drahokamy! Nezbývá, než smeknout klobouk a přát mu a jeho štábu, aby se dostali k vytouženému celovečernímu filmu a konečně oživili uvadající český film. Neboť se může stát, že za pár let, už nebude co oživovat. ()

Reklama

Reklama