Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přestože je Norman Shields nešika k pohledání, nemá nikdy nouzi o práci. Jeho dědeček je totiž britským ministerským předsedou a tak mu pokaždé svým vlivem nějaké to místo opatří. Tentokrát se Norman dostává jako reportér do novin v přímořském letovisku Tinmouth v době, kdy ve městě zuří ostrý politický boj mezi konzervatisty a liberály. Hned na prvním jednání zastupitelstva Norman vyprovokuje rvačku... (dopitak)

(více)

Recenze (4)

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Komedie s prvky grotesky, má celou škálu humoru od velmi trapného až po scény, kdy se člověk opravdu zasměje. Je to tak rozevláté, že se to ani nevyhne ošklivému klišé ke konci filmu, což mi na druhou stranu usnadnilo rozhodování o hodnocení. Wisdom mně jako komik moc nesedl, přesto jsem se občas dost zasmál. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

V kontextu Normanovy série je to spíš lehce slabší kousek. Ale také první barevný, až potom přišla (americká) Noc, kdy přepadli kabaret Minských. Wisdom si tu s chutí zahrál hned tři role - Normana Shieldse, jeho matku a jeho dědečka - PM Velké Británie, parkinsoňáka jak hadr (možná to v téhle roli Norman už trochu přeháněl). Opět, jak jsme už zvyklí, ve filmu najdeme poměrně vysoký "počet krásných žen na kilometr čtvereční filmového pásu" a trochu "lehčí" humor. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Norman Wisdom bol populárny britský komik, ktorý sa preslávil najmä postavou Normana Pitkina ( u nás sme ho poznali z filmu Zásah v pravú chvíľu ). Tu si zahral trojrolu a jeho postava je opäť nešikovný týpek, ktorý ako novinár prevráti hore nohami prímorské letovisko. Vtip je hodne postavený aj na politickej satire, čo film zatraktívňuje a dodáva mu punc. Tretí komentár. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Norman Wisdom v dalším barevném provedení a tentokrát rovnou v trojroli, aby ho nebylo málo. Hraje Normana Shieldse, jeho matku a jeho dědečka. A všechny role mu jdou skvěle, pitvoří se ještě více než jindy a vy se s ním budete smát, protože on vás prostě dovede strhnout, Málo takových komiků. ()

Reklama

Reklama