Reklama

Reklama

Horror Story

  • Indie हॉरर स्टोरी

Obsahy(1)

Siedmi priatelia - Sam alias Samrat, Magesh, Achint, Neel, Neena, Sonia a Magi sa po niekoľkých rokoch opäť zídu kvôli rozlúčkovej oslave jedného z nich. Skupina sa čoskoro dozvie o opustenom hoteli opradenom podivnými strašidelnými príbehmi. Nedajú na varovania a rozhodnú sa v ňom stráviť noc. Čoskoro však zistia, že urobili najväčšiu chybu vo svojom živote. (misterz)

(více)

Recenze (13)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Sympatický pokus, v ktorom predsudky k Bollywoodu neplatia. Očividne vyskenovaný H.on H.H. (každý si tam nájde niečo ) ale v tomto prípade neva. Dynamicky spracovaná partičkovská oslava, ktorá sa presunie do 5hviezdičkového hotela, vystavanom na pozemku, ktorý okupoval blázinec pre duchom prázdnych killerov ( originálne ).Čo nabehne, to vie(š)me, ale ani toto neva. S Bolly creepy kamerovkou a hlavne( !) funkčnou hudbou to sadlo, bez filmárskej pachute. Odvážne 3 za zmenu a pomerne časté vysypávky na scary tému. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe niečo podarené aj z Indie, už som ani nedúfal. Námet síce dosť opozeraný, takže ničím neprekvapí (v duchárskych hororoch ani nejakú veľkú originalitu nečakám), no spracovanie ma naozaj príjemne prekvapilo. Pekná atmosféra, keďže staré opustené hotely / liečebne majú vždy niečo do seba, efektné triky, výborné masky a niekoľko naozaj funkčných ľakačiek. Ja mám rád takéto horory, a postavy mi teda otravné vôbec neprišli. Ale tak je samozrejmosťou, že si na ne treba chvíľu zvykať, lebo je to ako sledovať skupinku bľabotajúcich cigánčat, ako pobehujú kade-tade, ale našťastie som už videl dostatok indických hororov, takže som s tým nemal absolútne žiadny problém (skôr som sa bavil na ich naivnej snahe diváka presvedčiť, že to myslia vážne a na ich komických vydesených výrazoch). U mňa milé, zábavné, pôsobivé, snaživé a dokonca aj strašidelné. Finálny dojem - nadpriemer. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partička mladých sa rozhodne stráviť zábavnú noc v údajne prekliatom hoteli, kde však onedlho zistia, že nebezpečenstvo je skutočné. Znesiteľný indický horor, ktorý si berie staré známe prevarené klišé a umiestňuje do neho svoje otravné postavy. Dalo sa to pozerať a občas z toho dýchla aj vydarená atmosféra či štýlovo nasnímané scény, no ako celok ma to nenadchlo a finálny dojem mám iba taký vlažný, až nudný. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud od snímku „Horror Story“ čekáte originální horor, budete rozhodně zklamáni, ale pokud od něj čekáte dobrý indický horor, tak budete docela mile překvapeni. Herci jsou zde fajn, zápletka je jednoduchá, ale dostanete od ní to, co téma vyžaduje. Tohle je dobře odvedená práce, navíc díky Indům to má nádech exotického prostředí a přitom to funguje. A jsou zde scény, které vás dostanou. Třeba i tím, jakou hudbu v nich uslyšíte. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Celkom zbytočný film, bez nápadu, všetky triky a to ich tam teda bolo strašne málo, opozerané, nič nové vo filme nie je, ale tradičná hlúposť hlavných postáv je nadštandartná, aby ich duch ľahšie pozabíjal, si neustále opakujú nesmieme sa rozdeliť a napriek tomu sa vždy rozdelia, takže ich vôbec neľutujem. BTW nasmiala som sa viac ako pri komédii. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Dle celkového hodnocení bych řekl, že je tento film silně podhodnocený. Samozřejmě jen můj skromný názor. První horor z Indie, u kterého jsem si mohl říct, že sleduji opravdu klasický horor, jak ho známe třeba z USA. Takové solidní béčko, které se přehnaně nevyžívá v krvi. Ano, nic nového to nepřineslo, klasická vyvražďovačka, ale to by nemělo cenu točit skoro nic, protože většina filmů a seriálů stále kopíruje už něco, co tu bylo. V případě pokračování a dalších a dalších nových řad vykrádají samy sebe. Já jsem s tím smířený a je mi to jedno. Hlavní je jen jediná věc, a to jestli mě to baví a ten pocit, který mám, když film skončí. Ano, je to podivné, když už to všichni pochopí a shodnou se na tom, že se nesmí rozdělit a za chvilku následuje věta, že musí někam jít a musí se rozdělit. No, kdyby to mělo tu vojenskou kázeň, tak se moc likvidace nedočkáme a rovněž v tak vyhrocené situaci se prostě někteří lidé chovají dosti nelogicky. Párkrát jsem se i lekl a jako celek mi to prostě sedlo, včetně děje, herců i míry děsu. Na indické poměry slušná práce. Ocenit na čtyři hvězdy tento horor můžu s klidem na duši. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že to bylo tak hrozné. Na Indii celkem slušný průměrňák, postavy dost umělé, gore taky nečekat, ale je to originální (moc stejných filmů není) a má to i pár lekaček. Né jako ty české paskvily ,,hororové,, ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Hezké ženy a prostředí - týpci, co se snaží ty krásné ženy ochránit, ale vůbec jim to nejde - jsou to totiž paka, ale aspoň sympaťáci, ne laciní frajírci - dialogy jak pro mentály - děj jak pro dětičky z mateřský - úsměvné, strašidelné ani náhodou - nenápadité - jen na zabití času. ()

Reklama

Reklama