Reklama

Reklama

Marta a Věra - Série 2

(série)
TV spot

Epizody(8)

Videa (1)

TV spot

Recenze (6)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série příjemně pokračuje tam, kde příběh leeevně.cz skončil minule. Tentokrát ale jdeme více do hloubky, prostředí se rozšiřují a příběhy už nejsou striktně epizodní. Nepravděpodobné se stalo skutečností, ty kariky postav se staly aj sympatickými. A Poláková zkrásněla a Remundová se stala ještě vtipnější. No a Liška? Nechte se překvapit :) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení vypadá na první pohled stejně jako u první série, byl jsem ale příjemně překvapen, protože jsem se bavil o něco víc než u první řady. Tvůrcům se podařilo zapracovat na humoru, a i když jim to i tentokrát občas ujelo, výsledek byl o poznání lepší. 3*+ ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabina je naprosto špičková. Já ji prostě žeru. Ona je takový geniální talent. Škoda, že není víc podchycený v širším spektru současné české tvorby. Tady prostor dostává a takovým tím jejím minimalistickým výrazivem, ale přitom tak pevným, přesvědčivým a fortelným, mě neskutečně baví, jsem nadšený. Prostě skvělé obsazení, což platí o všech třech hlavních protagonistech. A díky tomu je tahle minimalistická srandička tak dobrá. Díky bohu, že se dočkala i druhé (a snad ne poslední) řady. Líbí se mi, že zde fungují i občasné problesky do řady první (dělala jsem v pornopůjčovně / když jsem dojila kozu - Sabina dělala prostě všude a na tragickej život je ona pes). Pár vtípků ze synagogy do třetí řady by neuškodilo. Mám rád tyhle provázanosti, kdy tvůrce přesně ví, co chce a všechno má hlavu i patu. Hlavně to poukazuje na jisté uchopení díla a zadupává případné pocity nastavovanosti. Je to nezmatený celek a zraje jako víno, aniž by musel něco vylepšovat, zvětšovat, měnit. ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama