Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obludné monstrum nešetří nikoho, maminky, tatínky, ani jejich roztomilé ratolesti. Každé malé dítě na světě se v noci bojí skříní, dveří a šatníků. Doposud neměly důvod, ale dnes, dnes je to jiné. Počty obětí mezi lidmi i zvířaty neustále stoupají a tajemné monstrum, skrývající se snad ve všech šatnících světa, se zdá být nezničitelné. A o co mu vlastně jde? Opravdu tu je pouze kvůli zabíjení, anebo hledá něco mnohem důležitějšího... (Řitka video)

(více)

Recenze (62)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Občas při pohledu na svůj bordel v šatníku si říkám, že tam mám taky příšeru, která ten bordel dělá :o) [6. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

tron 

všechny recenze uživatele

PRÍŠERA ZO ŠATNÍKA sa s rokom výroby 1987 nemôže tváriť, že nečítala poviedku Bubák, ktorú Stephen King vydal vo svojej staršej zbierke Nočná smena. Plus že nevidela BLÍZKE STRETNUTIE TRETIEHO DRUHU, ČEĽUSTE a KING KONGA. Páčila sa mi z toho dôvodu, že tvorcovia vedeli, na čo (ne)majú (slabý scenár, mizerný rozpočet, žiadne ambície) a tak to od samého začiatku vzdávajú a robia si zo seba srandu (dúfam!) do takej miery, že nech by bol výsledný film akokoľvek zlý, ťažko sa na nich hnevať. Napriek tomu je bizarnosť niektorých dialógov, postáv a scén taká neúnosne vysoká, že stráca na vtipnosti. P.S. Na strihu snímky z produkcie TROMA sa podieľal Raja Gosnell, budúci režisér SÁM DOMA 3 alebo SCOOBY-DOO. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Troma skúsila vyprodukovať niečo trošku iné, než typickú chuťovku pre fanúšikov špecifického štýlu tejto spoločnosti ( krvavé fliaskanice, sex, úchylný humor). Výsledok je zhruba taký, ako samotná príšera zo šatníka: gumová, hrôzu nebudiaca, pomalá a nezničiteľne dlhá neohrabanosť. Okrem sprchovej Psycho scény potešilo aj niečo, čo chýbalo: vysvetľovanie príčin zrodu a konania zubatého mutanta votrelca s King Kongom. Pomrkávania na supermana, vyháňača diabla, prerastenú opicu a ktoviečo všetko mali v sebe humoru len za náprstok, ale vďaka aj za to málo. Bez týchto pár okoreňujúcich prísad by som dopozeral len s ťažkosťami. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Chvílemi docela zábavná a roztomilá TROMAsračka. Parodování Psycha bylo dobré, pár dalších momentek taky, apokalyptický závěr se svou pointou vyloudí nevěřícný úsměv, ale není tu žádný extrém, který by mě nutil koukat na příšeru znovu. A že to není příšera ledajaká. :) P.S.: Zaregistrovali jste Supermana? ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Ďalšia stupidita od TROMA Entertainment. Na postrašenie malých detí ideálne, pre dospelých niekoľko (tisíc) zabitých mozgových buniek. Vyhnite sa tomu. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

vcelku sympatická vykrádačka všeho možného, ale sám a střízlivej bych si to nikdy nepustil (to ne proto, že bych se snad u toho bál)... silný pětitónový hudební motiv hned tak nezapomenu! 50%. [6. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tohe DVD, narozdíl od většiny ostatních jimi nás vytrvale zásobuje firma Řitka, neskončí jako podtácek. Nškodné trošku vyčpělé béčko. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem dobré béčko, z 80 let, je sice pravda že rozhodně zapadne, a nebude nikdy moc vyzdvihován. Ale aspoň něco. Příšera je výborně sympatická a herci výborní, a dokonce první role Paula Walkera. Hlavní výtka je asi poměrně zavládla nuda. Tenhle film bych spíše řadil mezi ty průměrné blbůstky na které se jednou podívátě a šmitec. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pokud vám něco říká filmová tvorba společnosti TROMA, nebudete ničím překvapeni ale pokud vám je cizí, nebudete po celou dobu chápat co se před vámi odehrává. Neskutečně debilní a laciný úlet o nezničitelné příšeře, která své útočiště nachází v nenápadných šatnících nic netušících domácností. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne. Tromu a její filmy mám rád, ale tohle je úplně mimo mísu. Nic horšího jsem od ní snad neviděl. Absolutně nechápu proč za tenhle paskvil někdo vyhazoval peníze a natočil to. Srandovního mi na tom nepřišlo skoro vůbec nic. Jediné slovo, které pro to mám je TRAPNÉ!!!!! (12.6.2016) - Druhou šanci tentokrát dostal i tento mnou opovrhovaný kousek. Ale stejně jako tomu bylo před osmi roky, co jsem jej viděl poprvé si stojím za svým hodnocením. Filmy od Tromy se musí brát vždy s velkou reservou, ale s tím já problém nikdy neměl. Horší už je fakt, že pod tímto snímkem je sice Troma podepsaná ale mnoho společného s ním nemá. Podle toho to i vypadalo. Opravdu jsem se snažil na tom najít nějaké to pozitivum, ale kromě slušného rozjezdu, to byla jedna velká trapná šaškárna. Mnoho lidí poukazuje na to, že tento film je hlavně céčková oddechovka, parodie na různé filmy, atd… To mají pravdu, jenže pokud po celou dobu bojujete s tím, aby jste neusnuli a hlavně vás neskutečně sere ta brnkací melodie, je všechno ostatní špatně. Tedy alespoň pro mou maličkost. Tím vás však nechci odrazovat od shlédnutí filmu, protože je docela dost možné, že si tu nějaké to pozitivum najdete. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je těžký. Je to film na jednu i na pět hvězdiček. Záleží na úhlu pohledu. Každopádně, nikdy jsem nic takového ještě neviděl. Tohle je překvápko i na Tromu. Z šatníků vylézá a po městě se jako slimák šine cosi, co vypadá jako otravně řvoucí přerostlé zubaté hovno. Kromě toho tu je trochu detektivky, nějaká ta love story, samozřejmě taky (podle vašeho vkusu) i spousta humoru různého ražení. Což dohromady dává trochu netradiční koukatelný film. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

To je taková roztomilá blbůstka,která určitě neurazí...Žádná krev,žádné nahotiny(na což jsem osobně u TROMY celkem dost zvyklý),minimum vulgárních výrazů.Klidně byste mohli nechat koukat děti,aniž byste se báli o nějakou psychickou ujmu.Příšera je spíš vtipná,než strašidelná,vydává parádní zvuky:).Pár náběhů na napětí sem ale také zaregistroval...No,rozhodně to není tak špatné,aby to nestálo za zmíňku. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Mám se smát, mám brečet? Co tohle jako mělo být? Tohle, že je příšera, která má děsit? Promiňte pane režisére, ale tento film se vám těžce nepovedl. Pochybuji, že ho někdy naše televizní stanice odvysílají. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Troma sa trochu drží na uzde a neponúka nanešťastie to svoje. Okrem občas bláznivého deja ( viď ničenie šatníkov ), sa totiž vôbec nedočkáme známych ingrediencií tohto svojského štúdia. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Tromovske uchylne shity fakt nemusim no toto bolo pomerne neskodne a pozeratelne. Samozrejme cecko jak remen s odpudivou gumovou priserou v hlavnej ulohe ale herci boli v ramci moznosti fajn, parodovanie Supermana, Votrelca, Psycha, King Konga ci Blizkych stretnuti tretiehu druhu pobavilo a feeling 80. rokov tomu tiez pridal na krase. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď sa pri začiatočných titulkoch objavilo meno Lloyd Kaufman a Michael Herz, už som vedel, že je dobojované a len som čakal aké Tromacke nechutnosti si pripravili teraz. No tento krát si žiadne nechutnosti nepripravili. Bola tu jedna nepodarená príšera, ktorá okrem jedného zahryznutia dokázala len ťarbavo chodiť alebo vyhadzovať veci zo šatníka. Neskutočne nudné a na Tromu aj totálne nezaujímavé. Neviem čo bolo týmto dvom pánom, keď dali zelenú takému totálne zbytočnému filmu. Keby tu bol aspoň nejaký vtip, ale babrák, ktorý vyzeral ako Clark Kent tu mohol trocha narobiť poplach, ale to by nemohol byt taký mdlí až tupý. Celkom som si myslel, že film aspoň niečo ukáže po hororovej stránke aspoň na konci a vobec nič neukázal. Za toto mdlé predstavenie môžem dať ledva slabú 1*. ()

Reklama

Reklama