Reklama

Reklama

Ladíme 2

  • USA Pitch Perfect 2 (více)
Trailer 2
Komedie / Hudební
USA, 2015, 115 min

Režie:

Elizabeth Banks

Scénář:

Kay Cannon

Kamera:

Jim Denault

Hrají:

Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Rebel Wilson, Brittany Snow, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Skylar Astin, Adam Devine, Shelley Regner, Katey Sagal (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mají skvělé hlasy, dokonalá těla (až na výjimky) a jsou královnami zpívání a capella, takže ve svých vystoupeních nepoužívají hudební nástroje. Celá Amerika jim leží u nohou a dokonce je pozvou, aby zazpívaly prezidentu Obamovi k narozeninám. Jenže stačí drobná technická komplikace, v níž figuruje zpěvačka s příznačnou přezdívkou Tlustá Amy, bezmocně visící na lanech před Barrackovými zraky částečně tak, jak ji Bůh stvořil. Z Barden Bellas, dosavadních miláčků země, je najednou ten nejvděčnější terč. (CinemArt)

(více)

Recenze (186)

doogiemus 

všechny recenze uživatele

Voči spevu vo filme nemám žiadne výhrady. Ale inak mi to prišlo strašne trápne, plytké a strašne americké. Musím ešte poznamenať jednu vec. Prečo si dievčatá myslia, že s tonou mejkapu na xichte vyzerajú lepšie? To fakt sa akože chcú páčiť mužom? Hlúposť na x-tú. Proste sa pipky medzi sebou predbiehajú, ktorá sa viac priblíži plastovým figurínam. Pekné holky v tomto filme úplne zošpatené na matky šamanov. Čo dodať?! Asi len odkaz na Prvý Petrov list 3:3-4 - "Vaša ozdoba nech sa nezakladá na vonkajšku: na nápadne zapletaných vlasoch, v navešanom zlate a na honosných šatách, ale ozdobou nech je to, čo je skryté v srdci a je neporušiteľné, totiž tichý a pokojný duch, ktorý má veľkú cenu pred Bohom." ()

teseth 

všechny recenze uživatele

Velmi slabá variace prvního dílu kde se snaží všichni vtipkovat ale není pořádně o čem. Děj je zmatený a to co v jedné chvíli zakáže se v další naprosto v pohodě povolí aby byla berlička scénáře posunuta o něco blíž konci. I když je pár světlých momentů to má. Vystoupení Němců má opravdu grády a hláška s Hasselhoffem. Zbytek nuda. ()

Ajka13 

všechny recenze uživatele

Tak nemůžete od tohohle kousku čekat nějaké umělecké zázraky, ale jako oddechová zábava na večer je to super :) Slyšela jsem pár negativních komentářů na druhý díl, takže jsem do toho šla s rozpoluplnými pocity, ale opravdu mě to bavilo. Nejvíc ta hudební vystoupení, ten příběh okolo je chvílemi opravdu stupidní, ale je to sranda. Závěrečný koncert opravdu super. Jediné co, film byl na můj vkus trochu dlouhý (v tomhle žánru). Společné "sbližování" mi přišlo zbytečné a trochu pomalé. ()

Jincom 

všechny recenze uživatele

Ne jednu stranu předvídatelný příběh a solidní hudební scény, které už nabídl první díl, na druhou stranu fakt vtipné hlášky a ironie, která opravdu pobavila. Slušné na večerní relax u telky ;) ()

trojkolka 

všechny recenze uživatele

Já nevím, takový průměr a o proti prvnímu dílu mi to nepřišlo tak fajn... Když nevíte co, nechce se vám přemýšlet a nudíte se, tak se na to dá kouknout... ()

Sidenius 

všechny recenze uživatele

Natocis béčkovou komedii scudělat druhý díl většinou neklapne. Tady se to docela povedlo. Stejná oddychovka jako jednička,tlustá Amy to opět zachraňuje.. :) ()

camilamlynar 

všechny recenze uživatele

Víceméně stejná úroveň jako v  jedničce, alecelé se to opakuje a tak dávám o hvězdu méně. Konec byl famózní a za to bych tu hvězdu nejraději vrátila zpět, ale nechám to tak, jednička byla lepší. ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Ja vim, ze ty pribehy jsou prostinky, ale s tim se preci pocita. Obsazeni je moc sympaticky a hudebni cisla proste paradni. 71% ()

Phoenixcq 

všechny recenze uživatele

Ono to vlastně nebylo ani horší ani lepší, než jednička. Veze se to na stejné vlně nenuceného humoru, který však nemusí každému sednout. Nové postavy ničemu neuškodily. Alexis Knapp to opět slušelo, škoda jen, že nedostala více prostoru. ()

MoziMedve 

všechny recenze uživatele

Mají tyto filmy vůbec děj? Jsem si jistý, že jsem ten film viděl a pamatuju si z něj kulový protože je je to zapomenutelný šum který neurazí, nenadchne a úpřimně, lidi na to koukaj asi fakt jenom kvůli písničkám. Děj, postavy atd je vedlejší. Když se nad tím nyní zamyslím, má ten film vlastně dost podobností z pornem, akorát místo šukání je zpěv a všechno ostatní je vám jedno. ()

JuliTeufel 

všechny recenze uživatele

Nemůžu rozhodně říct, že by to nebyl dobrý film, ale bohužel je to druhý díl, který měl nasazenou dost vysokou laťku a nutí nás to porovnávat je. Zápletka pořád stejná: pokazily vystoupení, neuspěly ani ve štafetě, kšeft jim taky nevyšel a naráz booom! jsou z nich hvězdy, nejlepší ve své kategorii- tato zápletka funguje a je skvělá, ale když se v obou filmech prakticky opakuje je to dost předvídatelné a tím i nudné. Co se písní týče zdály se mi nepovedené, až na tu poslední- klobouk dolů za nápad na efektivní závěr. Ovšem humor nezklamal. Vtipná, pohodová, ale zároveň i akční podívaná. ()

xray0045 

všechny recenze uživatele

Nevstoupis 2x do stejne reky. Ladime 2 ma stejne tema jako predchozi film a pritom je odlisny. Coz neni spatne. Stejna parta, ktera je dospelejsi a humor ma drsnejsi. Z kazdeho kousku filmu je videt kolik casu herecky stravili nacvikem choreografie, dokonce i penize navic z produkce jsou tady videt. Aranze znamych pisnicek jsou to co drzi film na vysoke urovni. Jakoliv mi druhy dil uz neprijde tak hravy jako jednicka ma neco co se pocita a to gradujici atmosferu, cim vic ke konci filmu tim je lepsi, to se casto nevidi. Uzasna ukazka toho, ze muze existovat uspesny film s pitomym scenarem. Co se bohudik nezmenilo je ze Anna je porad kocka, Elizabeth ma ucesy jak z sedesatek. Danska mrcha Birgitte je fakt bozi a Das Sound Machine maji grady. ()

Profík 

všechny recenze uživatele

Možná to s pěti hvězdama kapku přeháním, ale tady je to s 62% mnohem přehnanější. Za mě je to vtipný, občas VELMI vtipný (prakticky všechny komenty a slovní výměny Elizabeth Banksové s Higginsem a hlášky Rebel Wilson a jiné).Má to sympatické herecké obsazení, Hailee zapadla a na konci jí to vážně sluší.Stopáž je taky tak akorát, abych jen nechválil, občas se to malinko zadrhne a jakoby to přešlapuje, ale jenom na chvilku a většinou to spraví nějaká dobrá hláška a pak to najede zas na správnou vlnu. A Elizabeth Banks odvedla dobrou práci tentokrát nejen jako herečka, ale s dost velkou jistotou se chopila i režie. Pro mě příjemné překvapení a jdu na 90%. ()

GOTFAN 

všechny recenze uživatele

Jo acapela hlavně němčourská zde byla víc než obdivuhodná. Story průměrné a méně vtipné než díl první ale hudební zážitek tak dobrý že mám stažený soundtrack a čekám na díl třetí . ()

Související novinky

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Universal překonal dvoumiliardový rekord

Universal překonal dvoumiliardový rekord

17.08.2015

Utržit na americké půdě 2 miliardy dolarů za rok se hollywoodskému studiu podaří jen výjimečně. Nejrychleji se na tuhle metu vyškrábali Warneři, kteří ji v roce 2009 zdolali 25. prosince, teď ale… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama