Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Kdyby Marta a Věra nebyly zaměstnankyně slevového portálu leeevne.cz, neměly by nic společného. Rozděluje je jejich zcela odlišný přístup k životu. Marta (Bára Poláková) věří, že dělá práci, která má smysl a pomáhá lidem lépe žít. Když má vše systém, je šťastná a plná iluzí. Věra (Sabina Remundová) má nedozírné zkušenosti, a proto žádné iluze. Improvizace je její radost a zároveň recept na přežití v jakýchkoli podmínkách. Majitel firmy Brouček (Pavel Liška) je podlý skřet převlečený za manažera, který nejraději řídí, šmíruje a šikanuje své dvě zaměstnankyně. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Mrkvič k tomuto seriálu (3)

Marta a Věra (2014) 

První díl a jsem docela překvapen. Až minusová očekávání lehce rozptýlily vtipy jako krysy člověka sežerou jen ve smečkách, konec pracovní doby a nebo i Pavel Liška se svým knírkem a návštěvou židovského hřbitova (nebo čehoto). Určitě zvládnu další díl(y). Za celkovým hodnocením stojí u většiny asi podobné předsudky, jaké jsem měl já. Ale Remundová je tu skvělá a humor je takový ze života se špetkou zveličování. ()

Zapomnění (2016) (S02E04) 

Zatím nejlepší díl série. Pavel Nečas tomu hodně pomohl a druhý Pavel, Liška, byl úžasný. Škoda jen, že Ježíš Nazaretský neměl ještě scénku někde venku jako v první sérii Adolf zastavující autobus. ()

Knír (2016) (S02E08) 

Nebýt natahovaného vyústění byl bych naplno zasažen tou smrští Adolfů, Chaplinl, Terminátorů a Conanů. Svádějící Bára Poláková! Úžasný Pavel Liška! No ale bezkonkurenční Reného matka Marie Ludvíková. ()

Reklama

Reklama