Reklama

Reklama

Baaghi

  • Indie Baaghi: A Rebel For Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nedisciplinovaný Ronny (Tiger Shroff)  se po smrti otce vydá do centra bojového umění, kde ho starý mistr seznamuje s bojovými technikami a také se sebekázní. Ronny se zamiluje do začínající herečky Sii (Shraddha Kapoor). Jenomže o dívku má zájem i mistrův vlastní syn a ten si nehodlá připustit, že by mohla dát přednost někomu jinému. (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak nie. Celé zle. Hodnotenie aké som dala, je len za tú prvú pieseň a tanec. Dívala som sa na to na dva krát, lebo pri prvom raze som 3/4 odspala, tak som tomu dala druhú príležitosť, nezaspala som, ale mám z toho celkom slušné bolenie hlavy. Možno tento film ocenia milovníci bojových umení, alebo milovníci "bluefilms", lebo tých vzdychov, stenov a hekania čo som počula v tomto filme bolo ale cezmieru a ešte stojí za zmienku aj tá príšerná hudba čo sa nesie celým filmom ako podmaz bojových scén, na porážku.... alebo poriadne bolenie hlavy... Nie filmom s touto tématikou sa oddnes vyhýbam širokým oblúkom. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicky Indicky film so vsetkymi ich negativami. Dej pripomina telenovelu plnu sialenych nahod ake sa scenaristovi momentalne hodili a cele to je pojate dost infantilne. Samozrejme dôjde aj na hudobne cisla. Par Indickych filmov som v poslednej dobe videl a pripadali mi celkom znesitelne (Brothers) aj ked ich stylu neholdujem. Tento ale divakom, ktorym ich styl nesedi nic neponukne. Dokonca ani tie bitky na ktore som sa tesil za vela nestali. Postradali tvrdost, kontakty a aj ked boli prehladne, tak obsahovali tolko spomalovaciek az mi liezli na nervy. Akurat v zavere, ktory vykrada Raid sa sem tam najde nieco aspon trochu pozeratelne. Ale je toho malo a prilis neskoro, takze ani kvôli bitkam nestoji za to vytrpiet cely film. Radsej si pustite na youtube videa nejakych amaterskych kaskaderskych nadsencov a zabavite sa viac. 1/10. edit 2021 Ok, na druhý pokus to už nepokladám za také totálne peklo. Už som si na tie Indické telenovely zvykol. Stále je to ale na úrovni lepšie financovanej telenovely. Jak dejom o dvoch sokoch v láske kvôli nejakej Srande Kaporovej, tak aj spracovaním akcie. Na jednej strane je zaujímavé, že sa pri bitkách inšpirovali špičkou ako je Ond-Bak, Tom-Yum-Goong alebo Raid a na druhej strane je smutné jak všetky tie bohovské scény totálne domrvili. Výsledkom je taká typická trápna Indická variácia ako keď vykrádali americké hity. Väčšina bitiek je totálne predrátovaných a miestami tam sú rovno CGI pajáci, ktorí padajú, skáču, proste sa celkovo pohybujú v absurdných trajektóriách. Vyzerá to horšie jak nejaká videohra. Len sem tam sa nájde čiastočne nedodrbaná bitka týmito "zlepšovákmi". Napríklad tá v ktorej sa Tiger mláti s tým Číňanom so ženskou parochňou. Nakoniec ma snáď viac bavili pokusy o ten infantilný Indický humor ako akcia. Či už debilný otec hlavnej hrdinky alebo slepý taxikár. To môže napadnúť fakt len Indov. Čo sa týka Tigera, tak tu má len dve polohy. Buď sa tvári zádumčivo alebo sa smeje. Nejaký extra herec to nie je. A aj pri speve si vypomáha autotune. Ale čo už. Vďaka jeho zlatým tehličkám mu človek odpustí čokoľvek. Takže celkovo to je taká typická akčná Indická telenovela. 5/10. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Bez prdele, nadsázky a ironie - romantické kung fu. Tohle prostě zvládnou funkčně skloubit jenom v Indii (možná tak ještě v Koreji). Pořád nechápu, že tenhle formát ještě neobjevily naše televize a nedávají indické filmy. Ty romantické chvíle mamin a tatíků u televize... Ženské by si rvaly rodidla, chlapi by stínovali pěstní souboje a pak ty uvzdychané noci... Nejmodernější verze Romea a Julie po indicku, barevná, akční, s tradičními tanečními a pěveckými čísly, hezkými ženami, svalnatými muži, záporáky zabíjejícími a bourajícími budovy pouhým pohledem. Přehnané, kýčovité, sladké až z toho bolí zuby, uvzdychanější než kdejaká západní romantika a s tak úpěnlivými pohledy, že se herci ze Stmívání mohou jít klouzat. Prostě, ach, romantika. Těším se na dvojku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení z Indie. Zpočátku jsem tomu příliš nevěřil a na konec jsem s filmem strávil příjemný večer s popcornem a láhví vychlazené whisky. První hodina je sice silně romantického rázu, ale naštěstí je velmi povedená. Chemie mezi hlavní dvojicí je kouzelná a do hlavní hrdinky jsem se zamiloval také. Hlavní hrdina je sympaťák a rozhodně v něm něco je. Zaujal i záporák (místní) šampion a syn mistra, který byl hajzl jak se patří. Příběhově je film jednoduchý víceméně dva muži bojují o jednu ženu a jsou schopni jít až přes mrtvoly. Co se týká akce, tak až na pár detailů nemám téměř co vytknout. Občas je sice očividné, že je bezkontaktní( hlavně při kopačkách ve vzduchu), ale vynahradila to poutavá kamera, stylové slow motiony a drsné likvidace, které se mi velmi zamlouvali. Finále si bere leccos z Raidu, ale proč ne na barák ,kde je 10 pater se stupňujícími se protivníky se podívám vždy rád a pokud dojde na sečné zbraně, nasraného černocha či číňána ( což patřilo k nejlepšímu fightu v celém filmu) nemohu si na nějaké vykrádání stěžovat, komu to vadí ať si trhne. Já si film užil. 80% PS: písníčky jsem přetáčel nesedly mi. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Indický kung-fu je výpravný a taky hluboce nesmyslný film. Fakt, nic tam nedává logiku, scény jsou řazeny snad náhodně, hrdinové jsou panáci s jedinou vlastností a hlavní hrdina se vyznačuje tím, že umí kopat a zadívat se do kamery. Čímž jeho herecké umění začíná a také končí. Přihlouplou zápletku ještě víc ke dnu potápějí jakože legrační figurky (slepý taxikář a jeho švagr, podvodnický otec). A co tam dělalo to mluvící/nemluvící dítě? Prostě blábol. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama