Reklama

Reklama

Marta a Věra - Série 2

(série)
TV spot

Epizody(8)

Videa (1)

TV spot

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení vypadá na první pohled stejně jako u první série, byl jsem ale příjemně překvapen, protože jsem se bavil o něco víc než u první řady. Tvůrcům se podařilo zapracovat na humoru, a i když jim to i tentokrát občas ujelo, výsledek byl o poznání lepší. 3*+ ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série příjemně pokračuje tam, kde příběh leeevně.cz skončil minule. Tentokrát ale jdeme více do hloubky, prostředí se rozšiřují a příběhy už nejsou striktně epizodní. Nepravděpodobné se stalo skutečností, ty kariky postav se staly aj sympatickými. A Poláková zkrásněla a Remundová se stala ještě vtipnější. No a Liška? Nechte se překvapit :) ()

Reklama

EllienPM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sabina je naprosto špičková. Já ji prostě žeru. Ona je takový geniální talent. Škoda, že není víc podchycený v širším spektru současné české tvorby. Tady prostor dostává a takovým tím jejím minimalistickým výrazivem, ale přitom tak pevným, přesvědčivým a fortelným, mě neskutečně baví, jsem nadšený. Prostě skvělé obsazení, což platí o všech třech hlavních protagonistech. A díky tomu je tahle minimalistická srandička tak dobrá. Díky bohu, že se dočkala i druhé (a snad ne poslední) řady. Líbí se mi, že zde fungují i občasné problesky do řady první (dělala jsem v pornopůjčovně / když jsem dojila kozu - Sabina dělala prostě všude a na tragickej život je ona pes). Pár vtípků ze synagogy do třetí řady by neuškodilo. Mám rád tyhle provázanosti, kdy tvůrce přesně ví, co chce a všechno má hlavu i patu. Hlavně to poukazuje na jisté uchopení díla a zadupává případné pocity nastavovanosti. Je to nezmatený celek a zraje jako víno, aniž by musel něco vylepšovat, zvětšovat, měnit. ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama