Reklama

Reklama

Baaghi

  • Indie Baaghi: A Rebel For Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nedisciplinovaný Ronny (Tiger Shroff)  se po smrti otce vydá do centra bojového umění, kde ho starý mistr seznamuje s bojovými technikami a také se sebekázní. Ronny se zamiluje do začínající herečky Sii (Shraddha Kapoor). Jenomže o dívku má zájem i mistrův vlastní syn a ten si nehodlá připustit, že by mohla dát přednost někomu jinému. (rikitiki)

(více)

Recenze (17)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5,2miliónaTržby USA $438,207Tržby Celosvetovo $18,500,000▐ Namyslený junák potrebuje nájsť poriadnu kázeň aby sa správne nasmeroval u učiteľa bojových umení. Takže nie len borci z Činy až po Indonéziu točia karate filmy. Pridáva sa aj India a celkom zdatne. Nie je to samozrejme taký dych berúci klenot s dynamickými súbojmi ako sme mali možnosť vidieť u filmov ako Ong-Bak či Prepadovka (The Raid) ale čo to tu ponúkne. Dejovo ide o klasický nástrel keď hrdina musí povstať doslova z popola aby zachránil spanilú divu a práve Shraddha Kapoor celkom spĺňa kritéria. Hlavne keď sa pekne vykrúca pri kvapkách dažďa. Takže máme tu všetko čo má akčný film made in India spĺňať, romantiku zo sympatickou ústrednou dvojicou, podrazy, machinácie, živelnú akciu, komické vsuvky a samozrejme tanečné kreácie, ktoré samozrejme chutia. /70%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení z Indie. Zpočátku jsem tomu příliš nevěřil a na konec jsem s filmem strávil příjemný večer s popcornem a láhví vychlazené whisky. První hodina je sice silně romantického rázu, ale naštěstí je velmi povedená. Chemie mezi hlavní dvojicí je kouzelná a do hlavní hrdinky jsem se zamiloval také. Hlavní hrdina je sympaťák a rozhodně v něm něco je. Zaujal i záporák (místní) šampion a syn mistra, který byl hajzl jak se patří. Příběhově je film jednoduchý víceméně dva muži bojují o jednu ženu a jsou schopni jít až přes mrtvoly. Co se týká akce, tak až na pár detailů nemám téměř co vytknout. Občas je sice očividné, že je bezkontaktní( hlavně při kopačkách ve vzduchu), ale vynahradila to poutavá kamera, stylové slow motiony a drsné likvidace, které se mi velmi zamlouvali. Finále si bere leccos z Raidu, ale proč ne na barák ,kde je 10 pater se stupňujícími se protivníky se podívám vždy rád a pokud dojde na sečné zbraně, nasraného černocha či číňána ( což patřilo k nejlepšímu fightu v celém filmu) nemohu si na nějaké vykrádání stěžovat, komu to vadí ať si trhne. Já si film užil. 80% PS: písníčky jsem přetáčel nesedly mi. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Niečo medzi romantickou telenovelou, drsným kung-fu a komédiou. Hĺbku vo filme rozhodne nehľadaj. Nezmyselných scén obsahuje Baaghi viac než požehnane, ale pri vhodnom rozpoložení diváka určite zdatne pobaví. A samozrejme sa môžeš opäť tešiť na legendárne indické tance. ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Tak oficiálně můj první film z Indie a dobrý ne ? No dobrý.......jak se to vezme, tak nejprve titulky sem nepotřeboval, pač příběh a dialogy sou jednoduší než sedlák z Texasu. Hlavní hrdina je namyšlený a věří si, na nádraží začne tokat s s hlavní hrdinkou, a v chrámu kde se má zase něco naučit, tak hned dostane na budku. A jéje já vám prozradil celou pointu, tak mi to promiňte, on jde totiž bejt ten největší frajer a zároveň získat tu sexy kočku, nic víc. Ale no dobře, tohle už bylo tolikrát, že to snad ani nemůže vadit, ale co spíš vadí sou ty bitky, blbý záporáci, hrdina z s K/O rarito 99999999% takže si nikdo neškrtne, to zpívání je taky děsný......počkat zpívání ? Jo zpívání, zpívá se tady celkem dost, na nádraží to vypadá na muzikál. Ale teď k tomu co film sliboval, toť jest výbornou brutální akci. Jo na akci se dostane, je to teda spíš o lámaní nohou, o kopačkách, o kopačkách s otočkou, o kopačce na místě, o kopačce za běhu, o kopačce zatímco hlavní hrdina běží ve vzduchu, jo lítá se tady, lítá se tady docela často, to je taky jeden z problémů. Ale to že "bitky" sou nepřesvědčivé, to zjistí i laik, viz názorný příklad: hrdina běží a dává kopačku, noha se zastaví asi nějakých dvacet centimetrů před padouchem a padouch se skolí k zemi. Takže ty bitky sou nepřesvědčivé, je tam vidět rozestup mezi nohou hrdiny a hrudníkem záporáka, to je chyba jako prase, ale co mi hnulo žlučí, bylo to že tenhle film vykrádá jiné filmy. Ano vykrádá jiné filmy, přesněji řečeno jednu scénu z Kill Billa 2 nebudu říkat jakou, to divák zjistí sám a taky to ke konci začne vykrádat boží Raid, ano Raid přesněji řečeno celý film. Barák plný vrahů, magorů a namakanců ještě jako že neni tak okaté, ale to s tím černochem.........HA !!!! tak to bylo teda fuj. Hlavní záporák logicky po celou dobu filmu dává hrdinovi přes hubu, pak hrdina dostane Či od Či Či a nastoupí zase X-Ray z Mortal Kombatu. Tak z Indie už radši ne. