Reklama

Reklama

Baaghi

  • Indie Baaghi: A Rebel For Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nedisciplinovaný Ronny (Tiger Shroff)  se po smrti otce vydá do centra bojového umění, kde ho starý mistr seznamuje s bojovými technikami a také se sebekázní. Ronny se zamiluje do začínající herečky Sii (Shraddha Kapoor). Jenomže o dívku má zájem i mistrův vlastní syn a ten si nehodlá připustit, že by mohla dát přednost někomu jinému. (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Indický kung-fu je výpravný a taky hluboce nesmyslný film. Fakt, nic tam nedává logiku, scény jsou řazeny snad náhodně, hrdinové jsou panáci s jedinou vlastností a hlavní hrdina se vyznačuje tím, že umí kopat a zadívat se do kamery. Čímž jeho herecké umění začíná a také končí. Přihlouplou zápletku ještě víc ke dnu potápějí jakože legrační figurky (slepý taxikář a jeho švagr, podvodnický otec). A co tam dělalo to mluvící/nemluvící dítě? Prostě blábol. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5,2miliónaTržby USA $438,207Tržby Celosvetovo $18,500,000▐ Namyslený junák potrebuje nájsť poriadnu kázeň aby sa správne nasmeroval u učiteľa bojových umení. Takže nie len borci z Činy až po Indonéziu točia karate filmy. Pridáva sa aj India a celkom zdatne. Nie je to samozrejme taký dych berúci klenot s dynamickými súbojmi ako sme mali možnosť vidieť u filmov ako Ong-Bak či Prepadovka (The Raid) ale čo to tu ponúkne. Dejovo ide o klasický nástrel keď hrdina musí povstať doslova z popola aby zachránil spanilú divu a práve Shraddha Kapoor celkom spĺňa kritéria. Hlavne keď sa pekne vykrúca pri kvapkách dažďa. Takže máme tu všetko čo má akčný film made in India spĺňať, romantiku zo sympatickou ústrednou dvojicou, podrazy, machinácie, živelnú akciu, komické vsuvky a samozrejme tanečné kreácie, ktoré samozrejme chutia. /70%/ ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, že je to v konečném důsledku vlastně jen romance, Tiger Shroff a Shraddha Kapoor jsou ovšem natolik zajímavý pár, že je chcete vidět spolu, chcete je sledovat. A navíc jsou zde parádní akční scény. Tiger Shroff se stává mým oblíbencem a doufám, že z něj bude pořádná hvězda, pohybově je naprosto jedinečný. ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Tak oficiálně můj první film z Indie a dobrý ne ? No dobrý.......jak se to vezme, tak nejprve titulky sem nepotřeboval, pač příběh a dialogy sou jednoduší než sedlák z Texasu. Hlavní hrdina je namyšlený a věří si, na nádraží začne tokat s s hlavní hrdinkou, a v chrámu kde se má zase něco naučit, tak hned dostane na budku. A jéje já vám prozradil celou pointu, tak mi to promiňte, on jde totiž bejt ten největší frajer a zároveň získat tu sexy kočku, nic víc. Ale no dobře, tohle už bylo tolikrát, že to snad ani nemůže vadit, ale co spíš vadí sou ty bitky, blbý záporáci, hrdina z s K/O rarito 99999999% takže si nikdo neškrtne, to zpívání je taky děsný......počkat zpívání ? Jo zpívání, zpívá se tady celkem dost, na nádraží to vypadá na muzikál. Ale teď k tomu co film sliboval, toť jest výbornou brutální akci. Jo na akci se dostane, je to teda spíš o lámaní nohou, o kopačkách, o kopačkách s otočkou, o kopačce na místě, o kopačce za běhu, o kopačce zatímco hlavní hrdina běží ve vzduchu, jo lítá se tady, lítá se tady docela často, to je taky jeden z problémů. Ale to že "bitky" sou nepřesvědčivé, to zjistí i laik, viz názorný příklad: hrdina běží a dává kopačku, noha se zastaví asi nějakých dvacet centimetrů před padouchem a padouch se skolí k zemi. Takže ty bitky sou nepřesvědčivé, je tam vidět rozestup mezi nohou hrdiny a hrudníkem záporáka, to je chyba jako prase, ale co mi hnulo žlučí, bylo to že tenhle film vykrádá jiné filmy. Ano vykrádá jiné filmy, přesněji řečeno jednu scénu z Kill Billa 2 nebudu říkat jakou, to divák zjistí sám a taky to ke konci začne vykrádat boží Raid, ano Raid přesněji řečeno celý film. Barák plný vrahů, magorů a namakanců ještě jako že neni tak okaté, ale to s tím černochem.........HA !!!! tak to bylo teda fuj. Hlavní záporák logicky po celou dobu filmu dává hrdinovi přes hubu, pak hrdina dostane Či od Či Či a nastoupí zase X-Ray z Mortal Kombatu. Tak z Indie už radši ne. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení z Indie. Zpočátku jsem tomu příliš nevěřil a na konec jsem s filmem strávil příjemný večer s popcornem a láhví vychlazené whisky. První hodina je sice silně romantického rázu, ale naštěstí je velmi povedená. Chemie mezi hlavní dvojicí je kouzelná a do hlavní hrdinky jsem se zamiloval také. Hlavní hrdina je sympaťák a rozhodně v něm něco je. Zaujal i záporák (místní) šampion a syn mistra, který byl hajzl jak se patří. Příběhově je film jednoduchý víceméně dva muži bojují o jednu ženu a jsou schopni jít až přes mrtvoly. Co se týká akce, tak až na pár detailů nemám téměř co vytknout. Občas je sice očividné, že je bezkontaktní( hlavně při kopačkách ve vzduchu), ale vynahradila to poutavá kamera, stylové slow motiony a drsné likvidace, které se mi velmi zamlouvali. Finále si bere leccos z Raidu, ale proč ne na barák ,kde je 10 pater se stupňujícími se protivníky se podívám vždy rád a pokud dojde na sečné zbraně, nasraného černocha či číňána ( což patřilo k nejlepšímu fightu v celém filmu) nemohu si na nějaké vykrádání stěžovat, komu to vadí ať si trhne. Já si film užil. 80% PS: písníčky jsem přetáčel nesedly mi. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama