Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obludné monstrum nešetří nikoho, maminky, tatínky, ani jejich roztomilé ratolesti. Každé malé dítě na světě se v noci bojí skříní, dveří a šatníků. Doposud neměly důvod, ale dnes, dnes je to jiné. Počty obětí mezi lidmi i zvířaty neustále stoupají a tajemné monstrum, skrývající se snad ve všech šatnících světa, se zdá být nezničitelné. A o co mu vlastně jde? Opravdu tu je pouze kvůli zabíjení, anebo hledá něco mnohem důležitějšího... (Řitka video)

(více)

Recenze (62)

matestlust 

všechny recenze uživatele

To je taková roztomilá blbůstka,která určitě neurazí...Žádná krev,žádné nahotiny(na což jsem osobně u TROMY celkem dost zvyklý),minimum vulgárních výrazů.Klidně byste mohli nechat koukat děti,aniž byste se báli o nějakou psychickou ujmu.Příšera je spíš vtipná,než strašidelná,vydává parádní zvuky:).Pár náběhů na napětí sem ale také zaregistroval...No,rozhodně to není tak špatné,aby to nestálo za zmíňku. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Chvílemi docela zábavná a roztomilá TROMAsračka. Parodování Psycha bylo dobré, pár dalších momentek taky, apokalyptický závěr se svou pointou vyloudí nevěřícný úsměv, ale není tu žádný extrém, který by mě nutil koukat na příšeru znovu. A že to není příšera ledajaká. :) P.S.: Zaregistrovali jste Supermana? ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne. Tromu a její filmy mám rád, ale tohle je úplně mimo mísu. Nic horšího jsem od ní snad neviděl. Absolutně nechápu proč za tenhle paskvil někdo vyhazoval peníze a natočil to. Srandovního mi na tom nepřišlo skoro vůbec nic. Jediné slovo, které pro to mám je TRAPNÉ!!!!! (12.6.2016) - Druhou šanci tentokrát dostal i tento mnou opovrhovaný kousek. Ale stejně jako tomu bylo před osmi roky, co jsem jej viděl poprvé si stojím za svým hodnocením. Filmy od Tromy se musí brát vždy s velkou reservou, ale s tím já problém nikdy neměl. Horší už je fakt, že pod tímto snímkem je sice Troma podepsaná ale mnoho společného s ním nemá. Podle toho to i vypadalo. Opravdu jsem se snažil na tom najít nějaké to pozitivum, ale kromě slušného rozjezdu, to byla jedna velká trapná šaškárna. Mnoho lidí poukazuje na to, že tento film je hlavně céčková oddechovka, parodie na různé filmy, atd… To mají pravdu, jenže pokud po celou dobu bojujete s tím, aby jste neusnuli a hlavně vás neskutečně sere ta brnkací melodie, je všechno ostatní špatně. Tedy alespoň pro mou maličkost. Tím vás však nechci odrazovat od shlédnutí filmu, protože je docela dost možné, že si tu nějaké to pozitivum najdete. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Troma skúsila vyprodukovať niečo trošku iné, než typickú chuťovku pre fanúšikov špecifického štýlu tejto spoločnosti ( krvavé fliaskanice, sex, úchylný humor). Výsledok je zhruba taký, ako samotná príšera zo šatníka: gumová, hrôzu nebudiaca, pomalá a nezničiteľne dlhá neohrabanosť. Okrem sprchovej Psycho scény potešilo aj niečo, čo chýbalo: vysvetľovanie príčin zrodu a konania zubatého mutanta votrelca s King Kongom. Pomrkávania na supermana, vyháňača diabla, prerastenú opicu a ktoviečo všetko mali v sebe humoru len za náprstok, ale vďaka aj za to málo. Bez týchto pár okoreňujúcich prísad by som dopozeral len s ťažkosťami. ()

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Tak ako mnohí diváci zo Slovenska a Čiech tak aj ja som vďaka Filmagu objavil fenomén Troma a Monster in the closet je moja prvá skúsenosť s touto spoločnosťou produkujúcou filmy kategórie všetkých písmen abecedy okrem A. Napriek tomu že je vo filme neuveriteľná jedna ľakačka, to za horor až tak nepovažujem. No ako komédia ma celkom pobavil. 2* za večne odpľúvajúceho šerifa a perfektnú "psycho-parody" scénku v sprche. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen už v roce 1983, ale vydán byl až v roce 1987. (Cheeker)

Reklama

Reklama