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Indický kung-fu je výpravný a taky hluboce nesmyslný film. Fakt, nic tam nedává logiku, scény jsou řazeny snad náhodně, hrdinové jsou panáci s jedinou vlastností a hlavní hrdina se vyznačuje tím, že umí kopat a zadívat se do kamery. Čímž jeho herecké umění začíná a také končí. Přihlouplou zápletku ještě víc ke dnu potápějí jakože legrační figurky (slepý taxikář a jeho švagr, podvodnický otec). A co tam dělalo to mluvící/nemluvící dítě? Prostě blábol. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Bez prdele, nadsázky a ironie - romantické kung fu. Tohle prostě zvládnou funkčně skloubit jenom v Indii (možná tak ještě v Koreji). Pořád nechápu, že tenhle formát ještě neobjevily naše televize a nedávají indické filmy. Ty romantické chvíle mamin a tatíků u televize... Ženské by si rvaly rodidla, chlapi by stínovali pěstní souboje a pak ty uvzdychané noci... Nejmodernější verze Romea a Julie po indicku, barevná, akční, s tradičními tanečními a pěveckými čísly, hezkými ženami, svalnatými muži, záporáky zabíjejícími a bourajícími budovy pouhým pohledem. Přehnané, kýčovité, sladké až z toho bolí zuby, uvzdychanější než kdejaká západní romantika a s tak úpěnlivými pohledy, že se herci ze Stmívání mohou jít klouzat. Prostě, ach, romantika. Těším se na dvojku. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicky Indicky film so vsetkymi ich negativami. Dej pripomina telenovelu plnu sialenych nahod ake sa scenaristovi momentalne hodili a cele to je pojate dost infantilne. Samozrejme dôjde aj na hudobne cisla. Par Indickych filmov som v poslednej dobe videl a pripadali mi celkom znesitelne (Brothers) aj ked ich stylu neholdujem. Tento ale divakom, ktorym ich styl nesedi nic neponukne. Dokonca ani tie bitky na ktore som sa tesil za vela nestali. Postradali tvrdost, kontakty a aj ked boli prehladne, tak obsahovali tolko spomalovaciek az mi liezli na nervy. Akurat v zavere, ktory vykrada Raid sa sem tam najde nieco aspon trochu pozeratelne. Ale je toho malo a prilis neskoro, takze ani kvôli bitkam nestoji za to vytrpiet cely film. Radsej si pustite na youtube videa nejakych amaterskych kaskaderskych nadsencov a zabavite sa viac. 1/10. edit 2021 Ok, na druhý pokus to už nepokladám za také totálne peklo. Už som si na tie Indické telenovely zvykol. Stále je to ale na úrovni lepšie financovanej telenovely. Jak dejom o dvoch sokoch v láske kvôli nejakej Srande Kaporovej, tak aj spracovaním akcie. Na jednej strane je zaujímavé, že sa pri bitkách inšpirovali špičkou ako je Ond-Bak, Tom-Yum-Goong alebo Raid a na druhej strane je smutné jak všetky tie bohovské scény totálne domrvili. Výsledkom je taká typická trápna Indická variácia ako keď vykrádali americké hity. Väčšina bitiek je totálne predrátovaných a miestami tam sú rovno CGI pajáci, ktorí padajú, skáču, proste sa celkovo pohybujú v absurdných trajektóriách. Vyzerá to horšie jak nejaká videohra. Len sem tam sa nájde čiastočne nedodrbaná bitka týmito "zlepšovákmi". Napríklad tá v ktorej sa Tiger mláti s tým Číňanom so ženskou parochňou. Nakoniec ma snáď viac bavili pokusy o ten infantilný Indický humor ako akcia. Či už debilný otec hlavnej hrdinky alebo slepý taxikár. To môže napadnúť fakt len Indov. Čo sa týka Tigera, tak tu má len dve polohy. Buď sa tvári zádumčivo alebo sa smeje. Nejaký extra herec to nie je. A aj pri speve si vypomáha autotune. Ale čo už. Vďaka jeho zlatým tehličkám mu človek odpustí čokoľvek. Takže celkovo to je taká typická akčná Indická telenovela. 5/10. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

DneŠNÍ mŮj druhÝ Boolywoďák a opět milé překvapení. Stejně jako u sultána by mohla být stopáž o něco kratší, ale když přijdou souboje, je zdlouhavý začátek celkem rychle zapomenut. Souboje jsou trochu víc vidět nahrané, ale i tak je na co koukat. Písničky jsou chytlavé. Hlavní dvojice je sympatická. Celé je to pěkně barevné a má to příjemnou atmosféru v poklidných částech. Za mě 96% :-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, že je to v konečném důsledku vlastně jen romance, Tiger Shroff a Shraddha Kapoor jsou ovšem natolik zajímavý pár, že je chcete vidět spolu, chcete je sledovat. A navíc jsou zde parádní akční scény. Tiger Shroff se stává mým oblíbencem a doufám, že z něj bude pořádná hvězda, pohybově je naprosto jedinečný. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Fúha, tak toto bolo na mňa naozaj moc. Nepatrím medzi fanúšikov akčných filmov, ale sem tam nejakú tú bitku a súboj znesiem - samozrejme, keď to pôsobí ako tak realisticky. Lenže takéto prehnané a predimenzované súboje, ktoré tu zabrali podstatnú časť filmu, to jednoducho neznesiem. Ale v podstate, ani po dejovej stránke žiadna sláva, zápletka úplne priemerná. Akurát ten kus príbehu, ktorý predchádzal tomu nešťastnému únosu, to bolo relatívne fajn (hoci aj tam bolo tej teatrálnosti na môj vkus dosť). Ale popravde? To najlepšie na tomto filme bola Shraddha Kapoor - tak aspoň za ňu 1*. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak nie. Celé zle. Hodnotenie aké som dala, je len za tú prvú pieseň a tanec. Dívala som sa na to na dva krát, lebo pri prvom raze som 3/4 odspala, tak som tomu dala druhú príležitosť, nezaspala som, ale mám z toho celkom slušné bolenie hlavy. Možno tento film ocenia milovníci bojových umení, alebo milovníci "bluefilms", lebo tých vzdychov, stenov a hekania čo som počula v tomto filme bolo ale cezmieru a ešte stojí za zmienku aj tá príšerná hudba čo sa nesie celým filmom ako podmaz bojových scén, na porážku.... alebo poriadne bolenie hlavy... Nie filmom s touto tématikou sa oddnes vyhýbam širokým oblúkom. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Príbehu tu na komentovanie moc nie je, tak toto bude o formalitách. Tiger je na prvý pohľad dosť nesympatický xicht, ale nedá sa mu uprieť, že nejaký druh toho martial umenia (príliš sa v tých klasifikáciách nevyznám) dáva špičkovo! Fakt, čo sa akcie týka, v mnohom to predčuje väčšinu Stathamoviek. Za to primárne plus. Ale dá sa ísť ďalej: Hrdinka zlatíčko, zloduch výrazný, roztomilé žvatlajúce dieťa bez zubov, netradične šťavnaté praskanie kostí a potom také niečo ako znesiteľný pátos. Ale nech mi niekto skúsi nakecať, že si nevšimol ako je to stavbou akčných scén vykradnutý Ong-Bak, či Protector (s T.Jaa). Jo a najväčšieho killera nemusel hrať číňan, ktorý ako by z oka vypadol jednému slovenskému bakalárovi. Ale to je poznámka skôr pre tuzemských ;-) ()

