Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marta se chová divně, což může být způsobeno buď konzumací detoxikačního čaje, který má za následek výpadky krátkodobé paměti, nebo faktem, že je zamilovaná. Její současný partner, samolibý právník a sportovec David si ji přijde vyzvednout přímo do práce, kde pozuráží jak Věru, tak Broučka. Ten je vetřelcem ve vlastním teritoriu zaskočen, a rozhodne se s ním utkat v souboji. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já nesnáším xenofoby stejně jako homouše." Tak nám to právník Skopal pěkně oživil svou velkohubostí, squashem i bíbrfestem. Ovšem svalnatý ředitel Brouček, který dokázal porazit v badmintonu i svou mámu, byl při svém sportovním machrování jedinečný. Na druhou stranu vše, co se týkalo zapomínacího čaje mě zase nebavilo, takže mínusy a plusy se mezi sebou vzájemně povraždily a vykutálel se z toho další spíše průměrný díl. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl série. Pavel Nečas tomu hodně pomohl a druhý Pavel, Liška, byl úžasný. Škoda jen, že Ježíš Nazaretský neměl ještě scénku někde venku jako v první sérii Adolf zastavující autobus. ()

Reklama

Reklama