salfa72 

všechny recenze uživatele

Tento film není zase tak špatný, jak by se z některých komentářů mohlo zdát. Ano, dá se mu pár věcí vytknout (vykrádání jiných filmů, nevýrazný záporák, místy nelogický děj atd.), přesto jsem se u filmu nenudil, což je asi jeho největší plus. Tím druhým je potom představitelka hlavní ženské role (Shraddha Kapoor), která je opravdu krásná a není divu, že o ni muži zápasí v boji na život a na smrt. Tiger Shroff zde nijak neexceluje, spíše podává průměrný výkon, což mě docela zklamalo, právě na něj jsem byl velmi zvědavý. Jak už jsem psal, hlavní záporák je bohužel nevýrazný (spíše by se hodil do reklamy na pánskou kosmetiku, nebo oblečení), raději bych na jeho místě viděl někoho jiného, třeba takový Prakash Raj je dokonalý představitel těchto rolí. Po hudební stránce nemám filmu co vytknout, především scéna na vlakovém nádraží byla perfektní. Docela jsem se u filmu bavil, ale jen do chvíle, než přišel konec filmu a s ním i brutální vykrádačka mého oblíbeného filmu (Serbuan Maut), především pak přehození protivníka přes zábradlí. P.S.: Nějak nemůžu pochopit, jak se může někdo divit tomu, že se v Indických filmech zpívá, to je to samé, jako kdybych se já divil tomu, že se ve většině starších akčních HK filmech vyskytuje bojové umění, děj filmu se přeruší a začnou se všichni mlátit hlava nehlava. :-) ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Indických filmů na podobné téma jsem už pár viděla- chlápek chce holku, ona jej nechce protože miluje někoho jiného( občas se stane, že nikoho jinýho nemá a chlápka nechce jen z principu, ale cca do deseti minut si stejně někoho najde). Ten odvržený se rozhodne, že tu holku prostě musí mít za každou cenu a to i přes mrtvoly. Jo a abych nezapomněla, ten nešťastně zamilovaný je ta největší a nejmocnější svině v okolí. Ale mně tyto filmy baví, navíc většinou jsou i dobře zahraný a akční scény jsou povedený. A přesně toto platí i u Baaghi. Navíc mě úplně okouzlil Sudheer- velkou část filmu jsem mu i fandila, byl to v podstatě takový hodný chlapec co poslouchal tatínka a ani nebyl úplně zlej. Teda během první půlky filmu. Pak ten hajzl zabil svého otce( ano SPOILER) a to tím nejvíc zbabělým způsobem, hajzl. Tím si to u mně pěkně posral, sem čekala, že zvolí nějakou přímější cestu( zabití ve spánku, kudlu do zad) ale on né, on ho musí otrávit. Vážně tímhle mně hodně rozladil. Ale i potom mi byl sympatickej. Jinak film je pěkně natočený, taneční čísla jsou povedený, soundtrack se povedl, akční scény mají pěknou choreošku a nepovedené záběry alá J. CH. u titulků potěší. I když dvě ale tam mám- v několika záběrech je vidět jak se při střetech ruce a nohy o několik centimetrů míjí svůj cíl i když ten se pak skácí k zemi a co vlastně bylo konkrétně tomu klukovi a proč tam pak na konci není, přežil to? Zachránili ho? Co se s ním stalo? ()

Wencek 

všechny recenze uživatele

Tony Jaa a Ong-Bak? tady jen kape. Iko Uwais a Raid? tady jen popchává. Donnie Yen a Ip man? tak tady nám jen mrholí. Jackie Chan a Police Story? tady stále jen poprchává. A naším vítězem a nejlepím vyvolávačem deště se stává Tiger Shroff. Tento chlapík nejenže dokáže vyvolat déšť, ale dokáže i udělat vlhkou téměř každou indickou dívku. ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Noo taková srandička, ani se na to nedá moc dívat na celé, spíš trochu s přeskokama, páč je to chvílema spíš hudební videoclip. Scénář neřešit, fajty jsou kupodivu celkem povedené, jen moc zpomalených efektů a drsňáckých pohledů:) No nestojí to za podívání, ale když se nudíte nebo tak pro srandu.. :) ()

Reklama

Reklama